Τοπικοί «ευεργέτες» με δημόσιο χρήμα και με απαίτηση ευχαριστηρίων.


Ένα φαινόμενο που ενδημεί στη περιοχή μας και το οποίο δεν μπορέσαμε ποτέ να καταλάβουμε, είναι η απαίτηση κάποιων αιρετών να τους φέρονται σαν να είναι τοπικοί «ευεργέτες», επειδή άκουσον άκουσον, στα πλαίσια των καθηκόντων τους και με δημόσιο χρήμα έκαναν αυτά που υποχρεούνται ένεκα του αξιώματος και της θέσης που κατέχουν.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα περιστατικά και χαλάσουμε τις καρδιές μας χρονιάρες ημέρες που έρχονται, αλλά να στραβομουτσουνιάζουν και να παρεξηγούνται κάποιοι, επειδή είχαν την απαίτηση να ακούσουν το όνομα τους σε δημόσιες εκδηλώσεις ή να απαιτούν δελτία τύπου και ανακοινώσεις δημοσίων ευχαριστιών και τεμενάδων, μόνο θυμηδία και αποστροφή προκαλεί. 

4 σχόλια:

  1. Ετσι τους καλομαθαμε χροοονια τωρα.
    Δεν τους χρωσταμε ΤΙΠΟΤΑ.
    Μας Χρωστανε πολλα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ...
      ΚΛΗΡΟΜΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ 340 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ
      ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ
      ΣΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
      ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
      Ν.Δ , ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η' Ο ΣΥΡΙΖΑ
      ΡΩΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ
      ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. συνωστιμος ευεργετων σε ξηρομερο και ακτιο βονιτσα
    ποιος θα πρωτοπαρει βραβειο δεν ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαράκι έγραψες τα ελάχιστα για ένα πολύ σημαντικό θέμα.Για ασχολήσου με την ουσία του ζητήματος και ενημέρωσε τον κόσμο που νομίζει ότι τους έχει υποχρέωση!
    Υ.Γ.Δεν μιλάμε για τους διαπλεκόμενους, αυτοί δεν καταλαβαίνουν από ενημέρωση!Κανονική έκθεση να γράψεις, όπως στο σχολείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.