Απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Πανταζή Απόστολου στις καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Πήραμε με e-mail την παρακάτω απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Αποστόλη Πανταζή σε προηγούμενη ανακοίνωση - καταγγελία από την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ).

Απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Πανταζή Απόστολου στην συκοφαντική καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης και του δημοτικού συμβούλου κ. Κομπλίτση Δημήτρη.
Απατώντας στην παραπάνω κατάπτυστη και συκοφαντική καταγγελία εις βάρος του, ο Αντιδήμαρχος Πανταζής Απόστολος αναφέρει τα εξής:
Κε Κομπλίτση, παρόλο που είσαι υπέρβαρος, σε θεωρώ πολύ ελαφρύ για να ασχοληθώ μαζί σου, οφείλω όμως να σου δώσω μια απάντηση. Ξέχασες φαίνεται πως όταν μου ζητούσες να ενισχύσω οικονομικά τη Λαϊκή Συσπείρωση, πράγμα που δεν έκανα ποτέ, απευθυνόσουν σε ένα επιχειρηματία.
Όπως ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο, σωστό και έντιμο είναι να τοποθέτησέ τεκμηριωμένα και με στοιχεία, και όχι να κάνεις κουβέντες καφενείου, απλά για να δηλώσεις την ύπαρξή σου στα κοινά.
Έχεις κάθε δικαίωμα, οποιαδήποτε στιγμή, νομίμως να ζητήσεις όλα τα οικονομικά στοιχεία από το Δήμο, προκειμένου να λυθούν όλες οι τυχόν απορίες σου και να είσαι βέβαιος ότι η Δημοτική Αρχή θα το πράξει.
Όσο αφορά τα Λαϊκά στρώματα που υποτίθεται ότι υπηρετείς και στηρίζεις, δυστυχώς ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είσαι ένας από αυτούς. Είσαι ένας προνομιούχος συνταξιούχος του ΟΤΕ, και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία. Αλήθεια μπορείς να μας πεις τον τρόπο που διορίστηκες στον ΟΤΕ;
Οι αγρότες, οι ψαράδες και οι λαϊκές οικογένειες που αναφέρεις ότι εκπροσωπείς, εργάζονται μέχρι τα γηρατειά τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες, και δεν γνωρίζουν εάν και πότε θα καταφέρουν να πάρουν τη σύνταξή τους.
Σχετικά με την συμπεριφορά μου απέναντί σου, που αναφέρεις στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανάλογα με τον τρόπο που τοποθετήθηκες πήρες και την κατάλληλη απάντηση.
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να συκοφαντείς και να προσβάλεις την τιμή και την υπόληψη κανενός.

Απόστολος Ν. Πανταζής

2 σχόλια:

  1. Να δεχεστε την κριτικη ακομα και αν ειναι αδικη. Μπορειτε να απαντησετε με επιχειρηματα.
    Το λεξιλογιο πεζοδρομιου δεν εχει θεση στο δσ απο κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΡΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.