Εν όψη της απόφασης της Τρίτης για τον αγώνα Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών.


Θα θέλαμε να πούμε λίγα λόγια ενόψει της εκδίκασης της τύχης του αγώνα Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών την προσεχή Τρίτη από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Καταρχήν με τα περισσότερα σχόλια που πήραμε σχετικά με το θέμα διαφωνούμε, ελάχιστα είναι τα σχόλια τα οποία εκφράζουν μία σωστή και ψύχραιμη άποψη για τον επίμαχο αγώνα και τα πιο πολλά αναλώνονται σε θέματα άσχετα και τζάμπα μαγκιές.
Η γνώμη μας σχετικά με τη τύχη του αγώνα είναι ότι η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΝΑ πρέπει να τιμωρήσει την ομάδα της Κανδήλας, γιατί πράγματι συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν έπρεπε, αλλά όχι με μηδενισμό για το συγκεκριμένο αγώνα. Για να στηρίξουμε την άποψη μας θα προβάλουμε δύο επιχειρήματα.
Πρώτον, η απόφαση πρέπει να είναι ποδοσφαιρική. Ένας αγώνας παίχτηκε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και κρίθηκε στις καθυστερήσεις, με ελάχιστα λεπτά να απομένουν. Το αποτέλεσμα ήρθε μέσα στο γήπεδο 2-2 και η Κανδήλα πήρε ποδοσφαιρικά δικαιότατα το αποτέλεσμα, που σημαίνει και τη δίκαιη παραμονή της στην κατηγορία. Επί ίσοις όροις μέσα στο γήπεδο και εντός των κανονισμών, χωρίς πλάγια μέσα, οι παίκτες της Κανδήλας ανέτρεψαν με φοβερή εμφάνιση το σκορ και δικαιώθηκαν με την ισοφάριση και την σωτηρία της ομάδας τους στο τέλος. Αυτό λοιπόν που με μεγάλη προσπάθεια κέρδισαν στο γήπεδο, δεν είναι ποδοσφαιρικά σωστό να αλλάξει στα χαρτιά. Ναι συμφωνούμε γίνανε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε, είχαμε δύο μαζικές εισβολές φιλάθλων, αλλά ειδικά στη τελευταία (χαζή κίνηση), αν προσέξετε το βίντεο, οι πιο πολλοί μπαίνουν για να πανηγυρίσουν, κακώς βέβαια μπαίνουν και αυτοί. Φαίνονται γονείς να εισέρχονται και να πανηγυρίζουν με τα παιδιά τους. Ναι μάλλον κάποιοι λίγοι προπηλακίζουν ελαφρά τους φιλοξενούμενους και είμαστε σίγουροι ότι τώρα που το ξανασκέφτονται και αυτοί θα το έχουν μετανιώσει, αλλά δεν νομίζουμε ότι υπάρχει από αυτή την ενέργεια τραυματισμός ποδοσφαιριστή. Άλλωστε και αυτό φαίνεται καθαρά στο βίντεο όπου όλοι πάνε στα αποδυτήρια χωρίς πρόβλημα. Μάλλον η τελικά κακή κατάληξη του αγώνα για τις Φυτείες και όλα τα προηγούμενα που δυστυχώς συνέβησαν, εξηγούν κάποιες μετέπειτα συμπεριφορές. Αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα των Φυτειών πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα.
Δεύτερον και πιο σημαντικό κατά την άποψη μας. Μηδενισμός της ομάδας και υποβιβασμός της στη Γ’ κατηγορία πιθανόν να είναι και η αρχή της διάλυσης της ομάδας της Κανδήλας. Οι παράγοντες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ως γνωστό καταβάλουν προσωπικό κόστος, κόπο, χρόνο και χρήμα. Μία τέτοια σκληρή απόφαση ίσως κάποιους τους κάνει να απογοητευτούν, να αποτραβηχτούν και να μην θέλουν να συμμετέχουν πλέον. Ανθρώπους που να έχουν την κάψα να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν βρίσκεις πλέον εύκολα. Επιπλέον και πολύ σημαντικό, αυτοί οι παράγοντες έχουν κάνει κάτι πολύ καλό. Η Κανδήλα εκτός από την μεγάλη ομάδα, έχει δημιουργήσει και συντηρεί παιδική ομάδα, που λαμβάνει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα παίδων. Η αξία αυτής της προσπάθειας είναι πάρα πολύ μεγάλη και αξιέπαινη. Δίνει διέξοδο σε πολλά μικρά παιδιά και ήδη μία νέα φουρνιά καλών ποδοσφαιριστών εκκολάπτεται.
Ας τα συνυπολογίσει λοιπόν όλα αυτά η ΕΠΣΝΑ. Πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα της Κανδήλας; Πιστεύω ότι ναι, αλλά όχι με μηδενισμό γι αυτό τον αγώνα. Η ΕΠΣΝΑ είναι ποδοσφαιρική αρχή και η απόφαση της πρέπει να είναι ποδοσφαιρική. Στο γήπεδο διαμορφώθηκε ένα αποτέλεσμα 2-2, ας μην το αλλάξει με μία απόφαση σε ένα χαρτί. Ας τιμωρήσει την ομάδα για το επόμενο πρωτάθλημα, με όποια ποινή κρίνει, αλλά μην καταργήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα με ένα χαρτί.
Περιμένουμε ότι η απόφαση την Τρίτης θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση και νομίζουμε ότι θα αποδίδει δικαιοσύνη προς όλους.

