Δελτίο τύπου. Πέσανε προεκλογικές μηνύσεις.


Το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ – Πρώτα ο πολίτης» ανακοινώνει ότι:
Σήμερα Τετάρτη 16/04/2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλούνης Ερωτόκριτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου Λαϊνάς Κώστας κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου μήνυση εναντίον της κας Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνας, Αντιδημάρχου, και της Ειδικής Συμβούλου κας Γεωργαλή Μαρίας του Αποστόλου, διότι παράνομα και με αδίστακτο τρόπο παρενέβησαν στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο του Δήμου Ξηρομέρου, νόθευσαν το περιεχόμενο της αίτησης του κου Κωνσταντίνου Χολή, τόσο στην αλλαγή του Αριθμού Πρωτοκόλλου, όσο και στην ημερομηνία καταχώρησης σε αυτό, με σκοπό να εμφανίσουν ότι η παραπάνω αίτηση είχε πρωτοκολληθεί στο Δήμο στις 08/04/2014 και όχι στις 14/04/2014, προκειμένου να εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 15/04/2014.
Κάνουμε γνωστό στους πολίτες, ότι με την αίτηση του αυτή ο κος Χολής Κωνσταντίνος, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του κου Φραίμη Αλέξανδρου, ζητούσε το ποσό των 20.000€ προκειμένου να συμβιβαστεί με τον Δήμο, ώστε η αγωγή που είχε κάνει στις 26/12/2013 να μην συζητηθεί στο Δικαστήριο.
Ενημερώνουμε τους Συνδημότες μας ότι η αίτηση αυτή, του κου Χολή, στο Δικαστήριο θα ακυρωνόταν, διότι σύμφωνα με τον νόμο έχει παραγραφεί, λόγο λήξης της 5ετίας.
Παρόλα αυτά η κα Κουμανδράκη έφερε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή προκειμένου να κάνει δεκτό το αίτημα του κου Χολή.
Ευτυχώς όμως, μετά τις έντονες αντιδράσεις του Δημοτικού Συμβούλου κου Κωνσταντίνου Λαϊνά και στην συνέχεια ολόκληρου του Συνδυασμού μας, η κα Κουμανδράκη αναγκάσθηκε να αποσύρει το θέμα από την ημερήσια διάταξη.
Συμπατριώτες – Συμπατριώτισσες,
Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα, ότι σκοπός της κας Κουμανδράκη ήταν να προχωρήσει άμεσα στον συμβιβασμό με το κο Χολή, δίνοντάς του το ποσό των 20.000€, για να πει στην κοινωνία ότι, δήθεν, ο Δήμος υπέστη οικονομική ζημία από τον κο Γαλούνη, και έτσι να πετύχει τον εκλογικό της σκοπό, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της θέσης του Δημάρχου. 
Δυστυχώς όμως για την ίδια δεν τα κατάφερε, γιατί όπως λέει και ο πάνσοφος λαός «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη». Και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Θεός αγάπησε τον νοικοκύρη. Έτσι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τόσο η Αντιδήμαρχος κα Κουμανδράκη Κωνσταντίνα, όσο και η κα Γεωργαλή Μαρία, Ειδική Σύμβουλος, θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσουν για τις παράνομες πράξεις τους, στις οποίες προέβησαν αλλοιώνοντας τους Αριθμούς Πρωτοκόλλου και τις ημερομηνίες κατάθεσης δημοσίων εγγράφων του Δήμου Ξηρομέρου.
Εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Για την απόδειξη όλων των παραπάνω, δίνουμε στην δημοσιότητα την σχετική μήνυση, που καταθέσαμε στον Εισαγγελέα, καθώς και όλα τα σχετικά δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν περίτρανα το αληθές του περιεχομένου του Δελτίου Τύπου.
Αγαπητοί Συνδημότες τα συμπεράσματα δικά σας.

Γαλούνης Ερωτόκριτος

Υποψήφιος Δήμαρχος








1 σχόλιο:

  1. Κλέφτης? Νοικοκύρης? Θεός? Οικονομική Ζημιά? Εκλογικός σκοπός? Νόθευση? Παραγραφή!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θράσος? Τσιμπήστε μια Αμαλία να ευθυμήσετε και τα υπόλοιπα στην πορεία.
    http://www.youtube.com/watch?v=TXwM_Lwkem4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.