Ήττα 0-1 για τον Αλυζιακό μέσα στον Εμπεσό. Μπορούσε το θετικό αποτέλεσμα.


Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας με 0-1 στη δύσκολη έδρα του Εμπεσού. Σε μια έδρα που ο Αλυζιακός δεν έχει κερδίσει ποτέ, η ομάδα μας έχασε μέσα από τα χέρια τους βαθμούς, σε έναν αγώνα που ενώ δεν έπιασε καλή απόδοση, στεκόταν καλύτερα από τον αντίπαλο.
Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη τα πρώτα λεπτά, αλλά ισορρόπησε γρήγορα το ματς και άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Αυτή η υπεροχή μεταφράστηκε σε φάσεις με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Γεωργαλή (Πλίθας) στο 25' και σε μοναδική ευκαιρία στο 30' με τον Αποστολάκη να μην προλαβαίνει ύστερα από ατομική ενέργεια να γυρίσει τη μπάλα προ κενής εστίας σε 2 αμαρκάριστους παίχτες του Αλυζιακού. Αποβολή στο 40' για την ομάδα του Εμπεσού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Και ενώ όλα έδειχναν υπέρ της ομάδας μας, που έπαιζε με αριθμητική υπεροχή πλέον, οι παίχτες του Εμπεσού με πολλά τρεξίματα, όχι μόνο κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους αλλά κατάφεραν να σκοράρουν κιόλας στο 65' με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Αλυζιακός βγήκε μπροστά να πιέσει αλλά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό. Στο 70΄ κεφαλιά του Μουρελά στο ένα μέτρο από το τέρμα πέρασε πάνω απ το οριζόντιο δοκάρι ενώ σουτ του Λυγκώνη στη συνέχεια σταμάτησε στα σώματα.
Το 1-0 ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα μας να χάνει πολύτιμο έδαφος για την πρώτη 6αδα.
Επόμενο παιχνίδι, το ΣΑΒΒΑΤΟ 29/11 και ώρα 03:00 μ.μ. στο γήπεδο του Μύτικα με την ομάδα του Τρύφου.
Σας περιμένουμε στο γήπεδο!
Η σύνθεση του ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ: Β. Σακουφάκης, Ζ. Συργιάννης (80' Γ. Σκαρογιάννης), Γ. Παπανικόλας, Θ. Φραγκογιάννης, Ν. Λυγκώνης, Σ. Παβέλης, Β. Γεωργαλής, Δ. Σκαρογιάννης, Π. Μουρελάς (70' Β. Ζαρκαδούλας), Α. Αποστολάκης, Σ. Κατσαούνης.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.