Ανοιχτή επιστολή προς τον πρώην Πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Κύριε Τσίπρα.
Για μένα πάψατε να είστε Πρωθυπουργός της Πατρίδας μου, όχι από την στιγμή που δώσατε εντολή ως Κυβέρνηση στα ΜΑΤ να ψεκάσουν με χημικά και να κτυπήσουν με τα γκλόπ τους συνταξιούχους, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά όταν με το κλείσιμο των Τραπεζών και τα Capital Controls, τους εξευτελίσατε να περιμένουν σε ατελείωτες ουρές έξω από τις Τράπεζες για να πάρουν 20 και 40 Ευρώ, παραπέμποντας σε τριτοκοσμικές εικόνες, κάνοντας παράλληλα ανεπανόρθωτη ζημιά στην Εθνική Οικονομία.
Αλήθεια κύριε Τσίπρα πιστεύατε, ότι με το να φοράτε το πανάκριβο Armani κουστούμι σας χωρίς γραβάτα, μαζί με το άλλο το νούμερο Υπουργό σας με τα παρδαλά πουκάμισα, πως είσαστε πραγματικοί Αριστεροί, οι οποίοι υπηρετούσατε την Χώρα και τον Λαό της;
Αλήθεια κύριε Τσίπρα πιστεύατε, πως αντί να υπογράφατε αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 (οι οποίες βέβαια ήταν καταστροφικές) την τότε υπάρχουσα συμφωνία, πως με τις ψευτομαγκιές σας και τα ψευτονταηλίκια σας, μαζί με τον παρδαλό Υπουργό σας, θα τρομάζατε τον Σόϊμπλε και τους άλλους Ευρωπαίους και θα χόρευαν στον ρυθμό των νταουλιών, που θα τους κτυπούσατε; Αποτέλεσμα αυτού;
Οδηγηθήκατε με τα αυτιά κατεβασμένα (για να μην ειπώ με κάτι άλλο) και με κλειστές τις τράπεζες σε μια καταστροφική συμφωνία, η οποία μαζί τα Capital Controls, αποτελείωσαν την Χώρα.
Νομοτελειακό αποτέλεσμα όλων αυτών, οι καταστροφικές αυξήσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων και την φυγή στο εξωτερικό διαπρεπών επιστημόνων με λαμπρά βιογραφικά, αφού με τον άθλιο ασφαλιστικό και φορολογικό Νόμο των Ανεκδιήγητων Κατρούγκαλου - Τσακαλώτου θα έπρεπε να πληρώνουν το 85% του εισοδήματος τους σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.
Έτσι και ο γιος μου, ο οποίος είχε και εδώ πολύ καλή δουλειά, αλλά θα του παίρνατε εσείς το 85% του εισοδήματος του, έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό, αφού εκτός από Γιατρός Εργασίας, μιλάει και γράφει άπταιστα (4) τέσσερις ξένες γλώσσες, έχει κάνει MBA Διοίκησης Μονάδων Υγείας, έχει προϋπηρεσία ως Δ/ντής σε μεγάλο όμιλο του κλάδου, έχει κάνει μετεκπαίδευση σε επείγοντα περιστατικά στην Ελβετία και πριν από λίγο καιρό πήγε στην Γαλλία με την γυναίκα του (η οποία είναι Ακτινολόγος) και τις (3) τρεις κόρες του και λαμβάνει πολύ καλές αποδοχές και ζουν ζωή άνετη και ευτυχισμένη.
Αλήθεια εσείς κύριε Τσίπρα τι Επιστημονικό Βιογραφικό έχετε και πόσες ξένες γλώσσες μιλάτε και γράφετε;
Μήπως περιμένετε να σας συγχωρήσω εγώ προσωπικά, γιατί τα εγγονάκια μου ξενιτεύτηκαν εξ αιτίας των δικών σας τσαρλατανισμών και του ανεκδιήγητου θιάσου σας;
Έτσι λοιπόν τα παιδιά με τα λαμπρά βιογραφικά, στα οποία δεν μπορούσατε να τους στείλετε τα ΜΑΤ, σας γύρισαν την πλάτη και δεν καταδέχτηκαν ούτε να φτύσουν τον Θίασο σας και τώρα διαπρέπουν στο εξωτερικό.
Εσείς όμως βρήκατε αδύναμο κρίκο ταλαιπωρημένους συνταξιούχους, στους οποίους αφού πρώτα πετσοκόψατε τις πενιχρές πλέον συντάξεις τους, δώσατε και εντολή στα ΜΑΤ να τους ξυλοφορτώσουν και να τους στραβώσουν με τα Χημικά. Ή μη μας πείτε, πως τα ΜΑΤ έδρασαν χωρίς εντολή;
Εάν είχαν δράσει χωρίς εντολή, έπρεπε να ξηλώσετε επί τόπου τους υπεύθυνους.
Εάν όμως υπήρχε εντολή, που έτσι φαίνεται πως ήταν, θα έπρεπε και μάλιστα σε Αριστερή Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός της να απέπεμπε αμέσως τον αρμόδιο Υπουργό ή να είχε παραιτηθεί ο ίδιος. Αλλά αυτά φαίνεται πως είναι ψιλά γράμμα τα για εσάς.!!!!
Αλλά ξέρετε τι σχέση έχετε εσείς και ο Θίασος σας με την Αριστερά;
Στο όνομα της Αριστεράς, ασελγήσατε στην Αριστερά και στον Ελληνικό Λαό, καταστρέφοντας την κοινωνία και την Χώρα.
Γι αυτό πολλοί Πραγματικοί Αριστεροί προκειμένου να απαλλαγούν από εσάς, που τους εξαπατήσατε, δηλώνουν καθημερινά (όπως άλλωστε φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες τώρα δεν σας αρέσουν), ότι θα ψηφίσουν μαζικά Νέα Δημοκρατία (χωρίς απαραίτητα να συμφωνούν πολιτικά μαζί της, αλλά για να απαλλαγούν από εσάς).
Έτσι λοιπόν για όλα αυτά για μένα έχετε πάψει από καιρό, να είστε ο Πρωθυπουργός της Χώρας. 
Εάν όμως εσείς επιμένετε, να κρατάτε με το ζόρι την καρέκλα σας, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά πως έχετε χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση, το μόνο που θα καταφέρετε, εάν επιμείνετε να τελειώσετε την τετραετία και οι εκλογές να γίνουν το 2019, είναι να αποτελειώσετε την Χώρα και να κάνετε την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί μέχρι τότε σίγουρα θα είστε τρίτοι.!!! 
Κλείνοντας κύριε Τσίπρα σας αφιερώνω εκείνο το υπέροχο τραγούδι: Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τραίνο … 



