59.532 € για προμήθεια πετρελαίου για τα σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου.


Στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου. Όπως αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα των συμφωνητικών που υπογράφτηκαν μεταξύ του Δήμου Ξηρομέρου και του αναδόχου, ακολουθήθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή αναδόχου, σύμφωνα με την απόφαση 190/2015 της Οικονομικής Επιτροπής µε την οποία εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και καθορίσθηκαν οι όροι του διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης), για τις ανάγκες του ∆ήµου και των Νομικών του Προσώπων έτους 2015 - 2016.
Δείτε εδώ και εδώ τα συμφωνητικά που είναι αναρτημένα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

2 σχόλια:

  1. Φίλε αναγνώστη που βιάστηκες να σχολιάσεις ανώνυμα χωρίς να γνωρίζεις το θέμα.
    Η προμήθεια καυσίμων σε Δήμους είναι κάτι που αποφεύγουν οι προμηθευτές και αυτό γιατί δεν πληρώνονται έγκαιρα και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα μιας και τα περισσότερα χρήματα είναι φόροι για το κράτος που ο προμηθευτής τα αποδίδει αμέσως.
    Άρα καλώς πήρε την προμήθεια ο συγκεκριμένος και ευτυχώς που βρέθηκε και αυτός για να πάρουν πετρέλαιο τα σχολεία μας να ζεσταθούν τα παιδιά μας.
    Εμείς όπως όλοι γνωρίζετε, δεν διστάζουμε να ασκήσουμε σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή, αλλά να λαϊκίσουμε και να κάνουμε το άσπρο μαύρο μόνο και μόνο για να είμαστε εναντίον δεν θα το κάνουμε.

    Φιλικά και μάθε να γνωρίζεις τα θέματα καλύτερα πριν σχολιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολιτικοι με αρετη !
    Θα πρεπει να χαιρονται οταν ασκειται αυστηρη , ανιδιοτελη και καλοπροαιρετη κριτικη και λαμβανουν υποψιν τις διαφορες γνωμες που διατυπωνονται και διορθωνουν την πορεια δια μεσω των πολιτικων τους αποφασεων.
    Οι δε ισχυρογνωμονες στην σκεψη πολιτικοι , σαστιζονται και παραμενουν ακαμπτοι στην καλοπιστη κριτικη.
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι !


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.