Παναγιώτης Στάικος: Σχετικά με το νέο κλειστό του Αστακού.....


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Όπως ξέρετε δεν έχω μάθει, να κρύβομαι και να μην απαντώ όταν απευθύνονται σε εμένα ή να διεκδικώ «δάφνες» άλλων. Τις δάφνες προσωπικά τις χρειάζομαι μόνο για το καλό στιφάδο αγριογούρουνου, αν τύχει να έχω σημαδέψει σωστά με την καραμπίνα μου (χα, χα, χα.!!!).
Πείτε μου όμως αν πρέπει να απαντήσω στον ανώνυμο - αγενέστατο - προσποιούμενο τον αγράμματο τσόγλανο ο οποίος, με πολύ ψευτομαγκιά γράφει: Ανώνυμος 7 Νοεμβρίου 2016 - 1:11 μ.μ.;;;;;;;;;;

Οι βασεις στο γηπεδο εγιναν επι δημαρχιας Σαμαρά
για μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε σταικο ? 

Οι ευγενείς - αξιόλογοι - μορφωμένοι άνθρωποι (δεν έχει να κάνει με το εάν είναι εγγράμματοι ή αγράμματοι, αλλά από το τι ανατροφή έχουν πάρει από το σπίτι τους, δεν λένε σταικο!!!!.
Έτσι οι άνθρωποι με ανατροφή όταν απευθύνονται σε φίλο τους λένε Παναγιώτη, Βασίλη, Πυθαγόρα, Ερωτόκριτε. Εάν απευθύνονται σε κάποιον ξένο είτε τον συμπαθούν ή όχι, είτε τον εκτιμούν ή όχι λένε: Κύριε Σούλα, κύριε Γαλούνη, κύριε Σαμαρά ή κύριε Στάικο και ρε συ Στάικο ή σταικο και μάλιστα στο επίθετο το αρχικό γράμμα με μικρό σίγμα και όχι κεφαλαίο. Όταν κάποιοι δεν με σέβονται, όπως εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους πάντες, μπορώ να τους κάνω να με τρέμουν και να κατουριόνται επάνω τους.!!! 
Αυτό δεν είναι προϊόν απλού λάθους, ενός ανθρώπου ο οποίος δεν είχε την τύχη να μάθει πολλά γράμματα, αλλά προϊόν αγένειας, ψευτομαγκιάς και κακοήθειας ενός τσόγλανου, ο οποίος πίσω από την ανωνυμία του έχει ως στόχο να προσβάλει, να απαξιώσει ή να μειώσει εκείνον στον οποίο απευθύνεται.!!!!
Για να εξηγούμαστε όμως, σε αυτό τον τσόγλανο και σε κάθε τέτοιο, εγώ δεν καταδέχομαι να απαντήσω.!!!
Θα γράψω αυτά που θα γράψω, να υπηρετήσω την αλήθεια και το δίκιο και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με ανθρώπους, που η σχέση δεν είναι απλά σχέση κοινωνικής ευγένειας, αλλά φιλικές.
Έτσι λοιπόν πέραν της δημοπτράτησις, η οποία εγένετο από ημάς και η διαμόρφωση του χώρου και η εκσκαφή των θεμελίων, την οποία έκανε ο υπεργολάβος κύριος Θωμάς Ρηγάλος (και είναι εν ζωή ο άνθρωπος για να το βεβαιώσει, αλλά και η εργολήπτρια του έργου κυρία Τσιπά) εγένετο από ημάς, τα τσιμέντα έπεσαν όταν Δήμαρχος ήταν ο κύριος Σαμαράς, με τον οποίο οι προσωπικές μου σχέσεις δεν είναι απλά καλές, αλλά πολύ φιλικές και έχω την τιμή να με έχει και προσωπικό του γιατρό.!!
Όμως η παράταξή του συνολικά πιστεύω, ότι το χειρίστηκε το έργο του κλειστού λαθεμένα και πήραν την πολιτική απόφαση να μην το συνεχίσουν, πέραν του λάθους που έγινε με την πληρωμή του εντάλματος των 186.000 Ευρώ της κυρίας Τσιπά για τις εργασίες της θεμελίωσης. Και μιλάω για παράταξη, γιατί αν διαφωνούσε κάποιος Δημοτικός Σύμβουλός του για ένα τόσο μεγάλο έργο, ασφαλώς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.!!!
Εάν το είχαν χειριστεί σωστά, εγώ που τους είχα υποστηρίξει και στις εκλογές, θα τους είχα δώσει και πολλά συγχαρητήρια και στην θέση που βρέθηκε προχθές ο κύριος Γαλούνης, θα είχε βρεθεί ο κύριος Σαμαράς, ο φίλος μου ο Πυθαγόρας .!!!
Όμως παρά το γεγονός ότι ο κύριος Σαμαράς ούτε δημοπράτησε ούτε θεμελίωσε το μεγάλο έργο του Βιολογικού Αστακού (σε λίγο καιρό θα λειτουργεί), πρέπει να τονίσω ότι η συνεισφορά του σε αυτό το μεγάλο έργο, το οποίο εγώ είχα την τύχη και την χαρά να δημοπρατήσω και να θεμελιώσω, ήταν τεράστια, αφού μου παρέδωσε την μελέτη, το είχε εντάξει στο τρίτο ΠΕΠ εξασφαλίζοντας τα 3,5 εκατομμύρια Ευρώ, (τα υπόλοιπα 3,5 τα εξασφάλισα εγώ, υπογράφοντας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Προγραμματική Σύμβαση, εντάσσοντας το ως έργο γέφυρα στο τέταρτο ΕΣΠΑ, {Υπάρχουν τα έγγραφα της σύμβασης}).
Αυτή είναι η αλήθεια και για την αλήθεια έγραψα και όχι για τον ψευτόμαγκα - τζόγλανο που μου την πέφτει με το σταικο……

