Με βεβαιότητα 99% σας λέμε ότι νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα είναι ο συμπατριώτης μας κ. Πάνος Παπαδόπουλος.


Από της 6 Μαΐου του 2015 σας είχαμε ενημερώσει (δείτε εδώ) για τις πολλές πιθανότητες επόμενος Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, στο οποίο υπάγονται υγειονομικά τα Κ.Υ. Αστακού και Μύτικα, να είναι ο συμπατριώτης μας από τον Μύτικα κ. Πάνος Παπαδόπουλος.
Σήμερα με βεβαιότητα 99% σας λέμε ότι 10 Μαρτίου θα έχουμε τοποθέτηση Διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, τον συμπατριώτη μας κ. Πάνο Παπαδόπουλο.
Εμάς μας χαροποιεί αυτό, πρώτον γιατί ένας συμπατριώτης μας παίρνει μία τόσο σημαντική θέση και κατά δεύτερον γιατί είναι γνωστά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κ.Υ. Αστακού και Μύτικα και με Διοικητή τον συμπατριώτη μας κ. Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την τραγική κατάσταση που επικρατεί και στα δύο Κέντρα Υγείας, οι συνθήκες να δρομολογηθούν επιτέλους κάποιες λύσεις, για να αμβλυνθούν τα πολλά προβλήματα, θα είναι ποιο ευνοϊκές.
Βέβαια διοικητικά τα δύο Κέντρα Υγείας υπάγονται πλέον στην 6η ΔΥΠΕ και εκεί πλέον λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις που τα αφορούν. Όμως είναι θετικό να υπάρχει σε μία τέτοια θέση κάποιος που ξέρει, έχει ενδιαφέρον και πάντα βοηθούσε και βοηθάει. 

5 σχόλια:

  1. Οι δομες υγειας και παιδειας !
    ειναι α-διαπραγματευτα ορια
    μιας δημοκρατικης κοινωνιας !
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, γι αυτό τις έχουνε ξεσκισει. Και δεν βλέπω καμία.... διαπραγματευση από την κοινωνία και από κανένα φορέα. Ειδικά για την κουβέντα. Παχειες κουβέντες ΚΑΙ από την κοινωνία. Αγαπητοί ενεργοί πολίτες σας το έχω ξαναπεί, είστε απλά φλυαροι. Τις ευχές μου για καλή Αποκρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 , 49
    Εσυ να κρατησεις την ουσια και μεις ν' αφησουμε την φλυαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτό δεν σας βλέπουμε πουθενά. Καλό καφενείο. Και ξαναμανα Καλή Αποκριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διοικητικά τα δύο Κέντρα Υγείας υπάγονται πλέον στην 6η ΔΥΠΕ και εκεί πλέον λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις που τα αφορούν. Όμως είναι θετικό να υπάρχει σε μία τέτοια θέση κάποιος που ξέρει, έχει ενδιαφέρον και πάντα βοηθούσε και βοηθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.