Δήλωση υποψηφιότητας κ. Αποστόλη Ν. Πανταζή.


Αγαπητοί μου συμπολίτες.
Όπως όλοι γνωρίζετε αισθάνομαι Περήφανος και Τυχερός που είμαι Βέρος Ξηρομερίτης από Βέρους Ξηρομερίτες γονείς και προγόνους, ο Πατέρας μου από τον Αστακό, η Μητέρα μου από τη Μαχαιρά ο Παππούς από τον Πρόδρομο και οι Γιαγιάδες από την Χρυσοβίτσα και τον Αετό.
Αναφέρω την καταγωγή μου θέλοντας να υπογραμμίσω τη σημασία αυτής διότι κακά τα ψέματα, ο κάθε άνθρωπος σε όποιο Σημείο του Κόσμου κι αν βρίσκεται αισθάνεται και πονάει πάντοτε περισσότερο για τον τόπο καταγωγής του, τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε, μεγάλωσε, έζησε και συνεχίζει συνειδητά να χτίζει το Όραμα του.
Έμαθα στην ζωή μου να λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι, να κάνω αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι με απόλυτο σεβασμό. Η πολύμορφη και πλούσια εμπειρία αλλά και o τρόπος που έχω ζήσει μέχρι τώρα αντιμετωπίζοντας διάφορες συγκυρίες δεν μου επιτρέπει να ακολουθήσω κανένα πνεύμα ανανδρίας, ούτε να κρύβομαι, για αυτό λοιπόν θα σας μιλήσω ανοιχτά.
Δεν βρέθηκα στο Ξηρόμερο από κάποιο νησί ή κάποιο άλλο μέρος για προσωπικό μου όφελος με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται και δεν έχω κανένα λόγο να σας μεταφέρω Πολιτικές Υποσχέσεις.
Ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι πάντα παρών όπου αυτό μου ζητηθεί και όπου πιστέψω ότι μπορώ να συνεισφέρω για το Καλύτερο του Τόπου μας.
Δυστυχώς η σημερινή τοπική αρχή από το 1998 έως σήμερα όσες φορές έχει αναλάβει τον Δήμο το έργο της παραμένει ΜΗΔΕΝΙΚΟ με αποτέλεσμα ο Τόπος σήμερα να βρίσκεται στάσιμος χωρίς κανένα μοντέλο Ανάπτυξης, θα τολμούσα να έλεγα ότι βρίσκεται σε μία κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.
Πολύ Σύντομα θα εκλεγεί μία Νέα Δημοτική Αρχή που θα μας δώσει σε μεγάλο βαθμό την ευχέρεια να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ αυτά που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας.
Όλοι εμείς οι Ξηρομερίτες είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια να θέσουμε τους άξονες μιας μελλοντικής πορείας αρκεί να υπάρχει κοινή λογική, θέληση, προσπάθεια και αγώνας ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επιτάχυνση του έργου μας.
Επισήμως σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ με ‘’Καπετάνιο’’ τον Ερωτόκριτο Γαλούνη.
Πόσο ακόμα θα επιτρέπουμε το άδικο να πνίγει το δίκιο; Είναι καιρός πλέον να γίνουν Έργα. Προανέφερα δεν ζητάμε να μας χαρίσουν τίποτα – ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. Παιδεία – Υγεία – Αθλητισμός – Πολιτισμός – Τουρισμός – Θέσεις εργασίας όλες τις Νέες τάσεις και κατευθύνσεις απέναντι στην πρόκληση των καιρών.
Δεν Σας κρύβω ότι δέχτηκα προτάσεις και πιέσεις να στηρίξω την παράταξη της τωρινής δημοτικής αρχής λέγοντάς μου δε ότι εάν δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου σε αυτήν θα ήταν προτιμότερο να μην ασχοληθώ καθόλου και να κρατήσω ουδέτερη στάση με διάφορα ανταλλάγματα από πλευράς τους. Μάταια όμως διότι εγώ δεν Πτοούμαι - το Ξηρόμερο ανήκει στους Ξηρομερίτες και θα παλέψουμε για καθαρό ουρανό και κρυστάλλινο νερό.
Είχαν την αναίδεια να μου θέσουν το ερώτημα εάν έχω σκεφτεί τι θα συμβεί την επόμενη των εκλογών ΕΑΝ η υποψήφια παράταξη μου Δυνατό Ξηρόμερο δεν εκλεγεί, θίγοντας την αντιμετώπιση που θα έχει η Οικογένεια Πανταζή, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού, οι ομάδες Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα τους απάντησα ότι η επομένη ημέρα θα είναι όπως και η σημερινή όπως και η χθεσινή και ακόμη καλύτερη διότι εγώ από όπου και να είμαι δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, για τον Αστακό και το Ξηρόμερο που είναι ποτισμένα με αίμα Ξηρομερίτικο – Κάτι τέτοιες απειλές δεν περνάνε εδώ... ας τις πουν αλλού.
