«Άσχημη» η όψη της κεντρικής εισόδου στον Αστακό.


Φωτορεπορτάζ: κα Τζένη Παπαδημητρίου.

Κάνοντας μια βόλτα στο παραλιακό δρόμο Αστακού σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεων. Τα περισσότερα καλαθάκια σκουπιδιών ήταν γεμάτα σκουπίδια και πολλά εξ αυτών σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο. Το σκηνικό συμπληρωνόταν από τους φοίνικες, άλλοι ξεροί και τα κλαδιά τους πεταμένα στο πεζοδρόμιο και άλλοι βγαλμένοι και σάπιοι από το κορμό τους δηλαδή σε άθλια κατάσταση.
Κύριε Δήμαρχε κάντε κάτι, γιατί εκτός από αντιαισθητικό είναι και εστίες μόλυνσης. Είναι ο κεντρικός δρόμος εισόδου στον Αστακό και δεν επιτρέπεται να είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση. 
Η είσοδος στην πόλη λένε ότι είναι: Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.2 σχόλια:

  1. Οπου φυτρώνουν ίντριγκες
    ξεραίνονται οι Φοίνικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουθεναδες. Μονο για πανηγυρια ουισκια φιγουρα και ζεμπεκιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.