51 σχόλια:

  1. an den timorithei tote tha prepi na parasimorfothei....oloi iedame ti egine...aytes oi symperifores prepei na timoroynte paradigmatika...oraia tha didaxoyn k tin paidiki omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EGINE MIA EGINE DUO....TI PERIMENOUME NA PAEI PRAGMATIKA KAPOIOS STO NOSOKOMIO K NA KINDINEUEI PRAGMATIKA I UGIA TOU...?APO TIN STIGMI POU O AGONAS DEN ELUKSE K DIEKOPEI TOTE O KANONISMOS LEEI ALLA...NAI MEN MPOREI I OMADA TIS KANTILA NA TO GURISE ALLA OPOS EIPES MERIKOI KSEROKEFALOI KOITAN TI KANOUN OI ANTIPALOI POS PANIGIRIZOUN K AN TOUS ARESEI I FATSA TOUS K AN DEN TOUS ARESEI KATOI MPOUKAROUN MESA K TA KANOUN OLA MANTARA...O UPOBIBASMOS DN EINAI K OTI KALITERO ALLA EINAI PROBLEPOMENO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den katalabes kala giati diekopei. diekopei giati efugan i fiteies ap to gipedo

      Διαγραφή
  3. Αν μηδενιστουμε καλο θα ειναι να αποσυρουμε και την παιδικη γτ αλλο τιμωρια εδρας κ αλλο εξοντωση της ομαδας. τι φταινε οι παιχτες τι φταιει ολη η ομαδα ολο το τιμ; εγω σαν ποιο μεγαλος παιχτης του αοκ δηλωνω οτι καλο ειναι να προσεξουν τι αποφαση θα παρουν γτ ειναι κριμα για τα μικρα παιδια ..ας τιμωρησουν τους φιλαθλους οχι τους παιχτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομαδα της Κανδηλας φταιει ας κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας διοτι υπηρξαν ορισμενοι παραγοντες μεγαλης ηλικιας που εκκολαψαν αυτα τα επεισοδια. Μηπως εκαναν κατι οι εν λογω παραγοντας για αποφευχουν τα επεισοδια και το ξερω? απολυτως τιποτα.
    Για αυτο λοιπον η ομαδα της Κναδηλας πρεπει να τιμωριθει και οι ιδιοι οι κανδηλιωτες να αλλαξουν προσωπα και πραγματα στην ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. wraia file 1;09 afou ftene oi paragwntes vale to onoma sou na doume k sena to proswpo sou...ala pou tetoia tyxi e krypsou k pes ot thes etsi kanoun na mn sou pw pgei ...ala to xsereis gt k esu ekei anoikhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζετε. Ο διαιτητής όφειλε στο πρώτο ημίχρονο, επειδή όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα:"Κατά τη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου και κατά ΤΑΚΤΆ χρονικά διαστήματα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταγαν δυναμιτάκια πίσω από την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας και μερικά από αυτά έπεφταν ΕΝΤΟΣ της μικρής περιοχής", να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή και συστάση, προειδοποίηση στους παράγοντες της γηπεδούχου προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης.
    Στην τρίτη πλέον διακοπή, όταν έγινε η ισοφάριση, θα έπρεπε να διακόψει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον αγώνα, με την αιτιολογία ότι "φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, εισήλθαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν προς το μέρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ χτυπώντας μερικούς από αυτούς και κυρίως τον τερματοφύλακα ΚΑΡΑΚΑΣΙΑΔΗ...", όπως γράφει στο φύλλο αγώνα.
    Εκεί πλέον τα πράγματα, θα ήταν χαμένα για την Κανδήλα......