Συνεχίζοντας έκαναν λόγο και προσπάθησαν να με τρομάξουν λέγοντας μου ότι διαθέτουν κάνα δυο εκατομμύρια Ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στις εκλογές, βεβαίως σε εκείνο το σημείο δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο παρά να Γελάσω. Είναι Βέβαιο ότι έχουν Ξηρομερίτικα χρήματα δαπανώντας τα εις βάρος μας ενώ εμείς αγωνιζόμαστε καθημερινά για να τα αποκτήσουμε, Όσα και Όπως μπορεί ο καθένας με την σειρά του.
Τελικά σε αυτό το σημείο γεννάται το ερώτημα Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έδειχναν τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο για το συμφέρον του τόπου μας;... όπως δείχνουν τώρα την πίεση που ασκούν και τις προσπάθειες που θέτουν με όλα τα μέσα να κερδίσουν τις εκλογές; Γιατί αυτά τα κανά δύο εκατομμύρια Ευρώ να τα διαθέσουν στις εκλογές και όχι στο καλό του τόπου με διάφορες μορφές ενίσχυσης στην ύδρευση, στο οδικό δίκτυο, στην παιδεία, στην Υγεία, στις άπορες οικογένειες, δεν τους νοιάζει βλέπετε αν υπάρχουν άπορες οικογένειες ή αν η σκεπή του σχολείου στάζει το Χειμώνα δίχως θέρμανση και πορτοπαράθυρα.
Η απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων είναι Απλή ΔΕΝ τους νοιάζει ο Τόπος αλλά ο Θρόνος.
Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά να μην σας κουράζω.
Εμείς μια ομάδα ανθρώπων, Ξηρομερίτες που πραγματικά αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας φτιάξαμε τον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ και κρατήσαμε μια σταθερή πορεία από την αρχή μέχρι το τέλος παρά το πόλεμο που δεχτήκαμε. Τώρα βρισκόμαστε αποδεδειγμένα μακράν μπροστά, σε αντίθεση με κάποιους πολιτικούς γυρολόγους που προσπάθησαν να ηγηθούν συνδυασμού και δεν τα κατάφεραν, πέρασαν από όλους σχεδόν τους συνδυασμούς και στο τέλος φόρεσαν σκοτσέζικες φούστες (έτσι για να είναι ασορτί) και κατέληξαν εκεί που βρίσκονται τώρα.
Εμείς δεν πιπιλάμε την καραμέλα της ευθύνης και της δήθεν αλλαγής, εμείς μιλάμε με Αξιοπρέπεια, Σεβασμό και σας καλούμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την πραγμάτωση των στόχων που έχουμε θέσει για ένα Καλύτερο Ξηρόμερο. Να θέσουμε όλοι μαζί τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης για Τον τόπο που γεννηθήκαμε, αγαπήσαμε, μεγαλώσαμε και που συνεχίζουμε να ζούμε και να αγαπάμε. Να αποδείξουμε ότι για εμάς θα μιλούν στο μέλλον τα Έργα μας και όχι τα Λόγια μας.
Επ’ ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον πρώην Δήμαρχο και γιατρό μας Κο Παναγιώτη Σταϊκο τον οποίο γνωρίζω και εκτιμώ από τα παιδικά μου χρόνια.
Καλή επιτυχία στον Συνδυασμό του Πατριώτη Ηλία Γεωργαλή, ο οποίος αποτελείται από καλούς πατριώτες και φίλους μου όπως ο κος Μακρής , κος Καραγεώργος , κος Μάντζαρης, επίσης καλή επιτυχία και στον κο Μ. Βότση που παρόλο που δεν είμαστε μαζί, μας ενώνει μια μακροχρόνια φιλία από τα μαθητικά μου χρόνια, καλή επιτυχία και στον Πατριώτη Τάσο Κατσιπάνο που είχα την τιμή να γνωρίσω. Δεν κάνω λόγο σε κανένα άλλο συνδυασμό γιατί όπως προανέφερα το Ξηρομερο πρέπει να ηγείται από Ξηρομερίτες και ανθρώπους με όραμα, συνδυασμός που δεν ηγείται και δεν αποτελείται από Ξηρομερίτες δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος καν.
Κλείνοντας θα ήθελα να ξέρετε ότι 
Κανείς δεν πέθανε από πείνα ούτε από τα πολλά λεφτά, ο άνθρωπος πεθαίνει όταν του γκρεμίζεις τα όνειρα...... και άνθρωπος χωρίς όνειρα είναι σαν μην γεννήθηκε ποτέ! Το Ξηρόμερο έχει ανάγκη από ανθρώπους με όνειρα, όνειρα που μπορούν να γίνουν πράξη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.
Στηρίζοντας μας η νίκη θα είναι δικής σας! 
Καλή Ψήφο.

