Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Συνάντηση φορέων και πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου για το Πλατυγιάλι.


Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών καλεί σε συνάντηση τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου με θέμα: «Το Λιμάνι του Πλατυγιαλιού κι η ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ ως χρονίζον πρόβλημα, οι δυνατότητες αξιοποίησης του κι οι άμεσες παρεμβάσεις».
Σκοπός της συνάντησης είναι να αποφασιστεί το ενιαίο πλαίσιο για άμεση συνάντηση με Κυβερνητικά στελέχη και συναρμόδιους Υπουργούς.
Καλούμε, λοιπόν αυτή την Κυριακή 1 Μαρτίου, στο Δημαρχείο Ξηρομέρου, ώρα 11:00 π.μ. τους φορείς, τους πολίτες, τις Δημοτικές παρατάξεις να συνεισφέρουν τις απόψεις τους.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΝΙΑΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΙΑΙΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπολιτεία Ξηρομεριτών27 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:06 μ.μ.

      Οι Δημοτικές παρατάξεις δεν εχουν απεύθυνση κι αναφορά μόνο στο δημοτικό συμβούλιο. Απο που προκύπτει αυτό; Έχουν -κυρίως- αναφορά στην Κοινωνία, δηλαδή τους φορείς , τα σωματεία και τους πολίτες. Κατά την δική μας γνώμη αυτό το δεύτερο είναι και πιό άμεσο και πιο γόνιμο. Ξέρετε και στον δικό μας δήμο κι αλλόυ ενιαίο πλαίσιο δεν σήμαινε πάντα Δήμος. Πάντως εμείς και τον Δήμαρχο καλέσαμε και τις δημοτικες παρατάξεις.. Αν ήταν η πρωτοβουλία μόνο στο πλαίσιο της Συμπολιτείας να είστε σίγουρος πως τις επαφές και συναντήσεις με την Κυβέρνηση μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα, χωρίς βοήθεια. Καταλαβαίνετε..
      Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

      Υ.Γ Εμείς να φέρουμε το θέμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά μήπως να έπαιρνε αυτή την πρωτοβουλία η Δημοτική αρχή αν ήθελε;;

      Διαγραφή
    2. Πολύ βολικη η αποψη σας για της πάσης φύσεως εξουσίες.
      Εσεις ομως ως εξ-ελισσόμενος πολίτης γνωρίζετε οτι τα πραγματα ειναι διαφορετικά.
      Προς τι λοιπον τέτοιος σνομπισμος και απέχθεια για τις εκάστοτε πρωτοβουλίες της Συμπολιτειας;
      Ηρεμήστε και ασχοληθείτε με τα προβληματα του Ξηρομερου και αφήστε τη Συμπολιτεια να κάνει τη δουλειά της ,οπως αυτη την αντιλαμβάνεται καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία απάντηση από τη Συμπολιτεία. Μήπως ο κύριος ο παραπάνω θα πρέπει να απευθύνει το ερώτημα-χώσιμο-χολή προς τον Δήμο? Και τον νυν και τον απερχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας , προς όφελος της Κοινωνίας !
    αλύζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε πολιτικέ !
    Το αμπέλι σου μπορείς να το πουλήσεις
    στο χωριό σου
    Την Δημόσια Περιουσία ΟΧΙ
    Είναι όλων των Ελλήνων !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η "Δημόσια Περιουσία" είναι ζημιογόνος και καλούμαστε να πληρώνουμε συνεχώς...... τι πρέπει να γίνει αγαπητέ Σπύρε!!!!

      Διαγραφή
  5. Στον καλό μας Συνδημότη 4.01 , θα απαντήσω έτσι απλά :
    Αν ένα περιγιάλι ! ήτανε δικό σου ή δικό μας !
    θα το πουλούσαμε στο αφεντικό μας ; ή
    θα το αξιοποιούσαμε εσύ κι' εγώ για το καλό μας ;
    καλό βράδυ !


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.