185.135,94 € πλήρωσε η 6η Υ.ΠΕ, προς εξόφληση της αναδόχου του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου Κ.Υ. Μύτικα.


Στην πληρωμή ποσού 185.135,94 € προχώρησε με σχετική της απόφαση η 6η Υ.ΠΕ, με υπογραφή του Υποδιοικητή κ. Μίλτου Ζαμπάρα, προς την κοινοπραξία Τσιπά Αικατερίνη - Ψυλάκης Θωμάς, η οποία ως γνωστόν είναι η ανάδοχος του έργου κατασκευής του νέου κτιρίου Κ.Υ. Μύτικα.
Οι εργασίες στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα έχουν εκτελεστεί σε μεγάλο ποσοστό και μένουν να γίνουν οι μελέτες από την 6η Υ.ΠΕ, ώστε να απορροφηθούν και τα αρκετά υπόλοιπα χρήματα που υπάρχουν, για την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.
Εκτιμούμε ότι η στιγμή της παράδοσης του Κ.Υ. Μύτικα δεν είναι μακριά και πρέπει από τώρα η τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε εγρήγορση. Πιστεύουμε ότι με την παράδοση του νέου κτιρίου, ανοίγει πεδίο δόξης λαμπρό για την τοπική κοινωνία των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αλυζίας και του Καλάμου και Καστού Λευκάδας, ώστε το Κ.Υ. Μύτικα να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.
Εμείς επαναφέρουμε στο δημόσιο διάλογο την πρόταση μας για διεκδίκηση ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα.
Κατά την ταπεινή μας γνώμη θα εξυπηρετούσε πολύ καλύτερα η ίδρυση του στον Μύτικα μιας και η πραγματικά απομονωμένη περιοχή, είναι η Δ.Ε. Αλυζίας και τα νησιά Κάλαμος και Καστός Λευκάδας.
Με αντικειμενικά κριτήρια, αν υπάρξει απόφαση ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου, θα πρέπει να είναι στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα.
Ο Δήμος Ξηρομέρου βέβαια, έχει προτρέξει λαμβάνοντας σχετική απόφαση - αίτημα (ομόφωνα) για ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Αστακού. Εμείς έχουμε τη γνώμη ότι με αντικειμενικά κριτήρια η απόφαση - αίτημα θα έπρεπε να αφορά το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας (και τον κ. Δήμαρχο, τον προερχόμενο από το Αρχοντοχώρι και επί δύο θητείες Δήμαρχο Αλυζίας), οι οποίοι όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν άκριτα και χωρίς προηγούμενη μελέτη και γνώση.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της πληρωμής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.