Μοναδικός Μύτικας Αιτ/νίας και Κάλαμος Λευκάδας, με βίντεο από drone του κ. Νίκου Τσαβαλά.


Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS σας εύχεται καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και ευτυχία για όλο το κόσμο  με ένα καταπληκτικό βίντεο από drone, από τον επαγγελματία φωτογράφο και φίλο του Μύτικα κ. Νίκο Τσαβαλά (http://www.ntphotography.gr/).

Μέχρι 31.12.2017 υποχρεωτικά η αντικατάσταση των παλαιών αδειών οδήγησης ταχυπλόων.



Στα 35 ευρώ το κόστος. Αλλάζουν όλα για την απόκτηση αδειών χειριστού σκάφους.

Έκδοση νέας άδειας προς αντικατάσταση παλαιάς:
  • Αίτηση.
  • Την παλιά άδεια χειριστή.

Πάρτι Β' Λυκείου Μύτικα στο Mare Amare.


Σας περιμένουμε όλους στο πάρτι μας μετά την αλλαγή του χρόνου στο Mare Amare. Θα χαρούμε πάρα πολύ εάν έρθετε, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το 2017.

15.850 € απ' ευθείας ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου, για τεχνική υποστήριξη του προγράμματος των ΚΔΑΠ.


Με σχετική του απόφαση το ∆.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του ∆ήµου Ξηρομέρου, αποφάσισε την διάθεση 15.850 € με απ' ευθείας ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη, για τεχνική υποστήριξη του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής - ΚΔΑΠ».

Εορταστικές ευχές από τον απλό δημότη κ. Σπύρο Ν. Γιαννέλη.


Ως απλό μέλος της τοπικής κοινωνίας μας, εύχομαι σε όλους μας Υγεία, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά.
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ να μην υλοποιηθεί μέσα στο 2017 μία ακατανόητη πολιτική απόφαση που επινοήθηκε από αιρετούς πολιτικούς του Δήμου μας και ισοδυναμεί κατά το πιστεύω μου, με τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που προσβάλλει την κοινωνική συνείδηση και τους σεβαστούς ανώτερους και ανώτατους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.
Αναφέρομαι στο επικαλεσθέν έλλειμμα του τρέχοντος προϋπολογισμού του έτους 2016 και το οποίο έλλειμμα θα μπορούσε εύκολα κατά την κοινή λογική, να είχε αποφευχθεί.

Ευχαριστώ

Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης 
Αρχοντοχώρι - Ξηρομέρου

Εορταστικές ευχές από τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους εργαζόμενους του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ξηρομέρου.

Εορταστικές ευχές από τον Ηρακλή Αστακού.

Εορταστικές ευχές από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου.

10.657,02 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου για προμήθεια αδρανών και οικοδομικών υλικών, ασφαλτομίγματος – σκυροδέματος. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.


Εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής υπ' αριθμόν 75/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία έγινε δεκτή η από 18/11/2016 αίτηση εταιρίας, ώστε να της καταβληθούν 10.657,02 € από το Δήμο Ξηρομέρου για προμήθεια αδρανών και οικοδομικών υλικών, ασφαλτομίγματος – σκυροδέματος.

Εορταστικές ευχές από τον κ. Γιάννη Λύτρα.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Δικτύων κ. Γιάννης Λύτρας εύχεται το 2017 να φέρει Υγεία, Ευημερία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Πρόσκληση σε Πρωτοχρονιάτικο γλέντι από τον Α.Ο. Κανδήλας με την ορχήστρα της Πάργας.


Πηγή: http://kandilatoxoriomas.blogspot.g

Διαμαρτυρίες για βοθρολύματα στα φρεάτια ομβρίων του Μύτικα.


