Δηλώσεις ΟΣΔΕ.


Γεωτεχνικές e Υπηρεσίες Αιτωλοακαρνανίας 
Υπεύθυνος έργου: Πετρόπουλος Νίκος, Γεωπόνος, 6932285013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Αγαπητοί Παραγωγοί.
Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να υποβάλλετε την δήλωση ΟΣΔΕ 2017 με συνέπεια, αξιοπιστία και οικονομία στον πιστοποιημένο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ φορέα μας για ολόκληρο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ και μελετών επιδοτούμενων προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης, βρίσκονται για όλη τη διάρκεια του έτους σε:
  • Μενίδι, στην κεντρική είσοδο από την εκκλησία. Υπεύθυνη γραφείου Κατσαρού Μαίρη, τηλ: 26810 88600.
  • Βόνιτσα, στην κεντρική οδό Νικολάου Στράτου. Υπεύθυνη γραφείου Κιτσώνη Λαμπρινή, τηλ: 26430 22200.
και από φέτος θα λειτουργήσει και στον:
  • Αστακό, στην κεντρική πλατεία του Αστακού. Υπεύθυνος γραφείου Γκάτσης Δημήτρης τηλ: 6978991023, 
  • Κινητά συνεργεία θα βρίσκονται σε Μύτικα (τα δικαιολογητικά σας στο ιδιωτικό ΚΕΠ), Νεοχώρι, Αμφιλοχία, Κουβαρά, Κατούνα, Τρύφο, Φλωριάδα και Πατιόπουλο.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.