    Τώρα όμως ίσως, ξαναλέω ίσως, να υπάρχει μια μικρή ελπίδα να μην χαθεί το παιχνίδι, γιατι δεν γνωρίζω κατά πόσο μια ομάδα νομιμοποιήται να εγκαταλήψει ένα παιχνίδι επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι παραγοντες του ΑΟΚ εκαναν οτι ηταν δυνατον να γινει το ματς μεσα στον αγωνιστικο χωρο και πιστευουμε οτι σε αυτο πετυχε τους 3-4 γνωστους αγνωστους δεν μπορουν να τους ελεγξουν γιατι αυτοι δεν ερχονται να δουν ποδοσφαιρο.Εχουν μαθει επι δεκαετιες να προσφερουν και να βαζουν βαθια το χερι στη τσεπη. Ειναι απο τους γραφικους που προσφερουν ακομα στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο χωρις αυτους δεν θα υπηρχε ερασιτεχνικο και δεν θα βλεπατε αγωνα την κυριακη απλα σας λεμε οτι δεν τους θελετε γιατι στοχος σας εναι να διαλυθει η ομαδα και να αποκομυσετε καποια οφελη( μεταγραφες... ΗΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ) Εμεις θα συνεχισουμε στη γ και δεν δινουμε κανενα παιχτη. Υπαρχει παιδικο. Στοχος ειναι να αθλουμαστε και να αποφευγουμε αλλα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Οσο για τα επεισοδια τα καταδικαζουμε οπως και καθε μορφης βια, απ οπου κι αν προερχενται.Ζηταμε συγνωμη απ ολους τους υγιεις φιλαθλους, τους παιχτες των Φυτειων για την πιεση που τους ασκηθικε , ισως εφταιγε οτι και οι δυο θελαμε με παθος τον αγωνα για τον ιδιο σκοπο : να μεινουμε στη κατηγορια, γιατι οπως μας ειπε στο τελος του αγωνα ο αρχηγος Καρακωστας κριμα που ηρθαν ετσι τα πραγματα, τωρα αντι να μαλωνουμε θα πιναμε ολοι μαζι καφε.Θα πρεπει ομως να ζητησουν και αυτοι συγνωμη για το θεατρο που στησανε στο τελος του αγωνα.Οπως φαινεται στο βιντεο ο # 4 αποχωρει ακρας υγειας προς τα αποδυτηρια( δειχνει το νουμερο το βιντεο) , μπαινει στα αποδυτηρια και αφου γρατσουνιστηκε με κλειδια στο προσωπο( μαρτυριες φυτειοτων) , ανοιξε η πορτα και τον μετεφεραν 4 συμπαικτες του σε ιχ που περιμενε 10 λεπτα απεξω μεταφεροντας τον στο κεντρο υγειας απο οπου εφυγε για το σπιτι του υγειεστατος.Σε τελικη αναλυση σε εμας τους παραγοντες μας ειναι αδιαφορο ποιος θα μεινει στην κατηγορια. Εχουμε ομως υποχρεωση στους παιχτες που δωσανε τα παντα για το παιχνιδι, πρεπει να δικαιωθουν για να μπορουμε και εμεις να τους κοιταμε στα ματια. Συμφωνουμε απολυτα με το πρωτο κειμενο της σελιδας το ιδιο ακριβως θα γραφαμε και εμεις ισως με διαφορετικες λεξεις.Ευχομαστε να ειμαστε ολοι υγιεις, να βρεθουμε παλι σε μια γιορτη ποδοσφαιρου χωρις επεισοδια , νικητης να ειναι το ποδοσφαιρο , να ξεχαστουν οι κακες στιγμες γιατι στις σημερινες μερες που ζουμε το χρειαζομαστε ολοι. ΔΣ και προπονητης του αθλητικου ομηλου κανδηλας κανδηλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε καλά τα λες και μπράβο σου... Όσο για τον παίχτη με τον αριθμό 4 πραγματικά έφαγε κατι ψιλές και 1 από αυτές τον πήρε κάτω από το μάτι... Αν προσέξεις στο βίντεο βγαίνει κρατώντας το δεξί του ΜΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου ποδοσφαιρικα το ματς ειχε κριθει.Μεγαλη βλακεια να προπηλακιζεις αντι να πανηγυριζεις (αυτο ανηκει στο πιθαρχικο τμημα και οχι στο ποδοσφαιρικο.) Η κανδηλα ηταν ανωτερη και κερδισε δικαια μεσα στο γηπεδο.Αξιζαν να σωθουν και οι δυο ομαδες , μακαρι να γινοταν, γιατι ηταν καλυτερες απο αλλες ομαδες του ομιλου...Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....

