Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να παρέχεται σε όλους τους δημότες με τις νόμιμες διαδικασίες και προϋποθέσεις.


Θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Ξηρομέρου σχετικά με παράνομες συνδέσεις υδροληψίας από το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου. Το θέμα είναι γνωστό σε όλους αρκετά χρόνια, έχει αναφερθεί στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στο προηγούμενο, από πολλούς δημοτικούς συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, και μάλιστα έχει γίνει και αναφορά σε κατά προσέγγιση αριθμό παράνομων παροχών.
Δική μας επώνυμη γνώμη και άποψη. Η ευθύνη γι αυτή την κατάσταση χρόνων ανήκει σε όσους έχουν ή είχαν την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου. Με την δική τους ανοχή και συνενοχή ευδοκίμησε αυτό το φρούτο και γνωρίζουμε τόσο εμείς όσο και όλοι, ότι με αυτό το θέμα έχει υπάρξει παιχνίδι ψηφοθηρικό από αιρετούς.
Να εφαρμοστεί λοιπόν η νομιμότητα προς όλους ανεξαιρέτως και όχι επιλεκτικά. Να πάρουν νερό όλοι όσοι το ζητάνε με νόμιμο τρόπο και όχι να δούμε και σε αυτό το θέμα παιδιά και αποπαίδια, αρεστούς και μη αρεστούς, αυτός παρανομεί στον άλλο στραβά μάτια, αυτός δικός μας, ο άλλος όχι δικός μας, και αυτό δεν το λέμε τυχαία μιας και έχουμε γίνει τις τελευταίες ημέρες δέκτες παραπόνων.
Με λίγα λόγια η δημοτική αρχή να κάνει το καθήκον της και τη δουλειά της, χωρίς να λέει πολλά λόγια, φανφάρες και να κουνά το δάχτυλο, γιατί και αυτή έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι αυτή την κατάσταση την οποία την άφησε να δημιουργηθεί, για ίδιο όφελος βεβαίως βεβαίως (τα άτιμα τα κουκιά), έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, και φυσικά εις βάρος όλων των άλλων δημοτών που χρεώνονται και πληρώνουν κανονικότατα το ανταποδοτικό τέλος της ύδρευσης για τον εαυτό τους αλλά δυστυχώς και για τους παρανομούντες που καταναλώνουν - σπαταλούν το νερό ανεξέλεγκτα, χρεώνοντας ηλεκτρικό ρεύμα και καταπονώντας τα μοτέρ των αντλιοστασίων 24 ώρες το 24ωρο.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι μονο το νερο.
    Ειναι και η παρανομη αντληση βοθρολυματων.
    Επισης τα βοθρολυματα στη θαλασσα και στους δρομους.
    Αυτο ειναι τουριστικη Αναπτυξη;
    ΑΜΕΣΕΣ ενεργειες για το Βιολογικο.
    Η Φτωχια των Μνημονιων αναγκαζει ολο και περισσοτερους
    να παρανομουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.