Δεξαμενή ποσίμου νερού Βασιλόπουλου. Εγκληματική ανευθυνότητα.


Όπως φαίνεται πεντακάθαρα στην φωτογραφία που τράβηξα μόλις χτες, η δεξαμενή του νερού από την οποία υδρεύεται το χωριό μας όχι μόνο είναι αφύλαχτη. Όχι μόνο δεν είναι περιφραγμένη, αλλά είναι και ξεκλείδωτα τα καπάκια ελεύθερα στην πρόσβαση του καθενός περίεργου ή κακόβουλου ή δολιοφθορέα που αποφασίσει να κάνει κακό στο χωριό.
Απ' ότι μάθαμε τα καπάκια της δεξαμενής ήταν πάντα ανοιχτά και ποτέ δεν ήταν κλειδωμένα. Ανακαλύπτουμε δηλαδή ότι το νερό που πίνουμε όχι μόνο δεν χλωριώνεται όπως ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά το χειρότερο είναι ότι μένει απροστάτευτο και εμείς ανυποψίαστοι το πίνουμε. Αφήσαμε το χωριό μας στην τύχη του και την ζωή μας στα χέρια των ανεύθυνων πολιτικών. Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας και πρώτοι αυτοί που διοικούν.
Τέρμα και εδώ η ανοχή! Ο εισαγγελέας θα λάβει γνώση.

Ηλίας Κούγγελης

Πρόεδρος Δ.Σ. Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών

4 σχόλια:

  1. Καλά ο πρόεδρος εκει του τοπικού τι κανει;
    Αίσχος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάζει υποψήφιος, για τέταρτη τετραετία, με την κυρία Κουμανδράκη .... και μη σας φανεί περίεργο αν ξανά εκλεγεί... Τέτοιος λαός είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΗΣΗΧΟΥΝΤΕς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΡΩ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Σύλλογοι δεν αντικαθιστούν τον πρόεδρο και την Δημοτική Αρχη. Ένα λουκέτο πόσο κοστίζει για να θέλει χρήματα από την κεντρική κυβέρνηση; Μην εκτίθεσθε φίλε ,και ρώτα τον πρόεδρο του χωριού , μήπως πριν την ανάρτηση τον ενημέρωσαν για το θέμα που όφειλε να είχε προστατέψει; Το πρόβλημα σου δεν είναι το θέμα τούτο ,ούτε το παραπάνω των γραφείων ,αλλά οι σύλλογοι .Λυπάμε .Επίσης σε τούτες τις εκλογές για Δήμαρχο ψηφίζουμε και όχι για πρόεδρο Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.