Αστακός 5/10/2016

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

37 σχόλια:

  1. Εγώ λέω τον Σταϊκο να τον κάνουμε ,
    Αρχηγό της Αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Παναγιωτη Σταικο
    Καταλαβαινω τι ειναι να σε στενευει το παπουτσι σου.
    Αρκετα ρημαξατε τον τοπο.Θα μπορουσα να σας γραψω πολλα
    Δεν θα το κανω σας αφηνω να απολαυστετε την δικη μου αφερωση https://www.youtube.com/watch?v=FiIu0-5BeVw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κωστωμοίρη
      Εμένα δεν με στενεύει κανένα παπούτσι και το ζεϊμπέκικο του Στράτου- αφιέρωσή σου σε προκαλώ να έρθεις να το χορέψουμε μαζί , γιατί εγώ το χορεύω σαν Άντρας και Μάγκας . Εσύ ;
      Αν περιμένεις από τους ψευτόμαγκες- Πολάκηδες και λοιπούς , να τραβήξουνε Ρηγάδες και να ξαναπάρουν εκλογές σε έφαγε η μαρμάγκα.!!!
      Εγώ πάντως σε προσωπικό επίπεδο μια χαρά περνάω με τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.!!!
      π. ΣΤΑΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. κ.Σταικε
      Αν αφηνατε στην ακρη αυτη την μαγγομανια που δεν σας παει καθολου,Θα ηταν πολυ καλυτερα.Συγγνωμη που αναφερθηκα στο ενα παπουτσι σας,επρεπε να αναφερθω και στα δυο.Ειμαι χαρουμενος που περνατε μια χαρα με τον ΣΥΡΙΖΑ,αυτο θελουμε.Γιατι τοσο πονο??? Ελπιζω να μην εχετε μακρια χερια,οπως μερικοι ομοιδεατες σας,τοτε σας κλαινε οι ρεγγες.Ο καιρος που αρπαζατε απο τα συρταρια του κρατους χρηματα περασε,Θα περασετε ολοι απο το ταμειο.

