Εορταστικές ευχές από τον απλό δημότη κ. Σπύρο Ν. Γιαννέλη.


Ως απλό μέλος της τοπικής κοινωνίας μας, εύχομαι σε όλους μας Υγεία, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ να μην υλοποιηθεί μέσα στο 2017 μία ακατανόητη πολιτική απόφαση που επινοήθηκε από αιρετούς πολιτικούς του Δήμου μας και ισοδυναμεί κατά το πιστεύω μου, με τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που προσβάλλει την κοινωνική συνείδηση και τους σεβαστούς ανώτερους και ανώτατους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.
Αναφέρομαι στο επικαλεσθέν έλλειμμα του τρέχοντος προϋπολογισμού του έτους 2016 και το οποίο έλλειμμα θα μπορούσε εύκολα κατά την κοινή λογική, να είχε αποφευχθεί.

Ευχαριστώ

Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης 
Αρχοντοχώρι - Ξηρομέρου

3 σχόλια:

  1. Οι πολύχρωμες Φωτεινές λάμψεις !
    Είναι οι νίκες των Υγιών κοινωνικών δυνάμεων , μέσα στο σκοτάδι και τον οποιοδήποτε πολιτικό σκοταδισμό.
    Καλή Χρονιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη μέρα σήμερα του καινούργιου χρόνου 2017 !
    Ευχές για κάθε καλό ιδιαίτερα στον καθένα μας και ότι καλύτερο και ελπιδοφόρο για την κοινωνία μας γενικότερα της οποίας κοινωνίας μας , είμαστε ισότιμα μέλη της !
    καλημέρα !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσον αφορά τα κοινωνικά μας θέματα και τοπικά μας προβλήματα.
    θεωρώ οτι βρισκόμαστε και με ευθύνη της δημοτικής αρχής του δήμου μας , μπροστά στο απόλυτο αδιέξοδο και αυτό οφείλεται κυρίως στην λαθεμένη πολιτική αντίληψη και στην συνεχιζόμενη άκαμπτη-αντιδημοκρατική συμπεριφορά των αιρετών εκπροσώπων στο δήμο.
    Εάν η δημοτική αρχή δέν εγκαταλείψει την αδιαλλαξία της που αποτελεί τροχοπέδη-εμπόδιο στην θετική εξέλιξη και κοινωνική πρόοδο , το επόμενο σωστό κατά την άποψή μου βήμα θα είναι ως τοπική κοινωνία ,
    να ζητήσουμε επίσημα και με ολοκληρωμένη-τεκμηριωμένη πολιτική πρόταση διεξόδου απο το αδιέξοδο , την Βοήθεια-συνδρομή της πολιτείας και αυτό για το καλό-την πρόοδο και το δίκαιο της τοπικής κοινωνίας μας !
    Καλή Χρονιά σε όλους μας !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.