Ροφός 25 κιλών αλιεύτηκε στον Μύτικα.

Φωτογραφία από www.agriniopress.gr
Του κ. Νίκου Θ. Νταή.
σ. Συμβολαιογράφος.

Ροφό βάρους 25 κιλών αλίευσε χτες Τετάρτη 9 Αυγούστου ο έμπειρος Μυτικιώτης αλιέας Σπύρος Θεοδώρου Γρίβας. Αμέσως προσέτρεξε και τον αγόρασε Μυτικιώτης Ελληνοαμερικάνος της Νέας Υόρκης, ο οποίος παραθερίζει με την οικογένεια του στον Μύτικα.
Καλές ψαριές Γρίβα...
Ο κ. Γρίβας μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, αφού κάθε πρωί προμήθευε με φρέσκα ολοζώντανα ψάρια το κότερο του Αγγελόπουλου, που απολάμβαναν τις διακοπές τους στην ασύγκριτου ομορφιάς και φυσικού κάλους παραλία «Ασπρογιάλι» της νήσου Καλάμου, απέναντι από τον Μύτικα.
Έτσι είναι ο κόσμος! Άλλοι τρώνε συναγρίδες και ροφούς και άλλοι σαρδέλες και γοβιούς!

1 σχόλιο:

  1. << Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο, δέκα φορές ειν' αδειανό και μιά φορά γεμάτο >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.