Ερασιτέχνες ψαράδες προκαλούν προβλήματα στην ύδρευση του Καλάμου.


Όπως ενημερωθήκαμε από την Κοινότητα Καλάμου, έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα με τον αγωγό νερού που πηγαίνει από Μύτικα στον Κάλαμο (Άγιος Δονάτος). Αιτία οι ερασιτέχνες ψαράδες που ρίχνουν τις άγκυρες τους λίγο έξω από το λιμάνι του Μύτικα για να ψαρέψουν και προκαλούν βλάβες στον αγωγό που οδεύει στον πυθμένα.
Παρακαλούνται λοιπόν οι ερασιτέχνες ψαράδες, να αποφύγουν το συγκεκριμένο σημείο και έχει ενημερωθεί σχετικά και το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.