Συνάντηση Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων και Σχολικής Συμβούλου με τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. κ. Τσάρκο Βασίλειο.


Την Τρίτη 20.10.2015 η Σχολική Σύμβουλος 9ης Περιφέρειας Π.Ε. Αιτωλ/νίας κ. Πάσχου Αγγελική και οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Αστακού κ. Ζαγκότας Βασίλειος, Καραϊσκάκη κ. Κωνσταντίνου Γεώργιος, Κανδήλας κ. Παπαναστάσης Αλέξανδρος, Μύτικα κ. Παλουμπά Γεωργία, Αρχοντοχωρίου κ. Κουτούπη Μαρία συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Π.Ε. Δήμου Ξηρομέρου κ. Τσάρκο Βασίλειο.
Στη συνάντηση αυτή εκτέθηκαν από τη Σχολική Συμβουλο και τους Διευθυντές τα προβλήματα που υπάρχουν στα προαναφερόμενα σχολεία. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα υλικοτεχνικής υποδομής, κτιριακών προβλημάτων και εξοπλισμού με εποπτικά μέσα διδασκαλίας.
Από τη μεριά του Δημάρχου και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής ως προς τις προθέσεις και τα σχέδια του Δήμου είναι ότι υπήρξε θετικό το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για την επίλυση των ελλείψεων και προβλημάτων στο αμέσως χρονικό διάστημα. 
Υπήρξε καλή διάθεση, αναγνώριση συμμετοχής και συλλογικότητας για την επίλυση των προβλημάτων.



3 σχόλια:

  1. Ο ανοιχτος διαλογος !
    Ειναι προδρομος του καθε καλου ! και ενδυναμωνει και τις ανθρωπινες σχεσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από θετικό ενδιαφέρον άλλο τίποτα.Πρακτικα πως μεταφράζεται;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως απλος δημοτης του δημου μας !
    Θα ηθελα να ρωτησω την δημοτικη αρχη του δημου μας , το εξης :
    Γιατι τωρα συνδιαλεγεται ο δημος με τους φορεις και εκπαιδευτικους των σχολειων !
    για θεματα των σχολειων του δημου μας !
    ενω αντιστοιχος διαλογος δεν πραγματοποιηθηκε , πριν την προσφατη αποφαση που αφορουσε τον τερματισμο λειτουργιας του παιδικου στην κοινοτητα Καραισκακη !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.