Δεν μπορούμε να σας πληρώνουμε άλλο ορέ...


Γράφει μία αναγνώστρια.

Παρακολούθησα μέσα από τα Blogs το θέμα που προέκυψε με την αίτηση του συνδημότη μας κύριου Κώστα Χολή και θέλω να επισημάνω δύο πράγματα. Πρώτον την ουσία και δεύτερον τις εντυπώσεις.
Οι εντυπώσεις είναι πότε πήρε πρωτόκολλο και όλο αυτό το θέμα που προέκυψε που εμένα προσωπικά σαν δημότη δεν με αφορά καθόλου.
Η ουσία είναι ότι ένας συνδημότης μας, με τελεσίδικη δικαστική απόφαση δικαιώθηκε, με τον πρώην Δήμαρχο Αλυζίας να καταδικάζεται για παράβαση καθήκοντος, και το σημαντικότερο το δικαστήριο να αναγνωρίζει ζημιά του κτηνοτρόφου από την παραβατική συμπεριφορά του Δημάρχου. Αυτή είναι η ουσία.
Σήμερα, ο παθών κτηνοτρόφος στρέφεται εναντίον του Δήμου και ζητά να του καταβληθούν 30125 ευρώ. Δηλαδή για την παραβατική συμπεριφορά του Δημάρχου το ραβασάκι έρχεται στους δημότες. Αυτό είναι το θέμα για μένα. Βλέπω τον πρώην Δήμαρχο να βγάζει ολόκληρο κατεβατό δελτίο τύπου για το πρωτόκολο και για την ουσία ποιος θα πληρώσει την δική του αποδεδειγμένη, με δικαστική απόφαση, αστοχία ούτε μία αράδα. Τα 30125 ευρώ κύριε υποψήφιε ποιός θα τα πληρώσει;
Και θα πάω ακόμα παραπέρα λέγοντας..., επειδή τα τελευταία χρόνια μας έχουν έρθει πολλά ραβασάκια να πληρώσουμε από παντού, για τις αστοχίες, τις μίζες και τα φαγοπότια της πολιτικής μας τάξης και των κυβερνώντων θα ανακράξω: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΡΕ...., ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙΤΕ».

14 σχόλια:

  1. ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!.Πληρωνουμε εμείς και η υποψηφιότητα καλά κρατεί για την εξουσία,για τη θέση για όλα.όποιος είναι υπεύθυνος εκείνος να πληρώνει και το λογαριασμό,οχι τρωνε πίνουνε κερνάνε ψήφο ζητανε και άλλος πληρώνει που δεν εφαγε , δεν πήρε δε τους τα χρωστάει ΟΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητη αναγνωστρια, μαλλον εχεις χασει την ουσια! Και ετσι προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις! Προς ενημερωση σου λοιπον ο κυριος Χολης δεν εχει κανενα μα κανενα δικαιωμα να ζητα αποζημιωση γιατι πολυ απλα η υποθεση εχει παραγραφει! Οτι και να ζητησει συμφωνα με το νομο δεν δικαιουται να τα παρει! Καταλαβες; Αυτη ειναι η ουσια! Τωρα αν η κυρια Σαμαρα θελει να ζημειωσει μονη της το Δημο τοτε...ραντεβου με τον εισαγγελεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την δουλευεις καλα την παραγραφη κυρ υποψηφιε. γενικα το πασοκ την δουλευει καλα την παραγραφη ομως οπως βλεπουμε δεν τους βγηκε.
      νοεμβριο του 2012 βγηκε η αποφαση.
      το δικαστηριο δικαιωσε τον ανθρωπο και καταδικασε εσενα. αυτη ειναι η ουσια.

      Διαγραφή
  3. Για πήγαινε μια βόλτα από κανένα δικηγόρο και ρώτα! Για να μη λέει ο καθένας ότι τον βολεύει! Εκτός και αν δεν σε συμφέρει να ρωτήσεις! Και δε μου λες φίλε μου, αφού τα δικαιούταν τότε γιατί η κυρία Σαμαρά πήγε για τον πληρώσει 'νύχτα'? Από την καλή της την καρδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου η κυρία Σαμαρα βλέπει οτι χάνει παταγωδώς... Κανει αψυχολόγητες ενέργειες και οτι βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι χανει πολυ. το ειπε η δημοσκοπηση. τα μαθατε ε; δεν πειραζει με μηνυσεις δεν αλλαζει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Γαλούνης οτι και να κάνει είναι 2ος.Όχι γιατί είναι η καλύτερη η Κα Σαμαρά,αλλά ο άλλος είναι κατά πολύ χειρότερος.

      Διαγραφή
    2. Εγώ κύριε υποψήφιε δέχομαι ότι υπάρχει παραγραφή. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ο άμοιρος ο κτηνοτρόφος δεν ζημιώθηκε; Εσύ φταίς ή δε φταις γι' αυτό; Επι της ουσίας λοιπόν πρέπει να αποζημιωθεί, έτσι δεν είναι; Προτείνω να κάνεις ρεφενέ μεταξύ των συγγενών και των λοιπών καλοταϊσμένων από την εποχή της παντοδυναμίας σου και να δώσεις τα λεφτά στον άνθρωπο. Α, και μη ξεχάσω. Από κάτι πρωταθλητές της κωλοτούμπας που η Στερεοελλαδίτικη, ειδικά η Ξηρομερίτικη, παράδοση τους αποκαλεί ΄΄Μαυροκορδάτους΄΄ να πάρεις τα διπλά!

      Διαγραφή
  6. Οχι απλά χάνει αλλά θα ερθει τριτη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΑΡΩΝΕΙ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια είναι ότι ο Γαλούνης σαρώνει και η κυρία Σαμαρά έρχεται δεύτερη! Η αλήθεια επίσης είναι ότι η κυρία Σαμαρά έχει πανικοβληθεί όχι μονο με τη μήνυση(για την οποία έβαλε λυτούς και δεμένους να παρακαλέσουν κόσμο για να μη γίνει) αλλά και τους υποψήφιους του Γαλούνη! Σε σημείο που τους παίρνει απειλεί τηλεφωνικά! Αυτή είναι μία αλήθεια που την ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με τις εκλογές και είναι της πιάτσας! Όπως και να χει οι εκλογές είναι κοντά και ο λαός θα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις μάθατε ότι τρώτε σκόνη στην δημοσκόπηση άρχισε τα κόλπα ο τέως.
    Θα φάει καλή παραγραφή από τον κόσμο.
    Τρίτος είσαι Αρετάκια, τσάμπα όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες!

      Διαγραφή
  10. Να πλερωσεις τον ανθρωπο που αδικησες απο την τσεπη σου. Δεν ανεχομαστε αλλο να πληρωνουμε τα δικα σας τα σπασμενα.
    Δικαιωθηκε καταδικαστηκες πληρωσε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.