      Διαγραφή
  10. Μία είναι η λύση. Μύτικας-Καντήλα μια ομάδα. Καλύτερα να γίνει τώρα που είναι νωρίς, παρά σε 2-3 χρόνια που θα αναγκαστείτε να το κάνετε. Γιατί αν τα πράγματα ήταν δύσκολα φέτος, σε 2-3 χρόνια θα είναι 10 φορές χειρότερα. Έτσι κι αλλιώς οι παίχτες των 2 ομάδων είναι φίλοι. Οι μεγαλύτεροι και των 2 χωριών έχουν το πρόβλημα. Δεν τους κατηγορώ γιατί αυτή είναι η ''ποδοσφαιρική τους παιδεία'' και το ''αθλητικό τους πνεύμα''. Μύτικας-Καντήλα μια ομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποια στιγμη θα σας δωσουμε τα πρακτικο της γενικης συνελευσης του ΑΟΚ με την αποφαση,για την συνενωση των δυο ομαδων,εγινε επισημη προταση γενικης συνελευσης που ηταν θετικη για τη συνενωση.Περιμενουμε ακομα την απαντηση του Μυτικα.Δευτερη φορα το ΔΣ του ΑΟΚ εκανε την ιδια προταση με τον αντιδημαρχο Σπυρο Λυτρα περιμενουμε ακομα απαντηση.....Η προταση μας ισχυει και τωρα.Τα υπολοιπα ειναι κουβεντες καφενειου.Αυτοι που τα λενε δεν θελουν να γινει.Δεν υπαρχουν παλιοι και νεοι που θελουν η δεν θελουν.Υπαρχουν παλιοι και νεοι που εχουν ανοιχτα μυαλα και κανουν προτασεις.Εμεις στο ΔΣ του ΑΟΚ ειμαστε ολοι παλιοι και βλεπουμε μπροστα.Σας περιμενουμε για διαλογο.

      Διαγραφή
    2. οι προτασεις σας ηταν. ονομα ομαδας αοκ, εδρα κανδηλα.
      καλο διαλογο κανατε

      Διαγραφή
    3. γι αυτο και περιμενετε ακομη την απαντηση του μυτικα

      Διαγραφή
    4. onoma:aok, edra:kandhla, ta grafeia: sto mitika.

      vlepete toso mprosta pou otan koitate pisw vlepete to mellon. pssss

      Διαγραφή
    5. α ξεχασα, ειπαν και χρωματα κοκκινο μπλε. πραγματικα θελατε πολυ την ενωση του Α.Ο.Κ με τον Αλυζιακο για να ξαναφτιάξετε τον Α.Ο.Κ.