      Διαγραφή
  3. Μπορεί να μήν καταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας !
    να μας λύσει τα κληρονομημένα οικονομικά μας προβλήματα , αλλά τουλάχιστον όταν μιλάει τα Ελληνικά μιλάει και τον θαυμάζει όλη η πολιτισμένη Ευρώπη και όχι μόνο.
    " Οι γλώσσες κόκκαλα δέν έχουν και κόκκαλα τσακίζουν "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε ΣΤΑΙΚΟ.
    Να συμφωνησω σε οσα καταλογιζεται στον κ.ΤΣΙΠΡΑ και σε παρα πολλα
    ακομη.ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.
    Ομως ο δικος σας Θιασος ειναι καλλιτερος;
    Να ξεχασουμε τους πρασινομπλε ΣαμαροΒενιζελους;Ποιοι μας εφεραν
    ΜΝΗΜΟΝΙΑ;Ποιοι μας εφεραν την καταστροφη;Ποιοι ειναι οι πρωτοι
    διδαξαντες τα ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ;Ποιοι Ασελγησαν πρωτοι
    πανω στο πτωμα του ελληνικου λαου;Ποιοι επικαλουνται τη λεξη
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ιδια στιγμη την ξεσκιζουν;[καποτε την επικαλουνταν και η χουντα].Ποιος σας ειπε οτι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    θα ψηφισουν ΝΔ;.Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κυριε οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΧΙ οι
    ψευτοαριστερουληδες του ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ δεν χαραμιζουν την ψηφο τους
    για Δοκιμασμενους και Αποτυχημενους.
    ΥΓ.1 Δεν ειστε ο μονος που περναει καλα.
    ΥΓ.2 Υπαρχουν εκατομμυρια Ανεργοι και Φτωχοι.Ποιοι ειναι οι
    ηθικοι αυτουργοι;
    ΥΓ.3 Ακουστε και ενα τραγουδι που ειναι αγγιγμα ψυχης.
    ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 9:22 π.μ μάλλον λάθος πόρτα κτυπήσατε
    Ο όρος Αριστερός –Δεξιός είναι πλέον ξεπερασμένος και καθόλου δόκιμος.
    Εκεί είστε μπερδεμένος.
    Θα πρέπει μάλλον να σας θυμίσω κάτι που έλεγε ο Χαρίλαος Φλωράκης . Δέκα κόμματα δύο Πολιτικές .
    Τελικά υπάρχει η Αταξική Κοινωνία , την οποία το ΚΚΕ ισχυρίζεται, ότι την εκφράζει αυθεντικά . Και υπάρχει και η Αστική –Καπιταλιστική κοινωνία, την οποία θέλουν να διαχειριστούν όλα τα άλλα κόμματα .
    Έτσι λοιπόν και ο Τσίπρας δεν είναι τίποτα άλλο , εάν θέλετε να μιλήσουμε με αυστηρά πολιτικούς όρους, από ένας κακός διαχειριστής του Καπιταλισμού .
    Σας αρέσει ο όρος Αποτυχημένος Καπιταλιστής ; Τότε κρατήστε αυτόν .
    Το παραμύθιασμα προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα περί Πρώτης Φοράς Αριστερά τελείωσε. Αδίστακτη ακροδεξιά είναι η Κυβέρνησή του και τίποτα άλλο .
    Σας πληροφορώ λοιπόν , ότι είμαι ακραίος Μαρξιστής –Υπέρμαχος του Διαλεκτικού Υλισμού. Ως εκ τούτου υπέρμαχος της Αταξικής Κοινωνίας ( ακόμη και αν θεωρείται από πολλούς ως ουτοπία ) και πολέμιος της Αστικής Δημοκρατίας , την οποία απλά ανέχομαι , χωρίς να την αποδέχομαι .
    Βέβαια η εγκαθίδρυση της Αταξικής Κοινωνίας , η οποία ουσιαστικά απαιτεί την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής , δεν μπορεί να γίνει με εκλογές, αλλά μόνο με Επανάσταση . Εμπρός λοιπόν, όσοι είναι έτοιμοι , να χύσουν το αίμα τους για την Επανάσταση , ΠΑΜΕ.!!!!