Αστακός 11/11/2016
Ευχαριστώ για την φιλοξενία 

Με εκτίμηση 

Dr. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ 
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

10 σχόλια:

  1. βασεις-μπετα εγιναν επι δημαρχιας Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοπρατηση,η διαμορφωση του χωρου, η εκσκαφη θεμελιων απο τον Σταικο
    τα τσιμεντα βασεις απο Σαμαρα
    τα βρηκε ετοιμα ο Γαλουνης και 500.000 ευρω απο τον θησεα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 δημαρχοι κατασκευασαν το γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ και οποιοσδήποτε εσύ έχει το δικαίωμα να λέει πως το έργο το κατασκεύασαν 3 ή 13 δήμαρχοι .Μα η κοινωνία ξέρει πως στην ουσία αυτό είναι έργο ΣΤΑΙΚΟΥ και μόνο ΣΤΑΙΚΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Τολμησε καποιος να αμφησβητησει τα λεγομενα του κ.Σταικου???ΑΙΣΧΟΣ!!!Ειναι ψευτομαγκας ,αγενεστατος και τσογλανος.-Γιατι αυτη η αμφησβητηση ενοχλησε και τιποτε αλλο.Και μια ερωτηση προς τον διαχειριστη του ιστοτοπου.Οι βρισιες επιτρεπονται η απαγορευονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το 4,05 αισθανομαι ανακουφιση

      Διαγραφή
    2. Όχι κύριε 12:05 μ.μ δεν αμφισβήτησα τα λεγόμενά σας όπως λέτε: Τολμησε καποιος να αμφησβητησει τα λεγομενα του κ.Σταικου???ΑΙΣΧΟΣ!!!Ειναι ψευτομαγκας ,αγενεστατος και τσογλανος.-Γιατι αυτη η αμφησβητηση ενοχλησε και τιποτε αλλο.Και μια ερωτηση προς τον διαχειριστη του ιστοτοπου.Οι βρισιες επιτρεπονται η απαγορευονται?
      Αλλά από την στιγμή που με ύφος ιταμό και μειωτικό προς την προσωπικότητα μου ,μου ζητούσες απάντηση και με προσφωνούσες σταικο και όχι κύριε Στάικο όπως τώρα , γράφοντας το αρχικό γράμμα του επιθέτου μου με μικρό γράμμα , αυτά που σου είπα δεν ήταν βρισιές , αλλά προάσπιση της αξιοπρέπειάς μου από έναν δειλό.
      Εάν είχες βρει το θάρρος και μου είχες ζητήσει συγγνώμη, θα σε είχα συγχωρέσει.
      Επειδή όμως ζητάς και τα ρέστα από πάνω , πρέπει να σου πω, ότι δεν σε χαρακτηρίζουν μόνο αυτά που σού είπα ,αλλά και <>.
      Παναγιώτης Στάικος

