Ενημέρωση σχετικά με τις φετινές εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου.


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΕΝΤΡA ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ, 2646041482, ωράριο 3:00-9:00 μ.μ.
ΚΔΑΠ ΚΑΝΔΗΛΑΣ, 2646051427,  ωράριο 3:00-9:00 μ.μ.
ΚΔΑΠ ΦΥΤΕΙΩΝ, 2646022322, ωράριο 1:00-9:00 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»-Κ.Δ.Α.Π. ΕΤΟΥΣ 2017-2018.

Αγαπητοί γονείς.
Φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (Εγγραφές στα Κ.Δ.Α.Π.) για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς το Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου.
Ενόψει της δημοσίευσης της Νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν αξία τοποθέτησης (voucher) και να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Κ.Δ.Α.Π. θα πρέπει:
1. Να έχουν υποβάλει την φετινή φορολογική τους δήλωση, που αφορά τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα, σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν με αποκλεισμό.
2. Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση.
3. Όσες μητέρες είναι άνεργες να φροντίσουν να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας ή αν δεν έχουν να εκδώσουν άμεσα.
Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση που θα βγει σύντομα. Είμαστε σίγουροι ότι με την συνεργασία όλων, οι διαδικασίες θα εξελιχθούν ομαλά και τα αποτελέσματα συνολικά θα είναι καλύτερα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ξ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.