Γενική Συνέλευση της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φυτειών.


Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συνελεύσεων η Ο.Μ.ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φυτειών προσκαλεί μέλη, φίλους αλλά και κάθε πολίτη του τόπου μας στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώρα 06:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Φυτειών.
Στη Συνέλευση θα παραστεί ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας και μέλος της Κ.Ε. Κώστας Ταφλανίδης.

11 σχόλια:

  1. Το καταστατικό του Σύριζα έχει ένα συγκριτικό-ποιοτικό πλεονέκτημα που το καθιστά το πιό δημοκρατικό κόμμα.
    Σέβεται απόλυτα την διαφορετική άποψη , την αντίθετη άποψη των μελών του.
    Σε μία ανοιχτή δημόσια συνελευσή για οποιοδήποτε θέμα ,
    λές την άποψη του κόμματος και ταυτόχρονα , την ίδια στιγμή
    λές και την άποψη την δική σου και χωρίς καμία επίπτωση διαγραφής απο τον Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ άλλα Χ κόμματα τι λένε :
    λές την άποψή σου ως μέλος σε μία κλειστή κομματική αίθουσα
    αλλά προς τα έξω θα υποστηρίζεις ως κομματικό μέλος
    την άποψη της πλειοψηφίας.
    δηλαδή να υποστηρίζεις ως κομματικό μέλος για ένα οποιοδήποτε θέμα , κάτι το οποίο δέν πιστεύεις.
    Είναι η μεγαλύτερη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι συντρόφια. Όπως τα λέτε. Και ο Δημαράς του ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι στο πολυνομοσχέδιο αφαίμαξης του Ελληνικού λαού άλλα πίστευε και φώναζε και άλλα ψήφισε, όπως και πολλοί άλλοι.Έλεγε στη βουλη.
    «Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της... Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας... Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους».
    Παράλληλα όμως έσπευσε να διευκρινίσει ότι θρηνεί γιατί θα ψηφίσει μέτρα αν και δεν θέλει, αλλά όπως είπε, δεν έχει άλλη προοπτική,θυμίζοντας με τον τρόπο αυτό δεκάδες βουλευτές προηγούμενων κυβερνήσεων που αν και διαφωνούσαν με τα προωθούμενα μέτρα και το έλεγαν δημόσια δεν είχαν το σθένος να διαφοροποιηθούν. Ο άνθρωπος είχε το σθένος να πει την αλήθεια.
    Μεγάλη βλακεία του Μητσοτάκη να ζητάει εκλογές.Όχι βλάκες της ΝΔ. Πρέπει να μείνει και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για να φτάσει στον πάτο εκέι που ήταν στα φυσιολογικά του ποσοστά απεγκλωβίζοντας τους άμοιρους του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να λέμε όλη την αλήθεια.
      υπήρξαν και άλλα συντρόφια και όπως λές
      που πήραν την καλή τους στράτα , αφού διαφώνησαν και αποχώρησαν με αξιοπρέπεια.


      Διαγραφή
  4. Aφου οι συντροφοι απαιτησαν το κατοχικο δανειο και τις γερμανικες αποζημιωσεις,αφου ειπαν γκοου μπακ στους Γερμαναραδες και γενικα αφου εφαρμοσαν στο ακεραιο το προγραμμα τους τωρα κανουν και συνελευσεις οπου ο καθενας λεει την γνωμη του χωρις κινδυνο διαγραφης!Σωστα.Αλλωστε γιατι να σε διαγραψουν?Ουτε ΤΣΙΠΑ εχουν για να τους ενοχλησει ουτε υπαρχει περιπτωση να μην κανουν αυτο που τους λενε οι Γερμανοι.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημόσια πρόσωπα είναι και τα κομματικά στελέχη και κρίνονται ανάλογα απο εμάς τους απλούς πολίτες.
      Ο λόγος γίνεται για την εσωτερική λειτουργία των πολιτικών κομμάτων και τι είναι καλύτερο για τα ίδια τα πολιτικά κόμματα και για την κοινωνία γενικότερα.

      Διαγραφή
    2. Συμπατριωτη μου,τι νοημα εχει η εσωτερικη λειτουργια ενος κομματος{εκτος απο το αλλοθι που δινει}οταν η κεντρικη πολιτικη του δεν καθοριζεται απο τις ασωτερικες του διαδικασιες,αλλα απο τις προσταγες των ξενων?Και μην μου πεις οτι η βαση του ΣΥΡΙΖΑ εχει προτεινει στα κεντρικα,την πολιτικη που αυτος εφαρμοζει.

      Διαγραφή
    3. Το πόσο επηρεάζει η βάση ενός κόμματος τις μεγάλες αποφάσεις του ,αυτο το ξέρουν τα κομματικά στελέχη του κάθε κόμματος.

      Διαγραφή
    4. Για θέματα όμως τοπικά οι τοπικές οργανώσεις επηρεάζουν κατα κάποιο τρόπο περισσότερο
      τις κεντρικές πολιτικές αποφάσεις των αντίστοιχων κομμάτων τους.

      Διαγραφή
    5. Και ολοι εμεις που βλεπουμε τις κυβερνιτικες αποφασεις να απεχουν μιλια απο το προγραμμα για το οποιο ψηφιστικε και εφτιαξε την βαση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    6. Οπως και να είναι το θέμα , οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων θα πρέπει να ενεργοποιηθούν περισσότερο με προτάσεις του και να λύνονται τοπικά κοινωνικά προβλήματα.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.