Οι κάδοι γεμάτοι και τα σκουπίδια στους δρόμους του Μύτικα.


Αμέριμνοι πίναμε τον καφέ μας σήμερα Κυριακή πρωί στον Μύτικα, όταν χτύπησε το κινητό μας τηλέφωνο και επιτακτικά  μας καλούσε  αναγνώστης μας να πάμε να δούμε τον κάδο των σκουπιδιών ξέχειλο από σκουπίδια μέσα στο δρόμο.
«Γράψτο όπως σου το λέω» μας είπε. «Να ποιο είναι το αποτέλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Δημάρχου πριν λίγες ημέρες στον Μύτικα. Υποσχέσεις ότι θα αλλάξει και θα διορθωθεί η κατάσταση στη καθαριότητα, και ορίστε το χάλι μας. Και δεν είναι ο μοναδικός κάδος που είναι έτσι».
Δική μας επώνυμη γνώμη είναι ότι με 22 νέους εργαζόμενους στη καθαριότητα (8μηνα), η κατάσταση μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί κατά πολύ, όχι μόνο στο Μύτικα, αλλά σε όλα τα χωριά μας. Δεν χρειάζεται ούτε ευρώ απ' ευθείας αναθέσεων για καθαρισμούς, παρά μόνο βούληση και πράξεις από την Δημοτική Αρχή και φυσικά μεγάλη ευθύνη έχουμε και εμείς οι απλοί δημότες στο πως συμπεριφερόμαστε.


8 σχόλια:

  1. Αυτος ειναι ο μυτικας αυτος ειναι ο κοσμος του ..μπαζα..κλαρια...σκουπηδια ...βοθροι 30 χρονια μέρες..ολα τα σκουπηδια του μυτικα σε.ενα.καδο.ις ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλιστα ο κοσμος φταιει
    μηπως εκει θελει δυο καδους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέρυσι εχει 3 καδους εκεί..γέμιζαν κ τους 3 κ σοριαζανε αλον ενα απ εξω ειναι καλη μεριά βολευει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περυσι προπερσι και ποτε 3 καδους εκει δεν ειχε ποτε

      Διαγραφή
    2. Ελα παππού μου να σου δειξω τα αμπέλια σου..ποιο πανω ειναι.ενα.καφενείο αντε ρωτα να δεις ποσους είχε..τα ετρωγε στην μαπα καθε μερα ο άνθρωπος

      Διαγραφή
    3. ρωτα εσυ καλυτερα και μπορει να γινουν και 13 οι καδοι στο μυαλο σου στο σημειο

      Διαγραφή
    4. Εχεις βασανο τρανό φιλε..

      Διαγραφή
  4. ο αντιδήμαρχος ο τωρινός δεν εχει ευθυνη? δεν λέμε τίποτα γι δαυτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.