Τις τελευταίες ημέρες γίναμε δέκτες διαμαρτυριών από κατοίκους του Μύτικα σχετικά με βοθρολύματα οικιών που πέφτουν μέσα στα φρεάτια των ομβρίων σε διάφορα σημεία του Μύτικα, με επακόλουθο αφόρητη μυρωδιά, αλλά το κυριότερο μεγάλος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Πρόσκληση για το Αλυζιακός Party.

Οριστική έγκριση του ΠΕΣΔΑ Δυτικής Ελλάδας. Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου.

Οριστική έγκριση του ΠΕΣΔΑ Δυτικής Ελλάδας. Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ολοκληρώθηκε οριστικά, με τη δημοσίευση σχετικής ΚΥΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διαδικασία που ανέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την κατάρτιση του νέου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Δυτικής Ελλάδας.

Πρωτοχρονιάτικη εγκύκλιος Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.


Εν Ιερά Πόλει Μεσολογγίου τη 16η Δεκεμβρίου 2016
Αριθ. Πρωτ.: 921
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ 
ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Αρχιεπ. Δαμασκηνού 10
302 00 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΝ
Τηλ: 26310-22322, 22421, Fax: 26310-28701
e_mail: imaa@otenet.gr

Π Ο Ι Μ Α Ν Τ Ο Ρ Ι Κ Η Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ
(ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 89)

Ο ΧΑΡΙΤΙ ΘΕΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Προς το Χριστεπώνυμον Πλήρωμα 
της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Αγαπητοί πατέρες και αδελφοί,
Η αγάπη του Τριαδικού μας Θεού, μας αξίωσε να αντικρύσουμε την ανατολή του νέου έτους 2017. Νέο έτος, νέες ελπίδες, νέοι πόθοι και οραματισμοί, νέα πίστωσι χρόνου, για να χαρούμε, να επιτύχουμε, να προοδεύσουμε, να κατορθώσουμε τον προσωπικό μας αγιασμό.

Ανανέωση όλων των συμβάσεων για το «Βοήθεια στο σπίτι», από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου.


Την ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο σπίτι» αποφάσισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου. Οι συμβάσεις ανανεώνονται ως 31.12.2017.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με όλες τις λεπτομέρειες.

37.711,43 € με διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου για την αποκατάσταση δρόμου προς Πηγάδια - Παλαιομάνινα. Δεν ασκεί ανακοπή στη διαταγή πληρωμής ο Δήμος Ξηρομέρου.


Εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής υπ' αριθμόν 32/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία έγινε δεκτή η από 8/11/2016 αίτηση εταιρίας, ώστε να της καταβληθούν 37.711,43 € από το Δήμο Ξηρομέρου για την αποκατάσταση δρόμου προς Πηγάδια - Παλαιομάνινα.

Οι πίνακες επιτυχόντων των έντεκα εργαζόμενων του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου».


Το  Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», εξέδωσε τους πίνακες επιτυχόντων των αριθ. ΣΟΧ 1/2016 και ΣΟΧ 2/2016 προκηρύξεων για την σύναψη έντεκα (11) συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά τους τρεις Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Δείτε τους πίνακες επιτυχόντων εδώ και εδώ.

8.200 € απ' ευθείας ανάθεση για συντήρηση αντιπυρικών ζωνών Δ.Ε. Αλυζίας.


Με την απόφαση 223/2016 του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, ανατίθεται απ' ευθείας αντί ποσού 8.200 € η συντήρηση αντιπυρικών ζωνών Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απόφαση.

Υποχρέωση κάθε δημοτικής αρχής, ο σεβασμός στα χρήματα των δημοτών.


Κλειδί για μία επιτυχημένη οικονομική διαχείριση οποιασδήποτε δημοτικής αρχής, είναι ο σεβασμός στα χρήματα των δημοτών, σε συνδυασμό με σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, τις στοχευμένες μελέτες, την συνέπεια και την καλή πίστη στις συναλλαγές.

Ξεκινά η κοινωφελής εργασία. Μέσα και ο Δήμος Ξηρομέρου με 50 και πλέον θέσεις. Οκτάμηνη η διάρκεια.