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία!

Απόστολος Ν. Πανταζής

42 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ.ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ .ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ;ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Ετσι λενε στο Ξηρομερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Πανταζη μου, δεν αντιλεγω. ΙΣΩΣ οι προθεσεις και να ειναι αγνες αλλα το παραπανω πολιτικο μανιφεστο σας εκθετει. Η αγνοια, οπως και η επαρση ειναι κακοι συμβουλοι στην πολιτικη. Κορωνες οπως ερχομαι απο νησι, λεφτα του Ξηρομερου κλπ δεν προκαλουν παρα τον γελωτα. Εισαι σοβαρος οταν λες οτι θελεις τον τουρισμο? Επισημα ο αρχηγος σου εχει παρει θεση οτι το μελλον μας ανηκει στις ιχθυοκαλλιεργειες. Μην προσπαθεις λοιπον να δημιουργησεις εντυπωσεις και με τα περι διανομης χρηματων γιατι βοα ο τοπος. Και βρωμά ταυτοχρονα. Και εκεινη η παρολα περι χρηματων ξηρομεριτων πολυ αστοχη ρε παιδι μου. Εκθετεις ολο το συνδυασμο σου. Ξηρομεριτης εισαι μια ζωη, δεν εχεις ακουσει τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξηρομερο έχει ανάγκη από εκείνους που το έχουν ζήσει. από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου μιας κι εδώ μεγάλωσαν εδώ ζησαν και προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να αναδείξουν τον τόπο τους. καλή επιτυχία αποστολή.είμαστε στο πλευρό σας γιατί ήρθε ο καιρός αυτός ο τόπος να αλλάξει...να βελτιωθεί...και οι ψηφοφόροι να ωριμάσουμε πια και να δούμε το καλο του τόπου μας που η τωρινή αρχή μας έχει αφήσει στο έλεος τους Θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε πανταζη
    ολα οσα γραφετε ακυρονονται απο ενα ονομα.
    ΓΑΛΟΥΝΗΣ
    ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    Ακομα και απο εκει που τα σπρωξατε μαυρο θα φατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η επιλογη που εκανεσ πραγματικα θα σε αναδειξει ακομα περισσοτερο με τον αρετακια γιατι ειναι εμπειροσ στην αυτοδιοικηση και παλικαρι με αξιεσ οπωσ εισαι και εσυ. πραγματικα η νικη ειναι δικια σασ και θα ειναι δυνατη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο ρε αποστολη εκανεσ την καλυτερη επιλογη. ο γαλουνησ πραγματικα θα σκισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟ ΘΕΛΗΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οτι και να πουν για σενα θα πεσει στο κεαδα αγορι μου μη φοβασαι και προχωρα ολο το ξηρομερο ειναι μαζι σου και με το δυνατο ξηρομερο... θα σκισετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με ''Καπετάνιο'' τον Ερωτόκριτο Γαλούνη;
    Αποστόλη είπες το ανέκδοτο της χρονιάς. Αυτός καλός Καπετάνιος είναι μόνο για πάρτι του.
    Για τα Ξηρομερίτικα χρήματα γελάσαμε πιο πολύ σε συνδυασμό με τον ''Καπετάνιο''.
