Ενημέρωση για την λειτουργία του κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα.


Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη, μας ενημέρωσε ότι από εχτές ξεκίνησε να εφαρμόζεται το κλείσιμο του κεντρικού δρόμου του Μύτικα.
Ο δρόμος θα κλείνει κάθε ημέρα από τις 07:30 μ.μ. μέχρι στις 06:00 π.μ.
Από τις 11 Ιουλίου και μετά τα Σαββατοκύριακα θα κλείνει επιπλέον και το πρωί τις ώρες από 10:00 π.μ. έως τις 02:00 μ.μ.
Πρόθεση της Τ.Κ. Μύτικα είναι, αν αυτό το πρωινό κλείσιμο του δρόμου τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου περπατήσει και έχει αποδοχή, την περίοδο του Αυγούστου μέχρι της 23 που στο χωριό μας έχουμε αρκετό κόσμο, να γίνει καθημερινό. (δική μας γνώμη είναι ότι επιβάλλεται να γίνει).
Η Πρόεδρος ζητά από όλους να στηρίξουν και να βοηθήσουν ώστε να λειτουργήσει το μέτρο, γιατί είναι επ' ωφελείας όλων ανεξαιρέτως.

16 σχόλια:

  1. Εμεις οι τηλεθεατες , του Μυτικαpres !
    Θελουμε να μεταφερουμε και σε αλλους , τηλεθεατες του Μυτικα pres ! το καλο πολιτικο κλιμα ! που επικρατει στην κοινωνια μας , εν οψει του αυριανου Δημοψηφισματος !
    Σε οποιο δρομο και πεζοδρομιο κι'αν περπατησαμε , ειτε για βολτα ειτε για αγορες , ειναι μια Σαββατιατικη μερα , οπως ακριβως και οι αλλες μερες της καθημερινοτητας .
    Δεν ειδαμε ουτε συρραξεις , ουτε εμφυλιους σπαραγμους , οπως φανταζονται καποιοι και μεταφερουν , αυτες τις φαντασιωσεις στα διαφορα Μπλοκ.
    Αυτο σημαινει , οτι η κοινωνια μας , ειναι ωριμη και η Δημοκρατια μας , δεν κλονιζεται απο εκλογες , Εθνικες , Δημοτικες και Δημοψηφισματα !
    Καλη ψηφο και καλο μπανιο !
    Δεν ξεχναμε , οτι ειναι
    Καλοκαιρι Δροσερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω το μέτρο να ισχυσει και για το χειμώνα από Παρασκευη απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ. Έχουμε και το χειμώνα τη διαθεση να βγούμε μια βόλτα να πιούμε καφέ ήσυχα και χωρίς αυτοκίνητα και τα παιδιά μας να είναι τριγύρω χωρίς τον κίνδυνο των αυτοκινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ πατριωτακι!
    Κανεις οτι δε συμβαινει τιποτα. Ολο χαρουλες εισαι, μες την τρελη χαρα!
    Τι αισθημα αυτοικανοποιησης, αγνοοντας την πραγματικοτητα!
    Μου θυμιζεις το μυθο του Αισωπου για τον πεζοπορο που τον επιασε στο δρομο μπορα και επε αχ δροσιζομαι!
    Μετα οταν τα νερα πλυμηρισαν και εφτασαν στο λαιμο του ειπε: τωρα κανω το μπανιο μου. Και οταν πια κοντευε να πνιγει, ητελευταια σκεψι του ηταν: οι θεοι δε με βοηθησαν, ηταν η κακια η ωρα !
    Τωρα για τη κυκλοφορια του πεζοδρομου πολυ καλη. Να συνοδευται και απο αλλα συμπληρωματικα μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμος 5:05 to xeimwna apo tis 22:00 i wra einai ola ta magazia sas kleista thelete na kleinetai kai ton pezodromo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς 5 , 25
    Εμεις οι τηλεθεατες , αυτη την εντυπωση σχηματισαμε σημερα
    Σαββατο , μια μερα πριν το Δημοψηφισμα !
    Εμεις δεν ειπαμε για αποτελεσμα , ειπαμε για το πολιτικο κλιμα που επικρατει στην κοινωνια και ειναι κατι ευχαριστο αυτο.
    Πες μας και εσυ την εντυπωση σου γα να εχουμε , μια πιο
    ολοκληρωμενη εικονα.
    τηλεθεατες
    του Μυτικαopress


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πατριωτακι, δροσερο καλοκαιρι, αντε λοιπον κανε το μπανακι σου και ασε τις βαρυγδουπες πολιτικες αναλυσεις.
      Εσυ δλδ τι περιμενες να πεφτουν πυροβολισμοι για να αντιληφθεις το διχασμο που φερνει ενα Ναι και ενα Οχι; και δε θελω να αναφερθω σε ατομα για τη ψυχροτητα (σε πρωτη φαση )μεταξυ φιλων και κλπ κλπ.
      Τεριαζει απολυτα ο αισωπειος μυθος οπως αναφερα ποιο πανω.
      Το επιβεβαιωσες με το παραπανω.
      Τηλεθεατες απ οτι ξερω ειναι αυτοι που βλεπουν τηλεοραση , και οχι οσοι διαβαζουν η αναρτουν στα μπλοκ.
      Αντε γεια!

