Κυκλοφορώντας στον Μύτικα, ένα ερώτημα μας διατυπώνουν με έντονο τρόπο «εχθροί» και «φίλοι» της δημοτικής αρχής.


Κυκλοφορώντας στον Μύτικα, ένα ερώτημα μας διατυπώνουν με έντονο τρόπο «εχθροί» και «φίλοι» της δημοτικής αρχής. Καλά ο Μύτικας έχει φανερό πρόβλημα καθαριότητας, αυτά τα 28 άτομα Γενικών Καθηκόντων στον τομέα της καθαριότητας, που προσλήφθηκαν πρόσφατα με πεντάμηνη σύμβαση που βρίσκονται; Στον Μύτικα γιατί δεν έχουμε δει κανέναν να καθαρίζει; Δεν επιβάλλεται ο Μύτικας, τώρα που είναι καλοκαίρι να έχει τουλάχιστον 2 από τα 28 άτομα που προσλήφθηκαν για την καθαριότητα; Η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας είναι τραγική και απερίγραπτη φέτος στον Μύτικα.
Καταρχήν να πούμε ότι ο Δήμος με σχετικές του 4 αποφάσεις που υπογράφει ο Δήμαρχος κ. Γαλούνης, έχει προσλάβει 25 άτομα Γενικών Καθηκόντων. Τα 14 πρώτα στις 10.7 (δείτε εδώ), άλλα 5 στις 16.7 (δείτε εδώ), άλλα 3 στις 24.7 (δείτε εδώ) και 3 ακόμη στις 31.7 (δείτε εδώ). Σύνολο ατόμων 25.
Εμείς θα πούμε την θέση μας καθαρά και ξάστερα. Οι εργαζόμενοι δεν μας φταίνε σε τίποτα και εξ αρχής δηλώνουμε μαζί τους. Την ευθύνη την φέρουν αυτοί που ασκούν διοίκηση και εν προκειμένω η εκτελεστική επιτροπή του Δήμου, δηλαδή Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι.
Η εκτελεστική επιτροπή είναι σύμφωνα με τον νόμο το συλλογικό, συντονιστικό και εκτελεστικό όργανο του Δήμου που είναι υπεύθυνο να παρακολουθεί την εφαρμογή της δημοτικής πολιτικής σε όλους τους τομείς.
Ακόμα και αν κατ' εξαίρεση υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν θέλουν να είναι εντάξει στα καθήκοντα τους, η ευθύνη να συνετιστούν ανήκει και πάλι στην εκτελεστική επιτροπή.
Άρα εμείς θα ενώσουμε την φωνή μας και θα θέσουμε τα παραπάνω ερωτήματα εκεί που πρέπει....., στους υπεύθυνους. Δήμαρχο και Αντιδημάρχους και όχι στους εργαζόμενους.
Η κριτική και τα ερωτήματα στους έχοντες την διοίκηση λοιπόν... και αναμένουμε απαντήσεις... όχι σε εμάς, αλλά προς τους δημότες. Η καλύτερη απάντηση θα ήταν βέβαια να δούμε, έστω και τέλος καλοκαιριού, να γίνουν έστω κάποιες εργασίες καθαριότητας.

10 σχόλια:

