Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Αστακού. Άλλη μια δέσμευση προεκλογική που τινάζεται προσωρινά στον αέρα πριν γίνει πράξη.


Δύο χρόνια πριν τη συμπλήρωση της 5ετίας και η δημοτική αρχή μετά και τα τελευταία γεγονότα παραπαίοντας αρχίζει να παραδίδει και το πνεύμα της. Είναι τόσα τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που είναι σίγουρο ότι η σημερινή δημοτική αρχή, μήνα με το μήνα θα αποσυντίθεται στα εξ ων συνετέθη.
Πρώτα τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Ξηρομέρου, που όσο θα περνάει ο χρόνος θα διογκώνονται, κατόπιν τα ερείσματα του Δημάρχου (Πανταζής, Αποκεντρωμένη Διοίκηση κλπ) που έχουν χαθεί και τέλος η πεποίθηση των πολιτών για την αναξιοπιστία της δημοτικής αρχής, θα την οδηγήσουν στην κατάρρευση.
Έτσι λοιπόν είναι φυσιολογική η αγωνία του Δημάρχου να παρουσιάσει έργο, με τη διαφορά ότι αυτή η αδημονία μαζί με τον ερασιτεχνισμό που τον χαρακτηρίζει τον οδηγεί από λάθος σε λάθος, με τελευταίο τον τρόπο διενέργειας του διαγωνισμού για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αστακού, ένα έργο υποδομής σημαντικό για τον Αστακό. Ένα έργο προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ (από τα οποία το 1.050.000 ευρώ είναι από το ΕΣΠΑ και τα υπόλοιπα 800.000 ευρώ προέρχονται από το ταμείο του Δήμου) που προσπάθησε να το δημοπρατήσει χωρίς να υπάρχουν τα χρήματα.
Η απόφαση ακυρώθηκε και πλέον αρχίζουν τα παρατράγουδα, τα μαγειρέματα, οι ενστάσεις ώστε τυπικά να εγκριθεί και να ξεκινήσει με μεγάλη καθυστέρηση κάποτε το έργο.
Άλλο ένα μνημείο προχειρότητας και ανικανότητος έργο και αυτό της σημερινής διοίκησης, άλλη μια δέσμευση προεκλογική που τινάζεται προσωρινά στον αέρα πριν γίνει πράξη.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.