Κρίσιμη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας τον Αλυζιακό. Μόνη δεύτερη πλέον.


Δύσκολη και κρίσιμη νίκη για την ομάδα μας είχαμε το Σαββάτο 11.2 εκτός έδρας επί του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής. Μία νίκη που ήρθε κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, εδραιώνοντας την ομάδα μας στην 2η θέση μετά τα πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων.
Ο Αλυζιακός αυτό το παιχνίδι το ήθελε όσο τίποτα άλλο και οι παίκτες είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα γι αυτό. Με νεύρο και τσαμπουκά οι παίχτες μας πήραν τη νίκη στη δύσκολη αυτή έδρα και εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Πανοχθιακού από την πολύ ανεβασμένη Κατούνα (καταπληκτική η προσπάθεια που κάνουν το τελευταίο καιρό), πέρασαν ξανά στη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και είναι προνομιούχα σε σχέση με την 3η θέση, μιας και διεκδικείς την άνοδο στην Α' κατηγορία παίζοντας στην έδρα σου.
Κλίμα δυσαρέσκειας μας μεταφέρθηκε από ανθρώπους του Αλυζιακού σχετικά με τη στάση ορισμένων από την φίλη ομάδα του Αρχοντοχωρίου, κάποιων ελάχιστων φιλάθλων της, αλλά δυστυχώς και κάποιας μικρής ομάδας φιλάθλων γειτονικών χωριών, που βρέθηκαν οργανωμένα στο γήπεδο και φώναζαν κατά της ομάδας μας, χωρίς να έχουν κάποιο συμφέρον ή εμπλοκή με το συγκεκριμένο ματς.
Όπως μας μεταφέρθηκε, ο Αλυζιακός στάθηκε συνεπής πέρυσι στον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, βοηθώντας έμπρακτα τους γηπεδούχους και ξαφνιάστηκαν δυσάρεστα και δεν περίμεναν το οξυμένο κλίμα και τις συμπεριφορές μερικών εντός και εκτός γηπέδου.
Δική μας γνώμη είναι η ομάδα μας να μην δώσει καμία σημασία και καμία συνέχεια σε αυτά. Γίνονται και πάντα θα γίνονται. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ίσον άθληση, ευεξία και χαρά και δεν χρειάζεται να παρασυρόμαστε σε άλλους δρόμους που μας ξεστρατίζουν από αυτό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας έπαιξε έξυπνα κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία της και χτυπώντας με στημένες φάσεις και αντεπιθέσεις δημιουργούσε κλασικές ευκαιρίες. Κάποιες φορές ο διαιτητής, πολύ κακώς, επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, με κάποιες φάσεις να ξεφεύγουν από τα αθλητικά πλαίσια χωρίς τιμωρία για τους γηπεδούχους.
Στο 15ο λεπτό, μακρινό σουτ του Δ. Σκαρογιάννη, απέκρουσε πολύ όμορφα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 25ο λεπτό έγινε το 0 - 1 για τον Αλυζιακό. Ύστερα από εκτέλεση στημένης μπάλας από φάουλ, ο Σ. Αποστολάκης στο δεύτερο δοκάρι, γυρίζει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας και ο επερχόμενος Α. Αποστολάκης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.
Στο 30ο λεπτό πολύ ωραίο σουτ του Α. Αποστολάκη περνά ξυστά από το κάθετο δοκάρι.
Στο 35ο λέπτο πάλι από εκτέλεση φάουλ ο Σ. Αποστολάκης με ωραίο πλασέ στη κίνηση στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι η οποία κύλησε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος, χωρίς όμως να περνά ολόκληρη, με τους αμυνόμενους να διώχνουν. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 0 - 2.
Στο αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αρχοντοχωρίου ανέβασε την απόδοση της κυνηγώντας την ισοφάριση. Ο Αλυζιακός όμως ήταν πάλι αυτός που χτύπησε με τον Α. Αποστολάκη να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και με ωραίο πλασέ να κάνει το 0 - 2.
Με το σκορ αυτό υπέρ του ο Αλυζιακος οπισθοχωρησε για να υπερασπιστεί το σημαντικό προβάδισμα του και το Αρχοντοχωρι πραγματικά έπαιξε πολύ πιεστικά δημιουργώντας καταστάσεις και φάσεις μπροστά στην εστία του Αλυζιακού.
Δύο πολύ όμορφα σουτ σταμάτησε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Προδρομιτης στο 65ο και 70ο λεπτό. Στο 75ο λεπτό το Αρχοντοχώρι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Στο 80ο λεπτό υποδειγματική αντεπίθεση των αδερφών Αποστολάκη, με τον Άρη να σερβίρει, άλλα το πλασέ του Σωτήρη μπλόκαρε με πολύ ωραία αντίδραση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 85ο λεπτό ο Αλυζιακός διπλασίασε τα δοκάρια του ύστερα από έξοχη κεφάλια του Ζ. Μπουλιέρη.
Το τελικό σκορ στο 1 - 2 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων.
Απομένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να υποδέχεται σε δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες τον 4ο της βαθμολογίας Εμπεσσό και τον 3ο της βαθμολογίας Πανοχθιακό. Με νίκες κλειδώνει την δεύτερη θέση και την είσοδο στα Play Offs ανόδου με ευνοϊκό γι αυτόν πρόγραμμα. Τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Ομόνοια Κεχρινιάς.
Σε φίλαθλα λοιπόν πλαίσια, ας ενισχύσουμε την ομάδα μας στους τελευταίους αυτούς δύο αγώνες ώστε να επιτύχει το στόχο της κατάκτησης της προνομιούχου 2ης θέσης ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Για το θέμα της ανόδου δική μας γνώμη είναι ότι η ομάδα μας μπορεί και έχει σίγουρα τις δυνατότητες και καλώς να έρθει αν έρθει, αλλά και πάλι καλώς αν δεν μπορέσουμε τελικά. Δεν έγινε και καμία καταστροφή, ούτε είναι κάποιο δραματικό γεγονός άμα δεν τα καταφέρουμε. Ας κρατήσουμε την ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου...
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (προέρχονται από το site www.olatagoal.gr).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.