    Την Αστική Δημοκρατία δεν την πιστεύω , ούτε την αποδέχομαι ,απλά την ανέχομαι . Και εάν αναγκαστώ να επιλέξω κάποιον διαχειριστή της , τότε η επιλογή μου απλά θα είναι :
    Το μη χείρον βέλτιστον.
    Τώρα εάν περίμεναν( τα μέλη του Θιάσου ) να χυθεί αίμα Συνταξιούχου ( πράγμα που δεν ήταν καθόλου δύσκολο ) , για να υπάρξουν παραιτήσεις, τότε απλά είναι κυνικοί και εξουσιομανείς.
    Εάν βέβαια κάποιοι δεν βλέπουν πως η κοινωνία και ιδιαίτερα τα φτωχά λαϊκά στρώματα σήμερα είναι σε πολύ χειρότερη θέση από το 2014 ( που και τότε υπήρχαν σοβαρότατα προβλήματα) ,θα πρέπει να είναι πολύ τυφλοί ή άρρωστοι .
    Μήπως αλήθεια υπάρχουν κάποιοι, που έτυχε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και είναι υπερήφανοι και για αυτό το πράμα , που είναι ειδικός σύμβουλος του Τσίπρα (Καρανίκας).
    Γιατί εάν υπάρχει έστω και ένας , εγώ το βουλώνω.
    Π.ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κ Στάικε. Η αταξική κοινωνία δεν θεωρείται από πολλούς ως ουτοπία αλλά είναι μία ουτοπία, όπως η περίφημη της Αγγλίας που πήγε κατά διαβόλου όταν δοκιμάστηκε (εξ ου και τ'ονομα). Αποδείχθηκε διότι στη πρώην ΕΣΣΔ και λοιπές σοσιαλιστικές δικτατορίες του προλεταριάτου (κατ όνομα) υπήρχαν οι τάξεις της νομεκλατούρας των στελεχών κομισσαριων του κόμματος, οι γκακεμπι-στες και οι στάζι-δες, που πουλούσαν μέχρι και τα αδέρφια τους που πέρναγαν ζωή και κότα με χαβιάρι με ΔΧ όχημα μοσκοβιτς με βίλες και εξοχικά στα καλύτερα θέρετρα. Φυσικά ήταν δημόσια και κρατικά, αλλά τι τους ένοιαζε όταν όλη τους τη ζωή αυτοί, τα παιδιά και τα εγγόνια τους χρυσοπέρναγαν εις βάρος της άλλων μη τάξεων(sic) του αγρότη και του εργάτη που ζούσαν σε τρώγλες, με κοινές κουζίνες, γκετοποιημένες κατασκευές χωρίς μπαλκόνια και κοινά WC, με δελτίο ζάχαρης, κρέατος και ψωμιού κλπ. Αυτή η δήθεν (κατά μαρξ αταξική κοινωνία) ήταν που αποτίναξε εκ των έσω τον κομμουνισμό και τη ψευτικη θεωρία του σε όλο το κόσμο με το ξεσήκωμα των λαών τους. Έμεινε ως απολίθωμα η βόρειος κορέα. Δίκιο βέβαια για τον κακό καπιταλισμό του Άνταμς Σμιθ, που καταδυναστεύει τα φτωχότερα στρώματα, αλλά βρε αδερφέ σου αφήνει τα περιθώρια με υπομονή και μαχητικότητα να κάνεις κάτι δικό σου για να μπορείς να λες μετά ας κάτσει ο Συριζα 100 χρόνια στην εξουσία. Είναι μεγάλη διαφορά από μία επανάσταση να έρθουν και στην Ελλάδα τα κολχόζ και τα γκουλάγκ. Γιαυτό και δεν θα έρθουν ποτέ. Τελευταίο άφησα τη μεγαλύτερη ρήση για τον άνθρωπο και τη κοινωνία που είπε ο Ιησούς Χριστός. Αγαπάτε αλλήλους. Αν υπήρχε αυτό στις κοινωνίες μας, τότες δεν χρειαζόμασταν κανένα άθεο μαρξ, κανενα καπιταλιστή σμιθ, κανένα σύνορο,καμιά παγκοσμιοποίηση και μαζοποίηση-οχλοποίηση των λαών της γης και της ελευθερίας του κάθε ατόμου.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ 2:56, εκτός από τις ανιστόρητες ανοησίες περί ΕΣΣΔ, ανοίξατε και το παράδειγμα του κάθε ανόητου αντικομμουνιστή περί Βορείου Κορέας κλπ. Πρέπει να σας καθησυχάσω για τα περί γκούλαγκ και τον ερχομό τους στην Ελλάδα. Δε χρειάζεται να φοβάστε, υπάρχει και ο Μελιγαλάς για κάτι άτομα σαν κι εσάς.

