Έρχεται μεγάλη αύξηση δημοτικών τελών για τους δημότες;;; Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα.


Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου έχουμε αύριο Πέμπτη 12.1.2017 στις 12:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού. Δύο από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Ανάκληση της αρ. 275/2016 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο περί επιβολή Τέλους Φωτισμού και Καθαριότητας Δήμου Ξηρομέρου Έτους 2017» και λήψη νέας απόφασης.
2. Ανάκληση της αρ. 276/2016 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο περί επιβολή Τέλους Ύδρευσης Δήμου Ξηρομέρου Έτους 2017» και λήψη νέας απόφασης.
Οι δικές μας πληροφορίες για την ανάκληση των συγκεκριμένων αποφάσεων που αφορούν το δημοτικό τέλος Φωτισμού και Καθαριότητας καθώς και το δημοτικό τέλος Ύδρευσης, μιλάνε για φιρμάνι - οδηγία από την Αποκεντρωμένη για αύξηση των συγκεκριμένων τελών και όταν λέμε αύξηση εννοούμε γενναία αύξηση και όποιος αντέξει.
Μετά λοιπόν τον μποναμά της απόφασης λήψης δανείου 1.300.000 € που μας έκανε Χριστουγεννιάτικα η δημοτική αρχή, μάλλον θα πάρουμε και ένα ωραίο δωράκι τεράστιας αύξησης δημοτικών τελών, έτσι για να εμπεδώσουμε την όμορφη οικονομική διαχείριση και τα μεγάλα λάθη του Δήμου, γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάτε: «Πρώτα ο πολίτης».  Πάρτε πολίτες λοιπόν μία αύξηση από εμάς για εσάς να μας θυμάστε, γιατί και για τα σπασμένα ισχύει......,«Πρώτα ο πολίτης».
Ελπίζουμε η πληροφόρηση μας για μεγάλη αύξηση των συγκεκριμένων δημοτικών τελών να είναι λανθασμένη, αλλά δεν το νομίζουμε.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της πρόσκλησης.

8 σχόλια:

  1. Με δαύτους δέν υπάρχει σωτηρία και ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμάν με αυτά τα τέλη , γίναμε φτωχοί , κουρέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΜΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ
    ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγνωμη αλλα ο δημαρχος ειπε οτι παιρνουμε το δανειο γιατι αλλιως θα πρεπει να αυξησουμε παρα πολυ τα δημοτικα τελη. Τωρα τι θα γινει? και δανειο και αυξηση τελων???? πλακα μας κανετε???
    Αποτυχημενοι παραιτηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παιχνιδι του ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ειχε εχει και θα εχει παντοτε
    καλα; αποτελεσματα.Ετσι κι αλλιως προβατα διαθεσιμα υπηρχαν
    και θα υπαρχουν.Το κουτοχορτο ειναι πολυ και οι διαχειριστες του
    πανεξυπνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες τα χρυσοστομε.. Τοσο κουτοχορτο κι ακομα να χορτασουμε.. Αλλα καλα να παθουμε. Προβατα ημασταν, προβατα ειμαστε κ δυστυχως προβατα θα παραμεινουμε. Αυτος ειναι κ ο σκοπος αλλωστε της καθε δημοτικης αρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μεγαλύτερη απάτη είναι αυτό που ονομάζεται δημοκρατία. Έτσι όπως εφαρμόζεται, όχι όπως θα έπρεπε να είναι. Αλήθεια γιατί ο λυμπερατος μίλησε έτσι όπως μίλησε στο γεωργουλα και δεν ζήτησε κανένας το λόγο. Ξέρει κάτι ο λυμπερατος περί διασπαθισης του δημοσίου χρήματος και δε μιλάει ? Γιατί δεν τον εγκαλει η αντιπολιτευση ? Ποια αντιπολιτευση ???? Ώρα Ελλάδας, μεσάνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε 5'12
    Εμεις δεν θα παραμεινουμε προβατα γιατι δεν υπηρξαμε ΠΟΤΕ.
    Δεν συμβιβαστηκαμε δεν φαγαμε το ψεμα τους δεν σκυψαμε το
    κεφαλι. Ειμαστε Αξιοπρεπεις και Εντιμοι.Εχουμε τα ματια
    ανοιχτα.Ας ξυπνησουν οι πολλοι που ψηφιζουν μια ολοκληρη
    ζωη το ΨΕΜΑ και εκλεγουν Κυβερνησεις Δημοτικες Αρχες.....
    με τα γνωστα αποτελεσματα...ΜΝΗΜΟΝΙΑ....ΔΑΝΕΙΑ και αλλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.