Τα παιδία παίζει με τους κάδους...


Φωτογραφίες: κ. Μίλτος Καραβίας.

Βράδυ Παρασκευής κάποιοι θεώρησαν ως κάτι πολύ σπουδαίο και μεγάλο κατόρθωμα να πάνε και να αδειάσουν τον κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Νικόλα στον Μύτικα.
Η εικόνα το πρωί του Σαββάτου απαράδεκτη για όλους τους διερχόμενους από το σημείο. Ευτυχώς η Τ.Κ. κινήθηκε σχετικά γρήγορα και μάζεψε τα σκουπίδια και τα καλά να λέγονται, γιατί έτσι είναι το σωστό.

6 σχόλια:

  1. Το καλο δεν χρειαζεται να το λεμε ευκολα το αντιλαμβανομαστε,
    με το κακο τι γινεται, εκει ειναι τα δυσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε Μίλτο μιας και ανοίγεις τέτοια κουβέντα, κι επειδή όπως λες τα καλά πρέπει αν λέγονται, κάτσε να μιλήσουμε και λίγο για τούς ανθρώπους που κάνουν διακοπές αλλά και ζούν σε αυτό το χωριό. Όχι απαραίτητα ξένοι που κάνουν διακοπές, μα και ντόπιοι. Μπάνιο στην παραλία δίπλα στο λιμάνι μέχρι πριν από λίγο. Σχεδόν κάθε ομπρέλα και με δύο τρία πλαστικά μπουκαλάκια νερού από κάτω. Φραπεδοπότηρα και καλαμάκια δεν είδαμε. Οι μάγκες που πρόσφατα έκαναν μπάρμπεκιου και έψησαν ότι έψησαν κάποιο βράδυ, άφησαν τα αποκαϊδια χύμα στο κύμα. Θα μπεί το καλοκαίρι πιο έντονα και θα βουλιάξουμε από κόσμο (είμαι 100% σίγουρος, φαίνεται ότι θα έχει πολύ κόσμο η φετινή σεζόν) και θα αρχίσουν τα ρεζερβέ στις ομπρέλες. Το κάνουν με ιδιαίτερη επιτυχία και ντόπιοι και επισκέπτες. Αφήνουν τα καρεκλάκια του μπάνιου και ρούχα για να κρατήσουν την ομπρέλα για το άλλο πρωί. Το δε φαινόμενο καρέκλα για να κρατήσω τη θέση έξω από το σπίτι μου έχει πάρει μορφή επιδημίας. Ειδικά από επισκέπτες που κάνουν και θεωρία για το πόσο νομοταγείς είναι στις χώρες που ζούν, αλλά και το πόσο ευνομούμενες είναι αυτές οι χώρες. Και διάφορα άλλα συμβαίνουν που βαριέμαι να γράψω τώρα γιατί θα πάρει ώρα και είδα κυκλοφορούν ωραίες παρουσίες έξω στην αγορά, οπότε λέω να πάω να πιώ και καμιά μπύρα για να φορτώσω και μπαταρίες. Κοινώς αγαπητέ Μίλτο θέλω να καταλήξω στο ότι γενικώς θέλει πολύ κόπο να επιχειρήσει κάποιος. Είναι δύσκολο όταν έχεις να κάνεις με ζλάπια. Η Ιωάννα η Βέρρη δείχνει να έχει αντανακλαστικά και να ενδιαφέρεται (που ενδιαφέρεται). Αλλά όταν η κοινωνία είναι για τον κόρακα, θα πρέπει αν προσπαθήσουμε όλοι πολύ περισσότερο. Όλα τα παραπάνω γι αυτό τα ανέφερα. Γιατί γίνονται από ανθρώπους οι οποίοι δεν σέβονται τίποτα. Δείγμα της εποχής. Παρτάκηδες όλοι. Και το σούπερ σόου είναι που θα αρχίσουν και τα λουσίματα κάτω στην παραλία του λιμανιού ενώ από δίπλα από τις ντουζιέρες είναι φαρδιά πλατιά η ταμπέλα ότι απαγορεύεται η χρήση σαμπουάν κλπ. Και θα φάει τα μούτρα του αυτός που δε θα φταίει. Αυτό είναι το γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρίνηση: Το κείμενο είναι του Blog.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Μιλτιάδης Καραβίας9 Ιουλίου 2017 στις 5:46 μ.μ.

      Αν κατά τήν αποψί μου παραχωρηθή η παραλία σε ιδιώτη πρός εκμετάλλευση ποιά θά ηταν η εικόνα της;σίγουρα πολύ καλύτερη από οργάνωση καί καθαριότητα και μήν αρχίσουν οι ανώνυμοι νά γράφουν γιά τίς ακτές τού "λαού"γιατί βλέπουμε πού συνωστίζεται ο λαός γιά μπάνιο μπροστά στά καταστήματα με ομπρέλες καί στοιχειώδη οργάνωση κατά μήκος τής μεγάλης παραλίας ενώ στα ελεύθερα τμηματά της ελάχιστοι λουόμενοι και παράνομα αυτοκινούμενα...

      Διαγραφή
  3. Γιατί το άλλο που όλοι κάνουν δουλειές δίπλα από μαγαζιά και επιχειρήσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο? Από τα άγρια χαράματα, μέσα στο καταμεσήμερο κι ότι ώρα νά'ναι. Τη δουλειά μας να κάνουμε. Κι άμα πείς και τίποτα είσαι και κακός. Και θα είσαι και ο σούπερ μαλάκας του χωριού άμα φωνάξεις καμιά υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε φίλε, της τρελής γίνεται κάθε πρωί από τις μπετονιέρες σε όλο το χωριό. Κάθε καλοκαίρι στάνταρ σε 3 ή 4 σημεία παίζουν οι μπετονιέρες. χαμός.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.