Απόφαση σοκ: Διαλύει το ανδρικό τμήμα ο Αίολος Αστακού.



Βόμβα έσκασε στον Αίολο Αστακού με την απόφαση διάλυσης της ανδρικής ομάδας. Οι παίκτες αύριο έχουν ραντεβού με τους δικηγόρους για να τους γνωστοποιηθεί επίσημα η απόφαση και να μάθουν τι θα πάρουν από τα συμφωνηθέντα και να αποχωρήσουν.
Η απόφαση του Αποστόλη Πανταζή, του ανθρώπου που έφτασε στα ουράνια τον Αίολο (μέχρι την Α2), ξάφνιασε πολλούς αλλά όχι αυτούς που ήξεραν. Ο άνθρωπος που έδωσε τα πάντα στον Αίολο, εμφανίζεται χολωμένος από την στάση κυρίως αθλητών της περιοχής και πήρε την απόφαση να ξεκόψει μια και καλή με την ομάδα ΠΛΗΝ των ακαδημιών του συλλόγου, που μέσω κατά πως φαίνεται μιας χορηγίας θα συνεχίσει να την βοηθάει.
Ο λόγος που ο Αίολος πήγε από την Α2 στην Γ' δεν ήταν οικονομικός, αλλά η δυνατότητα που έδωσε η διοίκηση στους ντόπιους αθλητές να αγωνιστούν στην ομάδα της περιοχής τους σε υψηλό επίπεδο. Για αυτό και φέτος υπήρχαν πάρα πολλοί παίκτες από τον Αστακό.
Διάφορα γεγονότα όμως έφεραν την ομάδα με ένα μόνο παιδί από την περιοχή. Και αυτό ήταν η αρχή του τέλους, γιατί κατά πώς φαίνεται δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια αυτή, που σημειωτέον ήταν κάτι που πολλοί ζητούσαν χρόνια να γίνει.
Πλην συγκλονιστικού απροόπτου, το τέλος στις Εθνικές κατηγορίες έφτασε για τον Αίολο Αστακού.

Μιχάλης Σταμουλάκης
basket247

5 σχόλια:

  1. Ολα μία μέρα των ημερών μπορεί να γκρεμίζονται, διάφορα συστήματα, υπέρμετρες φιλοδοξίες κ.λ.π.
    αυτό που κανένας μας δέν μπορεί να γκρεμίσει εϊναι τα πραγματικά αθλητικά και άλλα ιδεώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίζει και μ' αρέσει ο Πανταζής. Όχι επειδή διέλυσε την ομάδα, αλλά επειδή δεν διστάζει να λύνει γόρδιους δεσμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως αναγνώστες των διαφόρων αναρτήσεων σεβόμαστε αυτά που διαβάζουμε.
    Ο σωστότερος τίτλος της εν λόγω ανάρτησης ίσως θα ήταν :
    Διαλύει το ανδρικό τμήμα της ομάδας του Αίολου Αστακού, η Διοίκηση της ομάδας του Αίολου.
    Φίλαθλος του Αίολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδιωτική επιχείρηση είναι και ότι θέλει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΑΙΖΟΝ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.