      δηλαδη κοροιδευομαστε, γι αυτο και οι του Μυτικα εφυγαν και δεν σας απαντησαν ποτε. εσεις κανατε πλακα

      Διαγραφή
    6. Φιλοι μας δεν ειναι ετσι.Υπαρχει παραπληροφορηση απο το ΔΣ Μυτικα που το διαχειριστικε.Τα πρακτικα ειναι στη διαθεση σας.Το ονομα ηταν Αθλητικη Ενωση Αλυζιας,δυο ομαδες μια παιδικο με εδρα μυτικα και μια μεγαλη με εδρα αι Γιωργης που ειναι στη μεση των δυο χωριων.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Τουλαχιστον αν δε συμφωνεις με τις προτασεις του αλλου τις σεβεσαι, και κανεις τις δικες σου προτασεις.Εκει μια πανω μια κατω τα βρισκεις.Ειναι ασεβεια να μην απαντας.Και για να τελειωνουμε ιδου η Ροδος......ιδου και η απαντηση του Μυτικα.Η θεση μας ειναι ιδια.Εργα και οχι λογια.Δεν εχει νοημα να γραφουμε συνεχεια και να μιλαμε στα καφενεια.ΔΣ ΑΟΚ θα απαντησουμε μονο στο ΔΣ ΜΥΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    7. san paixtis tou mutika dn to thelw auto k an ginei mazi me alla paidia tha fugoume.tha pame na ftiaksoume th kandula omada.kalutera o kathenas monos tou

      Διαγραφή
  11. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΩΦΕΛΟΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παραγοντες του ΑΟ Κανδηλας ειπαν στους παιχτες να ισσοφαρισουν στο 93 και μετα να μπουν μεσα στο γηπεδο και να προπηλακισουν τους παιχτες των φυτειων.......
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!Φιλε παιρνας με κοκκινο,παραβιαζεις στοπ προσεχε θα τρακαρεις!!Ελεος πια φτανει....

      Διαγραφή
  12. απο το πρωτο λεπτο φωτοβολιδες και καπνογονα μεσα στο γηπεδο και σε ολο τον αγωνα. στο 60 λεπτο εισβολη, πετρες, προπηλακισμοι παικτων. τι κανατε; τι κανατε; δυστυχως τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΟΤΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΟΧΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα. Τώρα κάτι είπες. Αφού έχουμε να κάνουμε με όχλο καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο διαιτητής έπρεπε να μην ξεκινήσει καν το παιχνίδι για να μη χαλάσουμε στον όχλο την ευχαρίστηση να ξεδώσει βρίζοντας τον τερματοφύλακα και όλο του το σόϊ κάνοντας ταυτόχρονα προπόνηση για το Πάσχα σε κινητό στόχο. Δεν υπάρχει καμία προκατάληψη. Αυτό που υπάρχει είναι μία περίοδος 10 ημερών μετά το παιχνίδι κι εσύ ακόμα προσπαθείς να υπερασπιστείς τούς βλάκες που περίμεναν την ώρα και τη στιγμή να σου χαλάσουν αυτό που κυνηγούσες. Την παραμονή. Και βγαίνουν οι Φυτείες και προσπαθούν να το παίξουν τιμητές των πάντων. Ποιοί, αυτοί που περίμεναν τις ομάδες με τα φέρετρα στο γήπεδο (κι ο διαιτητής δεχόταν να παίξει το παιχνίδι με 1 ώρα καθυστέρηση). Κατάλαβες τι έκαναν οι δικοί σου? Μάγκες τις Φυτείες. Και όχι τούς παιχταράδες τους.