    Όσο για το βέρος Ξηρομερίτης και το Ξηρομερίτικο αίμα επειδή είσαι και νέος άνθρωπος όλοι οι άνθρωποι το ίδιο αίμα έχουν. Αυτά τα επιχειρήματα θυμίζουν πολιτικό δεκατίας του 60. Νόμιζα πως αναστήθηκε ο Μαρκεζίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ...ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ ΠΑΝΤΑΖΗ.ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΠΑΛΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΠΑΛΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΡΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Osa και Οπως μπορει ο καθενας....ειπατε πιο πανω...για χρηματα μιλατε ......κοιταξε τον συνδιασμο σου......κοιταξε τον καλα και μετα θα καταλαβεις τι σου ξεφυγε.....οσο για τις σκωτσεζικες φουστες που αναφερεις εγω σου θυμιζω το γνωμικο ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΖΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για τα χρηματα μαλλον κοιτας τον συνδυασμο σου. εχει βουηξει ο τοπος. πηρες ενα καμενο χαρτι και θες να τον κανεις δημαρχο. καποιο λογο θα εχεις εσυ η οι αλλοι.
    και μεταχειριστηκες το γνωστο κολπο. καθρεπτακια στους ιθαγενεις, οραμα και αγαπη για τον τοπο μου.
    τα εχουν κανει και αλλοι, τα οραματα και οι αγαπες σβησανε αποτομα την επομενη του στοχου που σε βεβαιωνουμε οτι δεν θα τον πετυχετε γιατι ολη η κοινωνια εχει καταλαβει το εργο που παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΈΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ΄ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ!
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ! ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΞΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ! ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχαχαχαχα
    Πανικοβληθηκατε εκει στο επιτελείο της Ντίνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει αυτά που αναφέρει ο κος Πανταζής. Καταρχήν αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να εμπλακούν οι σύλλογοι που έχει ασχοληθεί με την πολιτική και δεν τους έχει ανακατέψει επειδή δεν έχουν καμία σχέση. Επίσης δεν ήταν δήλωση υποψηφιότητας τελευταίας στιγμής. Από την πρώτη στιγμή υποστήριζε τον κο Γαλούνη και έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα η υποψηφιότητα του. Αλλά μάλλον ενοχλεί που κάποιος νέος άνθρωπος, επιτυχημένος, μιλάει χωρίς να φοβάται και επιθυμεί να βοηθήσει τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. στα καραβια σου γιατι τοτε βαζεις αλλοδαπους και οχι μονο ξηρομεριτες με ξηρομεριτικο αιμα;

    καλα μιλαμε για επιχειρηματολογια επιπεδου δημοτικου. λες και απευθυνεται σε μαο μαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι προτιμοτερο να ρεει χρημα παρα ξηρομεριτικο αιμα!!!

      Ενταξει λεμε και κανενα βαρυγδουπο να περνα η ωρα μηπως και τσιμπησει κανενας.

      Διαγραφή
    2. Ο σαμαράς γιατί πάει στο κατάρ? Άσε μας ρε φίλε! Σας έσκισε όλους ο Πανταζής ρεε!

