Δήλωση υποψηφιότητας κ. Χρήστου Β. Κολοβού με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».



Φίλοι – Φίλες Ξηρομερίτες και Ξηρομερίτισσες.
Χριστός Ανέστη κατ αρχήν, γιατί τα πάντα εκ Θεού Άρξαστε. 
Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή Ευθύνης» της κας Ντίνας Σαμαρά.
Στη ΣΣ Ευελπίδων, το πρώτο που μάθαμε ήταν το αρχαίο γνωμικό: "ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ", δηλαδή "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς".

Το γάντι του δημόσιου διαλόγου προς τους συνυποψηφίους του των άλλων συνδυασμών έριξε ο κ. Ηλίας Γεωργαλής.

 

Αν η προεκλογική εκστρατεία έχει ένα νόημα, αυτό είναι να ενημερωθεί ο πολίτης - ψηφοφόρος για την ποιότητα των προγραμμάτων, της γενικότερης συγκρότησης και της επάρκειας των υποψηφίων.

Ανακοίνωση κ. Μαρίας Σακουφάκη.

«Γυναίκα το μισό του ουρανού»
ΣΑΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
MSc ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
Υπ PhD ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΠΑ

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες.
Σας ενημερώνω ότι για την επικοινωνία μας υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.facebook.com/maria.sakoufaki

Με εκτίμηση

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Βασίλη Αθ. Τσιλιμαντού με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές συνδημότισσες.
Δεν είμαι, ούτε και πρόκειται να γίνω ποτέ επαγγελματίας πολιτικός. Αποφάσισα, ως νέος άνθρωπος, να ασχοληθώ με τα κοινά, καθώς επέλεξα να συμβάλλω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη του τόπου μου και στην ευημερία των δημοτών.
Στόχος μου είναι να συμμετάσχω μαζί σας στη βελτίωση του παρόντος και στην οικοδόμηση του μέλλοντος.
Με αίσθημα ευθύνης, διεκδικώ την ψήφο σας, προκειμένου να αποδοθεί στο Δήμο Ξηρομέρου η λειτουργικότητα και η εικόνα που του αρμόζουν.

Με εκτίμηση

Τσιλιμαντός Αθ. Βασίλειος

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Ευστάθιου Ι. Τσαμπιέρη με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Ξηρομέρου.


Με αγωνιστική διάθεση ανακοινώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γεράσιμο Βότση.
Το βιογραφικό του καθενός είναι η καθημερινή τριβή με τον κόσμο και τα προβλήματα του. Όλοι σας ξέρετε ποιος είμαι, τι πρεσβεύω, πως αγωνίζομαι.

Εορτασμός Αγίου Αθανασίου στον παλαιό Βάρνακα.


Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρνακα, θα διοργανώσει φέτος την εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου στο παλαιό Βάρνακα. Σε ένα μοναδικό τοπίο θα απολαύσετε την ανθισμένη φύση κάνοντας μια βόλτα στον μισογκρεμισμένο οικισμό, αλλά και θα πιείτε πεντακάθαρο νερό από τις πηγές που υπάρχουν στο χωριό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Πέμπτη 1 Μαΐου: Από 12:00 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ θα υπάρχει φαγητό και ποτά. Στις 04:00 μ.μ. θα τελεστεί ο εσπερινός.
Παρασκευή 2 Μαΐου: Το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Λιμάνι στο Πλατυγιάλι. Ευτυχία που το έχουμε, δυστυχία που παραμένει ουσιαστικά ανεκμετάλλευτο.


Γράφει ο Βασίλης Σούλας.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ.

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Αιτ/νίας, είναι ότι έχει την ευτυχία να διαθέτει στα όρια του το μεγάλων δυνατοτήτων λιμάνι του Πλατυγιαλίου, με την μοναδική στην Ελλάδα Ναυτική Βιομηχανική Περιοχή (ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ) και την μεγάλη δυστυχία αυτό να παραμένει επί σειρά ετών ουσιαστικά ανεκμετάλλευτο, χωρίς να μπορεί να αποδώσει στην περιοχή αυτό που θα μπορούσε για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Αλέξανδρου Παπαδημητρίου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ».

 

Με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη που αγαπά και νοιάζεται τον τόπο του, κατέληξα στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών – Αλλαγή πορείας».

Όλο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ». Για την ανατροπή και την αναδημιουργία.

 

Πατριώτες, Δημότες του Ξηρομέρου.
Θαυμαστά πράγματα εξελίχθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Δήμο μας στη διαδικασία συγκρότησης συνδυασμών. Ένας ως χθες ενιαίος πολιτικός μηχανισμός συμπολίτευσης - αντιπολίτευσης Κουμανδράκη - Γαλούνη προσπάθησε να επιβάλλει ένα δίπολο αντιπαράθεσης χωρίς κανένα περιεχόμενο.