      Διαγραφή
  5. Δεν γνωριζω τον κ.Σταικο.Γνωριζω ομως οτι ειναι πολυ καλος Γιατρος.
    Γνωριζω ακομα οτι υπηρξε ΔΗΜΑΡΧΟΣ και μονο καλα λογια ακουσα.
    εφ οσον παρουσιαζει ντοκουμεντα δεν εχω κανενα λογο να τον
    αφισβητησω.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Παναγιώτη Στάϊκο !
    κατά την προσωπική μου άποψη και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιοποιηθέντα στοιχεία που όλοι μας είδαμε εδώ στα τοπικά Blogs απο τις δικές σας και μόνο αναρτήσεις ,
    πολύ σωστά και λογικά έπραξε η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου μας και δέν "ανοίχτηκε" οικονομικά περαιτέρω στην κατασκευή του νέου δημοτικού Γυμναστηρίου Αστακού καί περιορίστηκε μόνο και σωστά , στην κατασκευή των θεμελίων-δαπέδου και αναμονών του γηπέδου.
    και αυτό διότι όταν ανέλαβε καθήκοντα την 1/1/2011 ο Επίτιμος και πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού δήμου μας Κύριος Πυθαγόρας Σαμαράς ! τα τότε δεδομένα ήταν διαφορετικά απ' ότι ήταν αργότερα , δηλαδή τον Σεμπτέμβρη του 2014.
    Επιγραμματικά μπορεί να αναφερθεί ότι την 1/1/2011 βρισκόμασταν ήδη στην αρχή μιας γενικότερης αβεβαιότητας με επιπτώσεις και περιορισμούς σε πόρους προς τους Ο.Τ.Α. και επίσης σημαντικό είναι να αναφερθεί , ότι η τότε δημοτική αρχή έπρεπε να διαχειριστεί ένα χρέος που προερχόταν απο τους τρείς Καποδιστριακούς δήμους μας.
    και βεβαίως εάν η αθλητική ομάδα του Αίολου ήταν τότε σε ανοδική πορεία όπως είναι σήμερα , όλοι μας πολιτικοί και απλοί δημότες θα συμφωνούσαμε να συνεχιστούν την χρονική εκείνη περίοδο οι εργασίες κατασκευής γηπέδου ώς κρίσιμο παράμετρο του όλου θέματος.
    καλημέρα σε όλους μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου κύριε Γιαννέλη
      Σας ευχαριστώ για τις πολύ ευγενικές παρατηρήσεις σας .!!!!
      Μα πιστεύω, ότι κάποιοι τότε, προσφέροντας κάκιστες υπηρεσίες προς τον Δήμαρχο κύριο Σαμαρά , δεν τον ενημέρωσαν σωστά ( για να είμαι ειλικρινής τον παραπληροφόρησαν ), γιατί εκτός από τα 186.000 Ευρώ που πλήρωσε για το ένταλμα της θεμελίωσης και των ‘’μπετών’’ της βάσης , υπήρχαν και άλλες 500.000 Ευρώ υπόλοιπα στο ταμείο από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ , αφού τα υπόλοιπα 500. 000 ευρώ από τον κωδικό του προϋπολογισμού για το Κλειστό , τα πήγαμε για να πληρωθεί ο εργολάβος που είχε ολοκληρώσει την κατασκευή των σφαγείων, επειδή το Υπουργείο Γεωργίας λόγω κρίσης δεν μας έστειλε ποτέ το 600.000 ευρώ, που μας είχε εγκρίνει για τα σφαγεία.!!!
      Έτσι λοιπόν το λάθος της τότε Δημοτικής Αρχής συνίστατο στο ότι, αν σταματούσε η κατασκευή του Κλειστού, θα χανόντουσαν Οριστικά τα 500.000 Ευρώ που ήταν για τον σκοπό αυτό .
      Έτσι λοιπόν δεν ήταν θέμα ,ότι άλλαξαν τα δεδομένα με τον Καλλικράτη και υπήρχαν χρέη από τους Δήμους Καποδίστρια.
      Υπήρχε λάθος και το λάθος ήταν ,ότι την εποχή εκείνη ,ανεξάρτητα από τον ΑΙΟΛΟ, υπήρξαν κάποιοι λάθος άνθρωποι δίπλα στον Δήμαρχο , γιατί ο κύριος Σαμαράς και ικανός άνθρωπος ήταν και πολλές και δυνατές γνωριμίες είχε στις τότε Κυβερνήσεις για να έβρισκε και τα υπόλοιπα 500.000 ευρώ και να είχε ολοκληρώσει εκείνος το έργο ( τα οποία εγώ αναγκαστικά είχα πάει στα σφαγεία), χωρίς να χρεώσει τον Δήμο.( εδώ σας γνωρίζω, ότι ο τότε Υφυπουργός Αθλητισμού { στην θητεία μου}} κύριος Ιωαννίδης είχε εγγράψει στον προϋπολογισμό του Υπουργείου του 500.000 ευρώ για το Κλειστό Αστακού) . !!!
      Εγώ πιστεύω, πως εάν ο φίλος μου ο Πυθαγόρας γύρναγε πίσω το ρολόι του χρόνο χρόνου , θα τους μάζευε στο γραφεί του , θα βάραγε μια γροθιά επάνω στο γραφείο , λέγοντάς τους, πως εγώ τρέχω να βρω και τα άλλα 500 χιλιάρικα και εσείς τρέξτε για να τελειώσει πολύ γρήγορα το Κλειστό, αφού έχουμε ήδη στο ταμείο μας τα 500 χιλιάρικα του ΘΗΣΕΑ, τα οποία δεν πρέπει να χάσει ο Δήμος . Τρέξτε. Τρέξτε !!!!
      Με εκτίμηση
      Παναγιώτης Στάικος

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.