      Διαγραφή
  13. mutika press ti wra vgainei h apofash;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα περίπου λίγο μετά τις 1, αλλιώς αύριο το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις επικοινωνήσαμε με την ΕΠΣΝ και σας ενημερώνουμε. Η επιτροπή ξεκινά την συνεδρίαση ακριβώς στις 1. Πιθανόν σήμερα να έχουμε απόφαση για την τύχη του αγώνα, αλλά αργά μιας και πρέπει να μελετηθούν από την επιτροπή τα πολλά στοιχεία που υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπηκα στην επσνα στο site κ εχουν βαλει κατι τιμωριες αλλα για τον αγωνα τον δικος μας τιποτα.μυτικα πρες μπορεις να μαθεις τι γινεται κ εχουμε σκασει απο το ανχος

      Διαγραφή
  16. Logika aurio t po prwi tha thn anakoinwsoun.diaxeiristh esu pws to vlepeis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επικοινωνήσαμε τώρα με την ΕΠΣΝΑ και η απόφαση δεν έχει βγει και πιθανόν θα βγει αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ασ ερθουν του χρονου στην λεπενου οι παιχτες τισ κανδηλας να μα8ουν λιγο να σεβονται........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό με τη Λεπενού που κολλάει? Τες πα. Παιδιά από που προκύπτει το μία ομάδα Μύτικας Κανδήλα? Ο Βάρνακας δηλαδή πέφτει καμιά 50αριά χιλιόμετρα μακρυά? Και το Αρχοντοχώρι άλλα τόσα? Για την Παναγούλα δεν το συζητάω γιατί είναι κοντά στην Άρτα, δεν μπορούμε να τούς φτάσουμε. Αλυζία είναι ο Δήμος μας. Εάν υπήρχε μία ομάδα ορθό θα ήταν αν λέγεται Αλυζιακός. Αν θέλετε μα κάνουμε καινούρια βαφτίσια ας κάνουμε. Αλλά ο κουμπάρος να είναι ή από το Βάρνακα ή από το Αρχοντοχώρι ή από την Παναγούλα. Τι λέτε? Με έδρα το γήπεδο του Αρχοντοχωρίου (μακράν το πιο "παρατημένο" χωριό του Δήμου). Και στο ΔΣ υποχρεωτικά ένας από κάθε χωριό. Το ποσό το οποίο θα απαιτηθεί για την ομάδα θα μοιραστεί ισόποσα και το κάθε μέλος θα είναι υπεύθυνο να μαζεύει τη συμμετοχή του χωριού του. Παίχτες θα παίζουν οι καλύτεροι. Αυτά προς το παρόν. Τι λέτε? Το προχωράμε? Και επειδή θα υπάρχει πληθώρα παιχτών θα έχουμε μία ομάδα σε κάθε κατηγορία και δύο ή τρείς ομάδες στο παιδικό (σοφή κίνηση της Κανδήλας η παιδική ομάδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και εσυ φιλε 7.ο3 θα ερθεις μυτικα του χρονου αν μηνης και θα δουμε αν θα σεβαστουμε και εμης αοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδια μην το ψαχνετε. ερχετε μηδενισμος για την κανδηλα. ετσι ισως καποιοι να αναθεωρησουν καποια πραγματα (δυσκολο το βλεπω). δεν ειναι μαγκια, ούτε αντρική συμπεριφορά να την πεφτουμε 30-40 σε εναν (τερματοφυλακας φυτειων)
    πολλοι σε εναν αλλιως λεγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ουτε μαγκια ειναι ενας να κανει χειρονομιες σε 30-40 ατομα. και αυτο αλλιως λεγεται.δεν υποστηριζω την Κανδηλα και ουτε ειμαι απο κει αλλα ετυχε να ειμαι πισω απ το τερμα και εγω και ευτυχως ακομα βλεπω.

      Διαγραφή
  23. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΔΗΛΑΣ....ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΚΑΝΔΗΛΑ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ??? ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ? Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ Β' ΑΛΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ...ΥΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ Β' Η ΣΤΗΝ Γ'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε 8.59 μα ουτε απο τν καντηλα η πεχτες θελουν να γινη αυτο ααα οσο για το γηπεδο εχουμε καλυτερο μν το ψαχνεις

      Διαγραφή
    2. ετσι για την ιστορια.ο μυτικας ιδρυθηκε το 80 και ο μυτικας το 90. Και παλαιοτερα η κανδηλα επαιζε α για πολλα χρονια.Οσο για το γηπεδο οταν παλαιοτερα παιζατε με εδρα το δικο μας ηταν καλο?

