«Συγχαρητήρια» της Συμπολιτείας προς τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση.


Η Συμπολιτεία συγχαίρει τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μουρκούση, γιατί εξ αιτίας των διαπραγματευτικών του ενεργειών, έργο που είχε πιστωθεί 6.500 € ανατέθηκε μόνο με 4.980 €, σε δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου.
Ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τέτοια δείγματα σεβασμού του δημοσίου χρήματος και δεοντολογίας πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν φάρο που θα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας για την αναδημιουργία του τόπου.
Υ.Γ. 1: Για όσους δεν γνωρίζουν ένας δημοτικός σύμβουλος μπορεί να αναλαμβάνει έργα του Δήμου μέχρι 5.000 €, που σημαίνει ότι το γλυτώσαμε το εικοσάρικο και αυτό όπως είπαμε πιστώνεται στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου.
Υ.Γ. 2: Εμπεδώσαμε τι εννοούσε ο Δήμαρχος όταν στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έλεγε ότι το σύστημα που εκπροσωπεί θα είναι πάντα πρώτο κι εμείς τελευταίοι.
Υ.Γ. 3: Να αντιληφθούν οι ενδιαφερόμενοι, ότι μία ανάθεση δεν ελέγχεται μόνο από άποψη νομιμότητας, αλλά και πολιτικά, ως πράξη. Αν νομίζουν ότι θα εκμαυλίσουν ολόκληρη την κοινωνία ή ότι θα κάνουν δημόσιες σχέσεις και μάλιστα αυτή τη φορά με ξένα κόλλυβα κάνουν λάθος και θα το αντιληφθούν σύντομα.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

3 σχόλια:

  1. -Το νομοθετημενο μπορει να μην ειναι καλο !
    -Το καλο ! μπορει να μην ειναι νομοθετημενο.
    αλυζιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως μελος της μικρης κοινωνιας μας ! και στην οποι'α κοινωνια - Ολοι μαζι - μοιραια βαδιζουμε και πορευομαστε,
    κατα την αποψη μου , οι επαγγελματιες του περιοχης Ξηρομερου ! καλο θα ειναι για την κοινωνια μας ! να μην αποδεχονται τις απ' ευθειας αναθεσεις εργων.
    Δικαιωμα νομιμο των επαγγελματιων ειναι να αποδεχονται τις απ' ευθειας αναθεσεις, αλλα κατα την γνωμη μου , δεν ειναι πρεπον και σωστο. Να συμμετεχουν οι επαγγελματιες μονο σε μειοδοτικους διαγωνισμους.
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι - Ξηρομερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δημαρχος Ξηρομερου ! στο μεγαλο αυτο θεμα , των απ' ευθειας αναθεσεων στα διαφορα τεχνικα εργα και αλλα μικροεργα ,
    κατα την αποψη μου , θα πρεπει να αναπτυξει πρωτοβουλια και σε σεννενοηση με ολη την αντιπολιτευση του δημου μας , να καταληξουν απο κοινου σε αποφασεις που να διασφαλιζουν με τον καλυτερο τροπο την σωστη εγκαιρη και ποιοτικη εκτελεση των εργων.
    Αυτο θα ωφελησει το κοινωνικο συνολο και επισης θα πετυχουμε ολοι μας, πολιτικοι και δημοτες- πολιτες , κατι πολυ πιο σημαντικο.
    Θα διασφαλισουμε και θα θωρακισουμε , αξιοπρεπειες πολιτικων -πολιτων που σχετιζονται , για ερθει σε περας ενα οποιοδηποτε εργο.
    δηλαδη να εξουδετερωθει καθε εικασια καλοπροαιρετων η'
    ενδεχομενως , μη καλοπροαιρετων.
    Ειναι καλο για την δημοτικη αρχη του Δημου μας , να διατηρηρει στο ακεραιο μια πολυχρονη αξιοπρεπη διαδρομη της , ειτε διαφωνει κανεις σε πολιτικα θεματα ειτε συμφωνει.
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.