Όλο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης». Ψηφοδέλτιο ελπίδας, ψηφοδέλτιο αλλαγής, ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ!

Αστακός 28/4/2014

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι του Δήμου Ξηρομέρου.
Ο συνδυασμός «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης», με επικεφαλής την Ντίνα Σαμαρά, κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου την δήλωση κατάρτισης και προχωρά σήμερα στην ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης.

Το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου κ. Αναστάσιου Κατσιπάνου.

 

Δ Η Λ Ω Σ Η.

Του ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ Αναστασίου του Χρήστου και της Αργυρώς, εκλογέα Δημότη του Δήμου Ξηρομέρου της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, κατοίκου Αγρινίου, υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Ξηρομέρου.

 

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ξηρομέρου, με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεράσιμο Δ. Βότση σας παρουσιάζουμε όπως αυτό κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Μεσολογγιού.

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Ξηρομέρου.


Αστακός 28.04.2014
Αριθ. Πρωτ.: 5626
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Καλούμε τους Δημότες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Δήμο μας, οι οποίες έχουν βεβαιωθεί από 01-01-2010 έως και 14-05-2014, όπως προσέλθουν στα Γραφεία του Δήμου μας ώστε να καταθέσουν σχετική αίτηση υπαγωγής στην προβλεπόμενη με τις διατάξεις του άρθρου 54 του Ν. 4257/2014 ρύθμιση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Φάνη Ν. Παπαγεωργίου με τον συνδυασμό «ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Σκαρμούτσου Γεωργίου με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Φίλες και Φίλοι του Δήμου Ξηρομέρου.
Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ – Επιλογή Ευθύνης». Έχοντας λοιπόν απόλυτο αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας αποδέχτηκα την πρόταση της κυρίας Ντίνας Κουμανδράκη - Σαμαρά να λάβω μέρος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της.

Γεράσιμος Κορδάτος: Η θέληση ξεπερνά τη λογική.

Ο Γεράσιμος Κορδάτος μαζί με την κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στον Μαραθώνιο, Μαρία Πολύζου, μετά τον αγώνα δρόμου στο Ναύπλιο τον περασμένο μήνα.

Πιστός στο δόγμα ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το καταφέρεις, ο 37χρονος Γεράσιμος Κορδάτος που η μοίρα τού στέρησε εδώ και 14 χρόνια το ένα του πόδι, όχι μόνο βρήκε τη δύναμη να ασχοληθεί ξανά με τον αθλητισμό μέσω του τρεξίματος και του επίπονου τριάθλου, αλλά και βρήκε χορηγό για να τον βοηθήσει να αποκτήσει το ειδικό τεχνητό μέλος που θα του επιτρέψει να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, να τρέξει και να τερματίσει στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το Ξηρόμερο αλλάζει;


Το Ξηρόμερο αλλάζει γράφει στο λογότυπο της η κ. Κουμανδράκη Σαμαρά, πηγαίνοντας όμως να αφήσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο σήμερα μετά από δεκαπέντε μέρες διακοπών, διαπιστώσαμε ότι δεν άλλαξε τίποτε. Ίσως ο χρόνος μετράει διαφορετικά για μας τον απλό κόσμο και διαφορετικά για τους κυβερνώντες.

Όλο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο πολίτης».

 


Ανακοίνωση Συνδυασμού - Όλα Τα Ονόματα Των Υποψηφίων Δημοτικών Και Τοπικών Συμβούλων.
«ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ –πρώτα ο πολίτης».
Αστακός, 27 Απρ 2014

Δελτίο Τύπου υπ αριθμ 7.

Ο συνδυασμός μας με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης υπέβαλε απόψε την απαιτούμενη από το νόμο δήλωση κατάρτισης, η οποία και σας αποστέλλεται.
Η ομάδα μας αποτελεί μίξη νέων και έμπειρων στην τοπική αυτοδιοίκηση ανθρώπων με προσπάθεια αντιπροσώπευσης όσο το δυνατόν περισσότερων επαγγελματικών τάξεων, ανθρώπων του καθημερινού μόχθου αλλά και εξειδικευμένων επιστημόνων.

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Αλέξανδρου Γιώτη με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί φίλοι Συνδημότες και Συνδημότισσες.
Θέλω κι εγώ, όπως κι εσείς, να δω το Ξηρόμερο να αλλάζει προς το καλύτερο! Θέλω, τα παιδιά μου, τα παιδιά μας, να είναι υπερήφανα για την ιδιαίτερη πατρίδα τους! Θέλω να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ξηρομέρου!

Απαραίτητες εξηγήσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.


