Απαντητική επιστολή του Δημάρχου κ. Γαλούνη στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου.


Αστακός 29.09.2014
Αριθ. Πρωτ.: 13008
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Προς: Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου

Αγαπητοί συμπατριώτες.
Λάβαμε την υπ' αριθμόν πρωτ. 10/17-7-2014 επιστολή σας με τις προτάσεις του συλλόγου σας για την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρου και θέλουμε με την παρούσα επιστολή να σας γνωρίσουμε τα εξής:
Πρώτα απ' όλα να σας συγχαρούμε για την αναλυτική και εμπεριστατωμένη εργασία σας να καταγράψετε τα προβλήματα του χωρίου σας και να τα στείλετε στο Δήμο και με τις αντίστοιχες προτάσεις για την επίλυση τους.
Το παράδειγμα του δικού σας συλλόγου πρέπει να ακολουθήσουν και οι άλλοι φορείς του Δήμου και μακάρι να υπάρξουν μιμητές.
Εμείς από την πλευρά μας θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη και στα πλαίσια συζήτησης του προγράμματος μας και των αντίστοιχων δυνατοτήτων του Δήμου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό.
Είμαστε πάντα στη διάθεσης σας να συζητήσουμε το κάθε πρόβλημα για το οποίο είμαστε αρμόδιοι με την αντίστοιχη γραπτή πρότασή σας και ελπίζουμε με την συνεργασία όλων φορέων του χωριού να βρούμε λύση γι αυτά και να φτάσουμε κάποτε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε καλά νέα προς την κατεύθυνση της επίλυσης τους.
Με συμπατριωτικούς χαιρετισμούς.

Ο Δήμαρχος

Γαλούνης Ερωτόκριτος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.