      Διαγραφή
    3. Η επικληση της σφαγης του Μελιγαλα απο εσενα σημερα προς καποιον που απλα εχει διαφορετικη γνωμη απο την δικια σου φανερωνει τι σημαινει κομουνιστης .Στο Μελιγαλα εφαρμοστικε η οικογενιακη-συλλογικη ευθυνη.Παιδια γυνναικες γονεις ταγματασφαλιτων εκτελεστικαν φρικοδως . Τα ταγματα στην αρχη τους δεν ξεπερνουσαν τα 3000 ατομα και κατελιξαν στο τελος του πολεμου να εχουν πανω απο 20000 ατομα αφου κατεφευγαν σε αυτα πολλοι εθνικοφρονες για να γλιτωσουν απο τους κομουνιστες.Για τους κομουνιστες ακομα και σημερα, οπως αποδεικνυει η δημοσιευση σου,οποιος δεν ειναι με εμας δεν αξιζει και να ζει .Υ.Γ. Κριμα που δημοσιευτικε η απειλη σου.

      Διαγραφή
  6. Δεν νομιζω κ.Σταικο οτι η Επιστολη σας αφηνει να εννοηθει οτι
    ειστε ακραιος Μαρξιστης.
    Εθεσα ερωτηματα και η απαντηση ηταν Μανιφεστο και μαλιστα εξυπνο
    πολυ εξυπνο.Το 2014 ισχυε ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 και ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 με ορους που
    επρεπε να εφαρμοσθουν και προσεχως.Ετσι με την παροδο του χρονου
    το κακο γινοταν χειροτερο.Οχι ολο το αναθεμα μονο στο ΣΥΡΙΖΑ
    αλλα και στους προηγουμενους.Τωρα τι περιμενουμε;το γνησιο
    εκφραστη του καπιταλισμου;Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
    και οι μεν και οι δε ΒΡΑΖΟΥΝ το Λαο στο ιδιο Καζανι.
    Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ψηφιστηκαν -σχεδον- απο ολους .Το πρωτο Μαρτιος 2010
    το δευτερο φεβρουαριος 2012 και το τριτο Αυγουστος 2015 και εχει
    ο Θεος.
    Το...μη χειρον βελτιστον...θυμιζει Ποντιο Πιλατο.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ.
    Οσον αφορα την προκληση...ΠΑΜΕ με πληρη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    Ο Φασισμος ειναι προ των πυλων.Τον Θεριεψαν οι ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    Οχι μονο στην Ελλαδα... σε ολη την Ευρωπη.
    Δεν αποδεχομαι και δεν ανεχομαι το Ψεμα τους.
    Δεν θελω να ζησω με...Αιμα Δακρυα και Πονο.ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 : 56
    Εάν δέν μπορούμε και για διαφόρους λόγους να κάνουμε αυτό που αναφέρεται στον επίλογο του σχολίου σας ,
    τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να σεβόμαστε και ο καθένας μας
    τον κάθε διπλανό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά πόσα χρόνια και πόσες αποδειξεις θέλουν οι κομμουνιστές κατα δηλωσίν τους γιατί ιδέα δεν εχουν περι κομμουνισμου μονο γιατι ηταν ο παππούς στο εαμ το συνεχίζουμε...να δεχθούν οτι υπήρξαν και γκούλανκ και στερησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 10.58 .
    Στο enikos.gr υπαρχουν αρθρα του Ν. Μπογιοπουλου....
    Κομμουνισμος η Βαρβαροτητα...Λεσχη Μπιλντερμπεργκ...
    Στο 1% του πληθυσμου το 47%του πλουτου και αλλα πολλα.
    Αν εχεις υπομονη διαβασετα.
    Βασικα Διαβαζε ΟΧΙ μονοπλευρα...διαβαζε τα παντα.
    Ας αφησουμε στο παρελθον τα γκουλανγκ και τους Μελιγαλαδες.
    Το σημερα μας θελει ενωμενους και με ανοιχτα μυαλα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον συμπατριωτη μου ο κοσμος ολος {εκτος Β.κορεας} επελεξε βαρβαροτητα, φαινεται ο Κομουνισμος την ξεπερασε κατα πολυ