Με αφορμή σχόλιο αναγνώστη μας αλλά και πολλά άλλα που δέχομαι, πάνω στην απόφαση μου σαν διαχειριστής του Blog, για λόγους αρχής να κάνω «αναστολή» στην λειτουργία του όσον αφορά το θέμα των δημοτικών εκλογών μέχρι την 25η Μαΐου, αναρτώντας μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις των συνδυασμών και των υποψηφίων τους, με απενεργοποιημένα τα ανώνυμα σχόλια και δεχόμενο μόνο επώνυμα. Επίσης να δέχομαι πλέον μόνο η επώνυμη αρθρογραφία με θέμα τις δημοτικές εκλογές θα πω δύο πράγματα:
1) Παρότι και εμένα η θέληση μου ήταν να συνεχίσω όπως πριν να δέχομαι και να αναρτώ και ανώνυμα σχόλια και αρθρογραφία, πείτε μου εσείς με ποιο τρόπο, όντας υποψήφιος με ένα συνδυασμό, θα πείσω τον οποιοδήποτε ότι τα ανώνυμα σχόλια τα φιλτράρω σωστά και δεν τα κατευθύνω προς όφελος του συνδυασμού μου; Άρα τελικά πιστεύω ότι πράττω το σωστό.

Υποψήφιος με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ, ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ - για ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ...

 


Σταθερός σε αρχές και αξίες, περισσότερο ενεργός πολίτης όταν κλείνουν οι προβολείς και τα μικρόφωνα με τις προεκλογικές φανφάρες, γνωρίζοντας πως κανείς δεν περισσεύει στη μάχη ενάντια στους πολιτικούς δεινόσαυρους που έχουν κατασπαράξει αυτό τον τόπο, συντάσσομαι στο αγώνα που κάνει η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών προκειμένου να αλλάξει αυτή η καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο τόπος…. Θα είμαι υποψήφιος με την Συμπολιτεία Ξηρομεριτών και τον Ηλία Γεωργαλή γιατί πρέπει να αλλάξουμε πορεία !!!!

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Κώστα Τριποτσέρη με το συνδυασμό το «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Συνδημότες και Συνδημότισσες.
Πάντα πίστευα ότι κάθε πολίτης πρέπει να είναι ενεργός, να συμμετέχει στα κοινά και ο καθένας με τις δυνάμεις του να βάζει ένα λιθαράκι στον αγώνα για την προκοπή αυτού του τόπου.

Με την Ντίνα Σαμαρά κατεβαίνει υποψήφιος ο Πρόεδρος του Ακαρνανικού Φυτειών κ. Θεόδωρος Ρούτσης.



Την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου στη δημοτική ενότητα Φυτειών με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της Ντίνας Κουμανδράκη Σαμαρά, ανακοίνωσε ο πετυχημένος και δραστήριος Πρόεδρος του Ακαρνανικού Φυτειών Θεόδωρος Ρούτσης.

Χρήστος Γ. Σαλτογιάννης: «Σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ».


Ξηρομερίτισσες και Ξηρομερίτες.
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες.
Σε μια περίοδο που η απαξίωση των θεσμών και η αποστροφή των πολιτών από κάθε τι κοινό και συλλογικό, σε μια περίοδο που ακμάζουν τα ατομικά συμφέροντα και η κάθε είδους ανήθικη συναλλαγή ως αποτέλεσμα ενός κατεστημένου που δυστυχώς «ρίζωσε» στον τόπο μας με σκοπό να ωφελούνται οι λίγοι, σε αυτή την περίοδο λοιπόν, απαιτείται όσο πότε άλλοτε μια αλλαγή στον τρόπο αντίληψης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι πρώτες καλοκαιρινές εικόνες του Μύτικα.


Οι πρώτες καλοκαιρινές εικόνες του Μύτικα έχουν αρχίσει. Αραγμένο το ιστιοπλοϊκό καταμαράν στον πάνω Μύτικα, μέσα σε μία γαλήνια θάλασσα και τον ήλιο να λαμπυρίζει στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στην Κανδήλα.


Οι φωτογραφίες είναι της κας Σπυριδούλας Σούφη και της
κας Βάσως Παππά και τις πήραμε από κοινούς μας φίλους
που τις κοινοποίησαν στο Facebook χωρίς δικαιώματα
και αναφορά του κατόχου τους.

Με ευλάβεια γιόρτασαν χτες Παρασκευή 25/4 οι κάτοικοι της Κανδήλας, αλλά και κάτοικοι από όλη την Αλυζία της Ζωοδόχου Πηγής. Την τιμητική του είχε ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής της Κάτω Κανδήλας, τον οποίο όλοι οι κάτοικοι του χωριού σέβονται και τιμούν ιδιαίτερα.