      Διαγραφή
  6. Το Δημοψηφισμα ! την Κυριακη !
    ειναι υγεια , ειναι χαρα ειναι γιορτη
    γιορταζει η Δημοκρατια η Ελληνικη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία μνημόσυνα ρίχνετε πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9 , 41
      Η Ελληνικη Δημοκρατια !
      Ειναι Ολων των Ελληνων !
      Υγεια και καλη ψηφο !

      Διαγραφή
    2. Δημοκρατία!!!! Γιατί νομίζω πως αυτό το πράγμα που λέγεται Δημοκρατία είναι ονείρωξη της στιγμής που ο καθένας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια του βλέπει το προσωπικό του συμφέρον? Θα σου δώσω έναν άλλο ορισμό της Δημοκρατίας που με καλύπτει απόλυτα. Δημοκρατία είναι η διάθεση για προσωπικές θυσίες, ακόμα και από αυτούς που αποτελούν την πλειοψηφία. Και για να συνδεθεί και με την απόφαση της κυρίας Προέδρου, Δημοκρατία στο Μύτικα είναι να έχεις ανοιχτό έναν πεζόδρομο στα τροχοφόρα, από τη στιγμή που δεν έχεις παραλιακό δρόμο ή πεζόδρομο για τούς πεζούς. Της ξαναπροτείνω να τον κλείσει και να μην χαμπαριάσει κανέναν. Και επειδή είναι καλά τα μπλογκ και τα ίντερνετ, ακόμα καλύτερα είναι να καλέσει συνέλευση όλων των επαγγελματιών και ο καθένας, ενώπιος ενωπίω, να τοποθετηθεί. Κι όποιος δεν θέλει, ας σεβαστεί την πλειοψηφία. Κι όποιος απειλήσει ότι θα ανοίξει μπάρες, υπάρχει και ο εισαγγελέας. Γεμίσαμε με τσάμπα μάγκες σε αυτό το χωριό.

      Διαγραφή
  8. 9 , 41
    φαινεται οτι μπερδεψες , αυτο που ανεφερες
    με τα , μνημονια ..... διατραπεζικης συνεργασιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν απο δευτερα θα χαψτε Μνημονιο νο 3 η οπως αλλιω ονομαστει, τοτε θα σας δω, ανιστοροτοι, μπερδρμενοι, χαβαλεδες.
    Τοτες αφου τσεπωστε τα ευρωπουλα που θα σας δωσουν (οχι τσαμπα), τοτε λοιπον θα συνεχιστε το φραπε και τα μπανια σας και θσ λετε οτι παλι οι αλλοι φταινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...θα πηγαίνουμε για μπάνιο " καβάλα " στ΄ αγροτικά - γιατί αλογομούλαρα δεν υπάρχουν πια όπως πριν 35-40 χρόνια που δίναμε στον οδηγό του αγροτικού 2 δρχ έκαστος και πηγαίναμε για μπάνιο στο Λύσιμο. Τρώγαμε ό,τι είχαμε στο τβαέλι ή στη σακούλα και βούρ για τα χωριά μας. Μα κι αν δεν φτάσουμε εκεί - πράγμα που ειλικρινώς το ΑΠΕΎΧΟΜΑΙ - η περίπτωση που πίναμε τα καλοκαίρια πρωί καφέ στον Μύτικα και ακολούθως καφέ και ποτά στα παραλιακά μαζαγιά για το μπανάκι μας δηλ. από του Χρ.Ντάγλα ως Βασ. Συργιάννη, ξ ε χ ά σ τ ε τ α !!! Θα πηγαίνουμε μία και καλή για μπάνιο. Α και κάθε απόγευμα που κατεβαίναμε στου Γαλάτη για το ωραίο γαλακτομπούρικο του ...θα είναι πιά στις αναμνήσεις μας. Ηδη , εγώ , φέτος το Πάσχα είχα 4 ημέρες στο χωριό μου και ειλικρινά δεν " μπόρεσα" να κατέβω το Μ. Σάββατο στον Μύτικα όπως κατέβαινα τόσα χρόνια . Γιατί για Καντήλα ; έχω 5-6 χρόνια να πάω. Αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί μου.

      Διαγραφή
  10. 5 , 20
    Δεν φταινε παντα οι αλλοι , αλλα σιγουρα φταιμε κι'εμεις !
    Το θεμα ειναι να δουμε ! τι θσ κσνουμε απο δω και στο , εξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδω ειμαστε εμεις !
    Να συζητησουμε για ολα τα θεματα !
    Απο βασης , μηδενικης
    τηλεθεατες !
    του Μυτικαpress

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν εχουμε στην τσεπη μας , πολλα ευρω
    Δεν δουλευει το ρημαδι το μυαλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.