Δημιουργία προωθητικού - διαφημιστικού φυλλαδίου, για το αναρριχητικό πεδίο ''Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας''.


Στην δημιουργία προωθητικού - διαφημιστικού  φυλλαδίου, για το αναρριχητικό πεδίο ''Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας'' προχώρησε συνεργαζόμενη ομάδα ντόπιων ανθρώπων.
Η ανάπτυξη του αναρριχητικού πεδίου ‘’Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας’’, είναι μία πολύ όμορφη και αξιόλογη προσπάθεια νέων ανθρώπων, που μέσα της κρύβει μεράκι, πάθος και αγάπη για την άγρια ομορφιά των ορεινών όγκων και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής μας.
Θεωρούμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα μεγάλη προβολή για το τόπο μας, που πρέπει να τύχει στήριξης, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και προοπτικές ώστε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, δημιουργώντας στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας ένα πόλο αναφοράς για τους λάτρεις του συγκεκριμένου extreme sport, με φυσικό επακόλουθο την ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής.


Το προωθητικό - διαφημιστικό φυλλάδιο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Είναι σε μορφή pdf και μπορείτε να το κοινοποιήσετε πολύ εύκολα σε οποιονδήποτε κρίνετε, είτε στην ψηφιακή, είτε στην έντυπη του μορφή.

7 σχόλια:

 1. ...το σωστό είναι "Καμηλαύκα"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καμπλάφκα είναι η επικρατούσα ονομασία προφορικά (όλοι έτσι το λένε) γι αυτό υποψιαζόμαστε χρησιμοποίησε αυτή την ονομασία ο δημιουργός του πεδίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...σωστά, είναι η τοπική προφορά, απλά υπάρχει η διαφορά μεταξύ προφορικού και γραπτού λόγου και πιστεύω καλό είναι να ακολουθούμε τους κανόνες, όταν μπορούμε,όπως άλλωστε γίνεται συνήθως.

   Διαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε,στην αναρριχητική δεοντολογία, στον δημιουργό του πεδίου, δίνεται το δικαίωμα να ονομάσει το πεδίο και τις αναρριχητικές διαδρομές με ότι όνομα θέλει. Σε άλλα πεδία και ειδικά τις πιο παλιές εποχές βάζανε το όνομα τους. Τα τελευταία χρόνια συνήθως βάζουν τοπωνύμια. Γιατί είναι άκομψο ένας βράχος ή μια ορθοπλαγιά που ήτανε εκεί χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς και θα είναι και μετά από εμάς να φέρει το όνομα μας. Τώρα γιατί Καμπλάφκα και όχι Καμηλαύκα. Στις πρώτες αναρτήσεις που γίνανε το όνομα γραφότανε Καμηλαύκα αλλά προέκυπτε το εξής πρόβλημα: Εγώ σαν ντόπιος από μικρό παιδί έμαθα να το λέω Καμπλάφκα όπως και όλοι οι άλλοι συγχωριανοί. Και όταν με ρωτούσανε ξένοι αναρριχητές το όνομα του πεδίου θα έπρεπε να κάνω προσπάθεια να το πω Καμηλαύκα. Και προτιμώ να το λέω Καμπλάφκα γιατί μου αρέσει πιο πολύ. Όμως αλλιώς το πρόφερα εγώ και αλλιώς ήταν γραμμένο στο χαρτί.
   Εξάλλου εγώ δεν άλλαξα το όνομα της περιοχής Καμηλαύκα απλώς τροποποίησα το όνομα που έδωσα στο πεδίο.Και προτίμησα να γίνει η αλλαγή του ονόματος από Καμηλαύκα σε Καμπλάφκα γιατί στα δικά μου αυτιά ηχεί πιο ωραία.

   Υ.Γ
   Εάν ξέρει κάποιος από που προέρχεται ή αν σημαίνει κάτι το όνομα Καμηλαύκα ή Καμπλάφκα θα ήτανε καλό να το ξέρουμε.

   Ο ανοίξαντας το πεδίο.

   Διαγραφή
 3. Μπράβο ! στα νέα τα παιδιά με τις νέες δημιουργίες τους και τα πρωτότυπα για εμάς χόμπυ τους που γεμίζει ωραία τον ελεύθερο χρόνο τους.
  Μπράβο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και βοηθάει λίγο παραπάνω την τουριστική ανάπτυξη
  της περιοχής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα βρούμε αλλιώτικους ρυθμούς
  στου τραγουδιού μας τούς γκρεμούς
  θα περπατήσουμε κι' απόψε ακροβάτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.