  1. βρωμα ο μυτικας απ ακρη σακρη και αυτοι τακτοποιουν τα προεκλογικα τους ρουσφετακια.
    και εμεις που ηρθαμε δεκα μερες να ξεκουραστουμε στον τοπο μας ειμαστε μεσα στην μποχα και στην δυσωδια.
    πες τα με τονομα τους χριστιανε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεχρι τωρα εισπραταμε με ειρωνικο υφακι την απαντηση δεν εχουμε εργατες καθαριστε μονοι σας.
    Τωρα που εχουμε εργαζομενους ποια η απαντηση?
    Α ξεχασα στο λιμανι καθαρισαν με 5000 χιλιαρικα. Μπορει σε λιγες ημερες να το συνειδητοποιησω οτι οντως συνεβει. Θα ηρθαν βραδυ μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρωμαει γτ τον βρωμιζετε πετωντας τα λυματα στα φρεατεια κ την σαβουρα σας εξω απο τους καδους πηγαινετε γερμανια ολλανδια ουτε το τσιγαρο κατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΔΙΝΑΝΕ 5000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ φίλε αναγνώστη. Βάλε λοιπόν και εσύ το ονομά σου σε αυτά που θες να πεις όπως το κάνω και εγώ. Το να λέω κάτι εκ του ασφαλούς και να ξέρω ότι θα το χρεωθεί άλλος βρες εσύ πως λέγεται.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στου κουφού τν πόρτα όσο θέλεις βροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή η παραπληροφόρηση βασιλεύει και πολλοί θεωρούν τους δημότες ένα μάτσο ηλίθιους επανερχόμαστε στο θέμα για να συμπληρώσουμε τα εξής:
    25 άτομα γενικών καθηκόντων με πεντάμηνη σύμβαση έχουν προσληφθεί. Η Δ.Ε. Αλυζίας αναλογικά δικαιούνται 7-8 άτομα ναι ή όχι;
    Υπάρχουν μόνο δύο. Η μία κοπέλα είναι σε ενδιαφέρουσα και πολύ σωστά και έτσι πρέπει και επιβάλλεται δεν μπορείς να την τοποθετήσεις στην καθαριότητα και η άλλη κοπέλα είναι στο Πνευματικό Κέντρο, που για μας ορθά είναι γιατί το Πνευματικό Κέντρο πρέπει να είναι ανοικτό την περίοδο του καλοκαιριού και αυτό αποτελεί εργασία και πρέπει να είναι ένα άτομο εκεί κάθε πρωί.
    Μας λείπουν λοιπόν άλλοι έξι εργαζόμενοι στην Δ.Ε. Αλυζίας. Γιατί δεν τους έχουμε;
    Αυτοί προσλήφθηκαν στον Δήμο Ξηρομέρου και εμείς ρωτάμε: Δήμος Ξηρομέρου ίσον το κτίριο του Δημαρχείου στον Αστακό και πέριξ αυτού σε ακτίνα 100 μέτρων;
    Οι αριθμοί ως γνωστών αποτελούν δεδομένα και δεν αντιμετωπίζονται με ειρωνικές αμπελοφιλοσοφίες και τσιτάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητο mytikas press οταν βρωμαει το χωριο ας μην ειναι ανοικτο το Πνευματικο κεντρο.Ο πολιτισμος φαινεται απο την καθαριοτητα πρωτιστως και οχι απο τις πολιτιστικες εκδηλωσεις αναμεσα στα σκουπιδια της πλατειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ, αλλά υποστηρίζω ότι είναι άδικο να εστιάσουμε στο ένα άτομο που όπως και να το κάνουμε κάνει μία δουλειά εκεί που είναι και να μην διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε να έχουμε τα οκτώ άτομα που δικαιούμαστε στην Αλυζία ώστε και ο τομέας της καθαριότητας να βελτιωθεί και το Πνευματικό Κέντρο να λειτουργεί.
      Γιατί να εστιάσουμε και να εντοπίσουμε το πρόβλημα στον ένα και όχι στους 6 που δεν έχουμε;

      Φιλικά

      Διαγραφή
  9. Φιλε ! 2, 51
    Η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια ! και η αλλη μιση αρχοντια !
    ειναι να ειμαστε η' να προσπαθουμε να ειμαστε: στοιχειωδως πολιτισμενοι στην καθημερινη μσς συμπεριφορα !
    Ειτε τυχαινει να ειμαστε Αξιωματουχοι πολιτικοι ειτε απλοι πολιτες !
    ειτε ειμαστε απλοι τηλεθεατες !
    καλο βραδυ !
    απλοι- τηλεθεατες
    του Μυτικα-press !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.