      Διαγραφή
  10. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπυκνωνει ολες τις παθογενειες του πολιτικου μας συστηματος. Προκειται για το αποκορυφωμα της πολιτικης κρισης, υπο φυσιολογικες συνθηκες θα δυσκολευοταν να μπει στην Βουλη. Αυτο ολοι το γνωριζουμε συνειδητα, υποσυνειδητα ή ασυνειδητα΄

    Γατα Ιμαλαιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι εσυ αχαριστε Γάτε
      ησουν καποτε χαμηλα
      και τωρα εισαι
      στα Ιμαλαια ψηλα
      μη μου κρυωσεις
      στην τοση παγωνια

      Διαγραφή
  11. Το μόνο καλό από όλη αυτή την ιστορία είναι οτι απομθυοποιήθηκε η Αριστερά και δεν θα ξανακούσουμε τίποτα πλέον γι'αυτήν στο μέλλον ας είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ μου αρεσε η επιλογη Κιμουλη για την επιτρπη συνταγματικης αναθεωρησης αυτο θα πει προοδος, να ξεπερνας τους συνταγματολογους.Παιδια να βαλετε και τον Λαζοπουλο διευθυντη καρδιοχειρουργικης στο Ωνασειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε οταν εμπιστεύεσαι το μελλον σου σε ένα κοπάδι απο ιδεοληπτικούς χαμηλού απιπέδου ανθρώπους αυτα είναι τα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ
      ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ Μ ΕΜΑΣ , ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
      ΠΕΝΗΝΤΑ-ΕΓΡΑ δέν ΔΙΝΟΥΜΕ
      Σύριζα Αλυζίας

      Διαγραφή
    4. κ. ΣΤΑΙΚΟ
      Ο πρωθυπουργος της Ελλαδας Αλεξης Τσιπρας
      μένει στο ενοικιο
      και καποιοι αλλοι της κεντρικης και τοπικης εξουσιας
      εχουν βιλιτσες και κοττερα
      Αυτος ειναι και θα ειναι ο Αλεξης !