      Διαγραφή
  24. ξερεισ απο μπαλα εσυ τωρα ε??
    πηγαινε να αναλαβεισ τον παναθηναικο που δεν εχει προπονητη...
    ψαξε λιγο καλυτερα κ ενημερωσου ποιοι παικτεσ εχουν παιξει στο μυτικα.ηταν κ απο κανδηλα κ απο αρχοντοχωρι στα καλα χρονια του μυτικα στην Α.μην μασ λεσ λοιπον αηδιεσ κ αν γινει ποτε μια ομαδα θα σε βαλουμε εσενα υπευθυνο να την πασ μπροστα!!
    αντε με το καθε ασχετο που μπαινει κ γραφει φανταζομαι οτι κ ο διαχειριστησ θα εκραξε το σχολιο σου..
    κ αν οντωσ το αποφασισουν αυτο οι παικτεσ δεν θα φυγουν γι αυτο μην λεσ βλακιεσ κ τα πιστευουν μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ.ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ...

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ?????ΑΠΑΝΤΑ Μ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΜΑ Σ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ Μ.
      ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ Κ ΞΕΡΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
      ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ...ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ Κ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ Γ ΑΛΛΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Κ Δ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.!!
      ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΝΔΗΛΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΜΕΙΣ Α Κ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Β ΕΘΝΙΚΗΣ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Κ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΦΙΛΕ.
      ΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ Π ΛΕΩ).ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ Κ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
      ΞΕΚΟΛΛΑ Κ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ.ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ Α' ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ,ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ,ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 90 ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΓΝΩΜΕΣ...

      Διαγραφή
  25. mutika press vghke h apofash;;;enhmerwse mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι εγινε ρε παιδια θα μας ενημερωσει κανεις για την αποφαση;διαχειριστη τι γινετε

      Διαγραφή
    2. Εκδικαστηκε χτες 1 η ωρα. Η αποφαση θα βγει περιπου σε μια εβδομαδα,οι πιθανοτητες ειναι 50-50.Ο διαιτητης στις ερωτησεις που του τεθηκαν ειπε οτι περιμενα στο κεντρο του γηπεδου 4 λεπτα με τους παιχτες της κανδηλας,η ομαδα του ακαρνανικου δεν προσηλθε τοτε καλεσα τους αρχηγους και ο αρχηγος των φυτειων ειπε οτι φοβομαστε για τη σωματικη μας ακεραιοτητα δεν βγαινουμε ενας παιχτης μας εφυγε για το κεντρο υγειας,μετα απο αυτο διεκοψα τον αγωνα. Σε ερωτηση αν μπορουσε να συνεχισει το 1 λεπτο που απεμεινε απαντησε.Ναι μπορουσα εγω δεν ειχα προβλημα να συνεχισω οπως δεν ειχα προβλημα και κατα τη διαρκεια του αγωνα(εννοω αγωνιστικα).Αυτα ειναι τα υπερ.Τα κατα της κανδηλας ειναι:διεκοψα τον αγωνα στο 66 γιατι εισηλθαν φιλαθλοι στο γηπεδο,πεταγαν πετρες και αλλα αντικειμενα.Στη δευτερη διακοπη μετα την επιτευξη του γκολ οι παιχτες πανηγυριζαν αλλα εισηλθαν παλι φιλαθλοι στο γηπεδο και χτυπησαν τον τερματοφυλακα και αλλους παιχτες (δεν ειδα ποιοι ηταν).Τα συμπερασματα για την αποφαση δικα σας.Την τελικη αποφαση θα τη μαθετε μαλλον οταν θα κανετε μπανια.....γιατι οποιο σωματειο τημωριθει θα προσφυγει στην ΕΠΟ οποτε καταλαβαινετε.....ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ
      ΔΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

      Διαγραφή
  26. h lepenou file ean h8ele ola ayta ta xronia 8a anebene a' k 8a paremene ekei gia xronia k b' pou einai auth yi sthgmh einai gia plaka k dn kunhgaei kati gt exei sthn 11da 8 pitsirikia pou paizoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. einai adiko telika na timwrh8ei o aok giati oi paixtes einai oi monoi pou den ftaine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θα μας πείτε κι εμάς που κολλάνε τα σχόλια για τη Λεπενού? Μη μας έχετε στο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.