Φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στον Μύτικα.


Προχτές αργά το βράδυ άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδο σκουπιδιών στον Μύτικα. Ευτυχώς έγινε γρήγορα αντιληπτή από περίοικους οι οποίοι επενέβησαν και την έσβησαν. Να πούμε ότι ο κάδος βρισκόταν ακριβώς στο σημείο που βλέπετε στην φωτογραφία που προέρχεται από το Street View.
Όπως μας ενημέρωσαν οι κάτοικοι που μένουν δίπλα, ήταν πολύ επικίνδυνο αν δεν την καταλάβαιναν έγκαιρα, να άρπαζαν φωτιά οι καλαμιές και τα χόρτα που υπάρχουν στο οικόπεδο που φαίνεται και η φωτιά να επεκτείνονταν ταχύτατα στον οικισμό.
Να επισημάνουμε ότι είναι το τρίτο περιστατικό φωτιάς σε κάδο σκουπιδιών στον Μύτικα σε διάστημα λίγων μηνών, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε τα εντονότατα παράπονα, κυρίως επαγγελματιών, για το γεγονός ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια όπου αδιάλειπτα το σκουπιδιάρικο περνούσε και μάζευε τα σκουπίδια από τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα, με απόφαση της δημοτικής αρχής σήμερα δεν περνά.
Οι κάδοι που έχουν μπει στον παράλληλο δρόμο είναι ελάχιστοι και δεν επαρκούν και μάλιστα πρόσφατα κάποιοι κάδοι με ενέργειες του Δήμου απομακρύνθηκαν κιόλας, κάνοντας το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο.
Να αναφέρουμε και το πρόβλημα με το βυτιοφόρο για το οποίο δεν έχουμε μάθει νεότερα.
Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η καλοκαιρινή σαιζόν δεν είναι καλά σημάδια και πολλοί συνδημότες μας ζήτησαν να γράψουμε κάτι σχετικό. Ο Μύτικας δεν αντέχει δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δυσφήμιση μας είπαν χαρακτηριστικά. Κάποια βασικά πράγματα επιβάλλεται και πρέπει να γίνουν.

5 σχόλια:

  1. Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει καποιος νοημων στο δημο να μας πει γιατι δεν περνα οπως γινοταν τοσα χρονια η σκουπιδιαρα απο τον κεντρικο δρομο?
    Ενας να μας εξηγηση την λογικη της αποφασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pernaei prwi k xsipnaei to mytika ...to kalytero eine oti ola ta skoupidia ta petane se ena kado k poio katw oi aloi eine adioi....thn megalh tetarth mazepse o dhmos ola ta mpaza k klaria sto mytika ....k thn megalh pemth htan gemato pali ....ypomonh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μόνος νοήμων είναι τα λεφτά του Πανταζή. Οι τύποι είναι άχρηστοι. Εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό θα είναι οι τοπικοί άρχοντες να ενδιαφέρονται συνολικά για τα προβληματα των δημοτών και όχι κατα το δοκούν και απο ίδιον όφελος,όχι να κλειδωνουμε τους κάδους για να μην τους μετακινήσουν και όταν μετα ενοχλούν παρακείμενο δικο μας χώρο να τον απομακρυνουμε,κάποια πρεπει να καταλάβουν οτι εκλέχθηκαν να εξυπηρετούν το κοινο καλό και όχι να κινουνται απο προσωπικές εμπάθειες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.