      Διαγραφή
    5. ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ Δ. Κ.
      ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

      Διαγραφή
    6. Ο Κ Τσιπρας δεν μενει σε ενοικιο αλλα σε ενα πολυ ωραιο σπιτι ιδιοκτησιας του στην ανω κυψελη.

      Διαγραφή
    7. Εξού και ο λόγος του !
      Εχει ουσία και είναι σαν μέλι.

      Διαγραφή
    8. Και σαν αριστερος που ειναι στελνει τον μικρο του υιο Ερνεστο σε ενα απο τα ακριβοτερα νηπιαγωγεια της Αθηνας {σχολη Χιλλ}.Που να πηγενει τωρα το παιδι σε νηπιαγωγειο στην Κυψελι μαζι με παιδια Αφρικανων Βουλγαρων κλπ.Εκει να παει τα παιδια του ο λαουτζικος και να βγαλει το σκασμο!

      Διαγραφή
  13. 3.43 μορφωμένοι είναι αλλά χαμηλού επιπέδου. Συμβαίνει συχνά σε πολλούς μορφωμένους, τους λείπει η παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ
      ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
      ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΨΗΛΑ
      ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΥΨΟΣ
      ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ.

      Διαγραφή
  14. Ο Αλεξης ,
    ποτέ δεν είπε οτι θα δώσει λεφτά , ποτέ.
    Εάν νομιζετε οτι κάποιοι αλλοι πολιτικοι
    δινουν λεφτά , τραβάτε να σας δωσουν
    και να τους ψηφίστετε , δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα
    Ο Αλεξης το ξεκαθαρίζει πάρτε το απόφαση, λεφτά δέν δίνει.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω ακομα περιμενω να μου καταργησει τον ενφια...

      Διαγραφή
  15. αυτα να μας τα λετε και στα καφενεια γιατι τελευταια ακουω οτι κανενας δεν ψηφισε τον Συριζα...μην ντρεπεστε... να το φωναζετε με παρρησια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανενας δεν ψηφισε τον Συριζα διοτι πιστευε οτι ηταν το νεο και το καινουργιο στην πολτικη σκηνη του τοπου (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων). Στο Συριζα οι περισσοτεροι εβλεπαν (και βλεπουν) οτι μπορουν να κεφαλαιοποιησουν την ψηφος τους, να εχουν καποιο οφελος.Ετσι τους ειχαν μαθει το Πασοκ κα η ΝΔ. Ηλπιζαν οτι θα σννεχισουν να κανουν οτι εκαναν τα τελευταια 40 χρονια εξω απο τα γραφεια των κουρουμπληδων και των καραγκουνηδων. Ριξτε μια ματια γυρω σας και θα καταλαβετε, προκειται για τα ιδια ακριβως προσωπα που μεχρι προτινος κρατουσαν στα χερια τους γαλαζια και πρασινα σημαιακια αποκομιζοντας προνομια και οφελη εις βαρος της υπολοιπης κοινωνιας. Τωρα τους φταιει ο Σοιμπλε η Μερκελ και η χελωνα καρετα καρετα. μην ξεφτιλιζεστε αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολυ σωστα φιλε 12.00.ΠΡΟΤΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ουσιαστικα στην λεει την προταση.Να μην ψηφιζουμε πλεον με κριτηριο το βολεμα μας!

      Διαγραφή
  18. Υπεκφευγουμε; Γιατι; δλδ αν ψηφισω ποταμι η χ.α η η η ολα καλα;
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα ειναι απλο. Ψηφισε χωρις ιδιοτελεια με καρδια και μυαλο.Μην περιμενεις, προτασεις που κατανταν υποδειξεις ,απο κανεναν.Σου αξιζει η ψηφος σου?Αποδειξε το!

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.