Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Μύτικα για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς από το ΑΧΕΛΩΟΣ TV.



Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα, προχώρησε σήμερα το πρωί σε διαμαρτυρία μπροστά από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στον Μύτικα, που αποφασίστηκε να γίνει από την 1 Ιουνίου 2016.
Κάτοικοι από τον Μύτικα τον Κάλαμο τον Καστό και την ευρύτερη περιοχή συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι το κλείσιμο του τραπεζικού υποκαταστήματος θα είναι ταφόπλακα για την περιοχή και την τοπική οικονομία, ενώ μεγάλη θα είναι και η ταλαιπωρία καθώς θα πρέπει να μεταβαίνουν πλέον σε άλλες πόλεις για να εξυπηρετηθούν.


2 σχόλια:

  1. Φιλοι συμπατριωτες πολυ καλα τα σχολια ολων .
    Θελω ομως να απευθυνω ενα ερωτημα...γιατι φτασαμε στο σημειο μηδεν;
    Καποτε υπηρχε η Αγροτικη τραπεζα...την ειχε ιδιωτης; ΟΧΙ
    ΠΟΙΟΙ και με ποιων εντολες οι τραπεζες ιδιωτικοποιηθηκαν;
    Εμεις ως ΛΑΟΣ δεν εχουμε ευθυνη;ΠΟΙΑ Πολιτικα Κομματα
    στηριζουν το ιδιωτικο τραπεζικο κατεστημενο;ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ;
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;Αγαπητοι φιλοι δεν ειμαστε
    αμοιροι ευθυνων ας παραμερισουμε τις οποιες διαφορες η πικριες
    και ας κοιταξουμε πλεον χωρις φανατισμο (πολιτικο) το καλο
    του τοπου μας .ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
    και φΟΡΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...οι Μασκαραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με το πιο πανω σχολιο, ξεχναμε και μαλιστα πολυ ευκολα, οταν εξυπηρετει ο καθενας μικροκομματικα συμφεροντα και διαφορες αλλες τι να πω κουταμαρες ............ ειναι αξιος της μοιρας του. Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Η ΤΟ ΤΡΙΚ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την χωρα μας ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα του αιωνα το οποιο περασε στο ''ντουκου''και δεν πληρωσε κανεις, εμεις κυριοι κοιμομαστε και στο μελλον οταν ξυπνησουμε θα ζουνε αλλοι στον τοπο μας γιατι εμεις πολυ απλα δεν θα υπαρχουμε εχουμε φτασει στο σημειο να λεμε εγω να μαι καλα και ο αλλως ας παει..... πρεπει να ξυπνησουμε πρεπει να συνελθουμε να κοιταμε ο ενας τον αλλο σαν αδερφο και να ειμαστε μια γροθια να βαζουμε πανω απ' ολα την τοπικη κοινωνια και να μην ''διαιωνιζουμε'' με την ψηφο μας τους τοπικους αρχοντες που το μονο που σκεφτονται ειναι αν η καρεκλα γινετε και κρεβατι για να μην σηκωνονται ποτε.Εμπρος λοιπον με συλλαλητηρια για μια υπηρεσια που ειναι ιστορια για το Μυτικα και οχι μονο, και οταν ξαναρθουν εκλογες [δημοτικες-βουλευτικες] να εχουμε για οδηγο το παρελθον το οποιο παντα μας πληγωνει και ποτε δεν το ''συμβουλευομαστε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.