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Ανδρέα Λυγκώνη (Κυμάτος) με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Λέγομαι Λυγκώνης Ανδρέας (ΚΥΜΑΤΟΣ) και σας δηλώνω επίσημα την πρόθεση μου να δώσω το παρών στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, διεκδικώντας μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της κ. Ντίνας Κουμανδράκη Σαμαρά.

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Γκόλια - Γιαννείου Σ. Ευγενίας με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Είμαι η Γκόλια – Γιαννείου Σ. Ευγενία και κατάγομαι από την Κανδήλα. Εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, σας ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιαστις προσεχείς εκλογές με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της κ. Ντίνας Κουμανδράκη Σαμαρά, για το γενικό ψηφοδέλτιο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κατέρχομαι στις εκλογές (την πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Πυθαγόρα Σαμαρά). Η επόμενη θητεία θα είναι κρίσιμη, ας μην αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Εγώ δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να το κάνω, με την στήριξη σας. Mέσα από αυτές τις γραμμές απευθύνομαι σε όλους εσάς που διαπιστώνετε σε καθημερινή βάση ότι το αύριο δεν μπορεί να περιμένει γιατί ο Τόπος μας είναι το κοινό μας Μέλλον .

Με τιμή

Γκόλια – Γιαννείου Σ. Ευγενία

Δήλωση υποψηφιότητας κ. Δημήτριου Σ. Γκάτση με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Ο τόπος μας περνάει τη χειρότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση των τελευταίων ετών. Η αυτολύπηση και η μεμψιμοιρία όμως δεν βοηθούν σε τίποτα. Μοναδική λύση και απάντηση σε όσα μας ταλανίζουν είναι η δράση και η αντίδραση. Μονάχα έτσι έχει τη δυνατότητα ο απλός καθημερινός άνθρωπος, ο ιδιώτης να ορθώσει το ανάστημά του, να βγει από το καβούκι του και να αποκτήσει την ταυτότητα του Πολίτη.

Στην Βουλή των Εφήβων ο μαθητής της Β' Λυκείου Μύτικα Χρύσανθος Χριστονίκος.

Ο Χρύσανθος με τον πατέρα του Νίκο.
Για μία πολύ τιμητική διάκριση για τον μαθητή Χρύσανθο Χριστονίκο της Β' Λυκείου και κατά επέκταση για το Γενικό Λύκειο Μύτικα, μας ενημέρωσε ο Λυκειάρχης κ. Νίκος Πολίτης. Ο Χρύσανθος είναι μεταξύ των έξι μαθητών που επιλέχτηκαν από τον νομό Αιτ/νίας για συμμετοχή στη σύνοδο της Βουλής των Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου και θα διαρκέσει τρεις ημέρες.
Άριστος μαθητής, άριστος αθλητής και πάρα πολύ καλός χαρακτήρας ο Χρύσανθος. Εμείς του ευχόμαστε και εις ανώτερα και να τον χαίρονται οι γονείς του, οι συγγενείς του και οι φίλοι του.

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του νομού η παιδική ομάδα της Αναγέννησης Αστακού.


Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 05:30 μ.μ., στο Μεσολόγγι και στο ενωσιακό γήπεδο Θ. ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ θα αγωνιστεί το παιδικό τμήμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ στα πλαίσια των τελικών του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣΝΑ.
Η μικρή ομάδα της Αναγέννησης κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να περάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του νομού και να καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (η μεγαλύτερη ακαδημία της Ελλάδας ) στον έναν από τους δυο ημιτελικούς του final four. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να παραστούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της ομάδας μας και να την ενισχύσουν στη δύσκολη αυτή μάχη.

Εκ της Διοίκησης του Συλλόγου.

Ανακοίνωση υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου κ. Αγνής Τριάντη.

Αγνή Τριάντη
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος
Με τον Βασίλη Χατζηλάμπρου και την «Αντίσταση πολιτών Δυτικής Ελλάδας»
Αγαπητοί συμπολίτες μετά την τιμητική πρόταση που μου έγινε από το συνδυασμό του Βασίλη Χατζηλάμπρου «Αντίσταση πολιτών Δυτικής Ελλάδας» που στηρίζει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αποφάσισα να συνεισφέρω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Ενημέρωση από τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο πολίτης».


Από τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο πολίτης» λάβαμε το παρακάτω e-mail.

Καλησπέρα σας.
Ενημερωθήκαμε ότι βάζετε υποψηφιότητα με την κυρία Ντίνα Σαμαρά - Το Ξηρόμερο αλλάζει. Για λόγους δεοντολογίας μέχρι το πέρας των εκλογών δε θα λάβετε ξανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς. 

Καλή επιτυχία.