Ξεκινούν τα κατηχητικά σχολεία Ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής Κανδήλας.


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΤΩ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ 

Αγαπητοί γονείς.
Η νέα σχολική χρονιά ήδη άρχισε και τα παιδιά μας, με ενθουσιασμό και δίψα να βιώσουν την διαδικασία της μάθησης, της επικοινωνίας και του παιχνιδιού τρέχουν μέσα στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο δηλαδή καλούνται να συμμετέχουν σε μία ακόμη δραστηριότητα που θα τα ωφελήσει ποικιλοτρόπως στην διάρκεια της ζωής τους, καλούνται στην ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.
Στόχος της Κατήχησης ήταν, είναι, και θα είναι η δημιουργία μιάς ειλικρινούς και ουσιαστικής σχέσης με τον ΧΡΙΣΤΟ. Ο ίδιος ο Κύριος ενθάρρυνε τους Μαθητές του και κατ` επέκταση όλους μας: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ {Ματθ.19,24}.
Στους καιρούς μας, περισσότερο από ποτέ, τα παιδιά, μας έχουν απόλυτη ανάγκη από ορθή παρότρυνση και καθοδήγηση στον όμορφο και σίγουρο δρόμο της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, κοντά στην αγκαλιά του Κυρίου Ιησού Χριστού και Θεού μας.
Με την πίστη λοιπόν στον Θεό συνεχίζουμε και φέτος, με τις κατηχητικές μας δραστηριότητες στην Ενορία μας, να οραματιζόμαστε μια άλλη ζωή. Μια ζωή που να μπορεί να μαρτυρεί την ελπίδα ,την χαρά, την δύναμη στις δυσκολίες, την ελευθερία, τον αγώνα που στοχεύει στην έμπνευση για την ζωή, την παρουσία του ζωντανού Θεού.
Σας καλούμε λοιπόν να προχωρήσουμε μαζί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια της Ενορίας μας. Έχουμε ευθύνη όλοι μας για την ανατροφή των παιδιών μας γι`αυτό ενισχύστε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στις συναντήσεις και δραστηριότητες του Κατηχητικού μας.
Σας περιμένουμε στο ξεκίνημα μας αλλά και στην συνέχεια της προσπάθειας μας συμπαραστάτες!!!

Με αγάπη Χριστού ο Εφημέριος

Ιερομόναχος Ευφρόσυνος

-------------------------------------------------------

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΤΩ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΝ. ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ:
  • ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
  • ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
  • ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ.
  • ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ.
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑΣ.
ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ. 
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!! 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.