      Διαγραφή
  20. Αποστόλη συγχαρητήρια για την επιλογή σου. Είμαστε μαζί σου όλοι σου οι φίλοι. Θέλουμε να δούμε την αλλαγή στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προχώρα Αποστόλη! Ο κόσμος σε στηρίζει! Καλή επιτυχία να έχεις και Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αποστόλη εσύ ερχεσαι και αυτοι που σε αποκαλουν ρατσιστη ειναι καιρος να πανε στα σπιτια τους. Καλη επιτυχια. Ειμαστε μαζι σου. Καλο μας αγωνα. Η φίλη σου Σοφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΥΥΥ.ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.Ν ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΟΙ ΑΛΥΖΙΟΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.ΟΥΣΤ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΔΗΛΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχουμε τρελαθεί τελείως σε αυτές τις εκλογές. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχει κάνει κακό στο τόπο. Αυτός που άφησε τον Αστακό από νερό, που τον γέμισε με λακκούβες, που στο νεκροταφείο οι τάφοι έχουν βγει στο δρόμο; Ή αυτός που φρόντισε να γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Αστακό, να προσφέρει έντονα στον αθλητισμό και γενικά να διαφημίζει τον τόπο του. Αποστόλη όλοι στον Αστακό γνωρίζουν το πάθος για τον τόπο σου, γνωρίζουν την προσφορά σου στην κοινωνία. Αυτό βέβαια φοβίζει τους πολιτικούς σου αντιπάλους, που μέχρι χθες οι ίδιοι διατυμπάνιζαν το έργο σου.
    Καλή επιτυχία Αποστόλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το θέμα μας δηλαδή είναι ποιος υποψήφιος έχει τα περισσότερα λεφτά να αγοράσει το εκλογικό αποτέλεσμα; Γιατί αυτό συμπεραίνει κανείς από το κείμενο του Πανταζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προς συνδυασμο δυνατο ξηρομερο

    η μητερα μου και ο πατερας μου ειναι απο το ξηρομερο (εχουν γεννηθει και μενουν εδω ανεκαθεν), ομως ο παππους μου και η γιαγια μου δεν ειναι ξηρομεριτες οπως του βερου ξηρομεριτη πανταζη.

    εχω δικαιωμα να βαλω υποψηφιοτητα; ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η μικροπρέπεια ορισμένων δεν έχει όρια.Έλεος. Στεκόμαστε σε ανούσια πράγματα. Για αυτό δεν πάμε μπροστά.
    Συνέχισε Αποστόλη και μην τους ακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ........ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. η μικροπρεπεια ειναι του πανταζη που μας ειπε το γενεολογικο του δεντρο συνδεοντας το με την ενασχοληση με τα κοινα οπου ουσιαστικα μας εβαλε και απαγορευτικο.

    αμα η διαχειριση των κοινων ειναι θεμα καταγωγης και οχι θεσεων και εργων τοτε μαλλον ο φιλτατος αποστολης πρεπει καποιες αποψεις του να τις επαναξετασει γιατι ρεπουν προς αλλες κατευθυνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν δεν εισαι βερος ξηρομεριτης δεν δικαιουσαι να βαλεις υποψηφιοτητα ενω αν εχεις καταδικαστει τελεσιδικα για ποινικο αδικημα μπορεις.

    αρθρο 24, αλλαγές Καλλικρατης. ψηφιστηκε 9/4
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΨΗΛΑ.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 40 ΣΧΟΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.....ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρόσεξε μην πατήσεις τη γλώσσα σου 8:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ 9:30 ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΙΣ 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΣΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΟΙ ΣΕ ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΑ.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΣΙΣΚΕΠΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. όχι ρε Αποστόλη τι είναι αυτά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μεγάλο κείμενο χωρίς ουσία.
    Τον ¨καπετάνιο ¨ οι Αλύζιοι τον ξέρουν πολύ καλά, χρόνια πρόεδρος στο Αρχοντοχώρι και 12 χρόνια στο Δήμο έχει αφήσει το στίγμα του.

    Εσύ ανθρωπέ μου που πας;

    Τελικά είναι αλήθεια ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται.

    Διαπίστωση: αυτές οι εκλογές είναι μία δημοπρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μη γραφεις καθε τρια λεπτα γιατι φανερωνεσαι. Ασε το παθος για τιποτα αλλο. Καταλαβε το ο γαλουνης δεν βγαινει.Μη παθιαζεσαι γιατι το βραδυ των εκλογων θα στεναχωρηθεις πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.