Σε λίγες ημέρες ξεκινά το νέο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας σε 274 Δήμους. Μέσα σε αυτούς και ο Δήμος Ξηρομέρου, με 50 και πλέον θέσεις όπως γνωρίζουμε. Το ΦΕΚ δημοσιεύτηκε (δείτε εδώ), οι αιτήσεις θα γίνουν μέσω ΟΑΕΔ, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και οι νέες συμβάσεις εργασίας θα είναι οκτάμηνης διάρκειας.

Μία γιατρός επί θητεία και δύο αγροτικοί ιατροί στο Κ.Υ. Μύτικα με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα.


Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας στις 23.12 τα προσωρινά αποτελέσματα (ελπίζουμε να γίνουν και οριστικά) της πρόσκλησης για δήλωση αγροτικών ιατρείων που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα, στο Π.Ι. Κανδήλας έρχεται γιατρός επί θητεία (κα Πολύζου Αγγελική) και στο Κ.Υ. Μύτικα και στο Π.Ι. Καστού έρχονται αγροτικοί ιατροί, η κα Παπαθανασίου Γεωργία και ο κ. Φαρόπουλος Κων/νος αντίστοιχα.

Εορταστικές ευχές από το τουριστικό κατάλυμα ΜΚ Γλάρος του Μύτικα Αιτ/νίας.


Το ΜΚ Γλάρος σας εύχεται καλά Χριστούγεννα. MK Glaros whises you a very Merry Christmas and a Happy New Year.

Η μηχανή του χρόνου: Δημοτικό Σχολείο Μύτικα την δεκαετία του '50.


Μία πάρα πολύ παλιά φωτογραφία σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι από την δεκαετία του '50 από το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, με τον αείμνηστο Δάσκαλο Νίκο Μόσολα ο οποίος είναι σε νεαρότατη ηλικία.

«Χριστός γεννάται σήμερον …»


Γράφει ο Αλέξης Παπαναστάσης.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ώρα 05:00 πρωινή. Ευφρόσυνα ήχησε η γλυκόλαλη καμπάνα του Αϊ-Νικόλα. Διαλάλησε πανταχόθεν το λυτρωτικό μήνυμα «Ιδού ετέχθη υμίν Σωτήρ, ος έστι Χριστός», «Ετέχθη υμίν τοις ανθρώποις…Προσέλαβε την ιδικήν μας ανθρωπίνην φύσιν….» (Λουκ. β’ 11).
Νύχτα βαθιά σ’ όλη την περίχωρο της Βηθλεέμ. Πυκνό, ψηλαφητό σκοτάδι στα λιβάδια της. Στις ποίμνες τα πρόβατα ησύχαζαν από νωρίς και μόνο οι αγραυλούντες ποιμένες αγρυπνούσαν με τεταμένη την προσοχή για την ασφάλεια των ζώων τους.

Εορταστικές ευχές από τον κ. Βασίλη Μουρκούση.

Πρόσκληση Α.Ο. Αλυζιακού.

Οι παίκτες και το Δ.Σ. του Α.Ο. Αλυζιακού σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα γίνει την ημέρα των Χριστουγέννων στις 10:00 μ.μ. «Στου Θωμά». Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη νέρα αυτή με χορό, κέφι και διασκέδαση.

Εορταστικές ευχές από τον κ. Κώστα Τριαντακωνσταντή.

Ευχές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κανδήλας.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και η Γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αλήθεια και φως. Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ευχές από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικα - Αλυζίας.


Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία για κάθε μέρα του χρόνου.

Εορταστικές ευχές από τον κ. Νίκο Ζαρέντη.


Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παπαδάτου Δήμου Ξηρομέρου κ.Νίκο Ζαρέντη.

Εορταστικές ευχές από το κ. Νίκο Ναούμη.

Ευχές από την «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών».


Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα. Ελπίζουμε οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές, να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας!

Χαμός χρονιάρες ημέρες: Κατέθεσαν μήνυση στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS, γιατί ενοχλεί με την κριτική του!

ΟΧΙ στη ΦΙΜΩΣΗ και στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ του ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS
Εμείς δεν είμαστε ραγιάδες για να προσκυνήσουμε κανέναν!

Ο κ. Κουτιβής Ευάγγελος, που έχει οριστεί απο τη δημοτική αρχή ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας, σε μια πρωτοφανή ενέργεια για τα αυτοδιοικητικά και νομικά χρονικά της χώρας, υπέβαλε μήνυση κατά του ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕWS με ένα και μοναδικό στόχο: Να φιμώσει την ελεύθερη γνώμη των δημοτών και την τρομοκράτηση του μπλογκ (blog) για να σταματήσει την κριτική και τον έλεγχο στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.

Ευχές από το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.


Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και το 2017 που αναμένουμε, να είναι μία χρονιά ελπίδας και να φέρει καλύτερες μέρες για την Πατρίδα μας.
Η καινούργια χρονιά ας επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσει σ' αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

Γιορτάστε και χορέψτε απερίσπαστοι και χωρίς άγχος. Ισοσκελίστηκε ο προϋπολογισμός. Πήραμε δάνειο!!!


Ψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου η σύναψη δανείου από το Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 1.300.000 € για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού 2017.
Στη ψηφοφορία οι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν ως εξής:

Ανακοίνωση προσέλευσης για εγγραφή στους στρατολογικούς πίνακες.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ
ΚΛΑΣΗΣ 2020 (ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 1999)
ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

  • Στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Ελλάδας.
  • Εναλλακτικά μπορούν να καταθέσουν δελτίο απογραφής σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) από 2 Ιανουαρίου 2017 έως 31 Μαρτίου 2017.
  • Η κατάθεση τον δελτίου απογραφής μπορεί να γίνει και μέσω Πληρεξούσιου ή με συστημένη επιστολή.

Εορταστικές ευχές από την Ένωση Αστακηνών Αθήνας.

Εορταστικές ευχές από το Σύλλογο Βασιλοπουλιωτών «Η ΒΕΛΑ».

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ Κανδήλας.


Φωτογραφίες: κα Βάσω Παππά.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ στον Παιδικό Σταθμό Κανδήλας.

Εορταστικές ευχές από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.

Το δάνειο και εγώ.!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για το δάνειο του Δήμου, γιατί γι’ αυτό υπάρχει η από το Σύνταγμα εντεταλμένη Αντιπολίτευση, και όχι εγώ με τον ρόλο του πρώην Δημάρχου. Όμως δείτε νέα πρόκληση, την οποία δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητη.!!

Επίσκεψη του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνου Γεωργούλα σε Σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ. 2646041482 
e-mail: k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας επισκέφτηκε Σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου ώστε να μοιράσει αθλητικό υλικό, γλυκίσματα και ευχές στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Σύναψη δανείου 1.300.000 € για το Δήμο Ξηρομέρου; Πως και γιατί φτάσαμε εδώ;


Όταν γνωρίζεις πολύ καλά αναλαμβάνοντας ότι έχεις να διαχειριστείς ένα Δήμο με πολλά οικονομικά προβλήματα, ξέρεις ότι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι καλός νοικοκύρης και να μετράς και το ευρώ που εισπράττεις και που το ξοδεύεις.

Ευχές από τον κ. Γιάννη Λύτρα.


Ο Αντιπεριφερειάρχης υποδομών και δικτύων κ. Γιάννης Λύτρας σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα.

Εορταστικές ευχές από τον κ. Κώστα Κούστα.


Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές! Καλά Χριστούγεννα Χρόνια Πολλά με υγεία, Ελπίδα και δύναμη ψυχής.

Κώστας Κούστας - εκπαιδευτικός

Πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας
Περιφ. σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας