Αναγγελία ποδοσφαιρικού αγώνα και επιτακτική η ανάγκη τοποθέτησης πλαστικού χόρτου στο γήπεδο Μύτικα.


Το πρώτο αγώνα της εντός έδρας δίνει αύριο Σαββάτο 13 Ιανουαρίου, στις 03:00 μ.μ. η ομάδα του χωριού μας, ο Αλυζιακός Μύτικα.
Μετά και την 12η αγωνιστική και τη μεγάλη και σημαντική από βαθμολογικής άποψη νίκη της ομάδας μας εκτός έδρας με 0 -1, με αντίπαλο την Ομόνοια Κεχρινιάς, η ομάδα μας, όντας αήττητη, έχει εδραιωθεί για τα καλά στη πρώτη θέση και με 10 αγωνιστικές να απομένουν ως την λήξη του πρωταθλήματος, φαντάζει ως το πρώτο και ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απ' ευθείας άνοδο στην Α' κατηγορία.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να θίξουμε ένα θέμα που είναι χρόνιο. Ο Αλυζιακός εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτ/νίας. Πέρυσι μπορούσε να παίξει στην Α' κατηγορία, αλλά αρνήθηκε και έτσι τη θέση του πήρε ο Πανοχθιακός, ο οποίος είχε χάσει με 4 - 0 στα Play Offs ανόδου από την ομάδα μας. Η άρνηση υπήρξε επειδή δεν διαθέτουμε γήπεδο με χόρτο και είναι απόλυτα φυσιολογική. Πως να δεχτεί να παίξει όταν όλοι οι αγώνες θα πρέπει να είναι εκτός έδρας και άρα να χαθεί ένα από τα ζητούμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που είναι η ψυχαγωγία και η κοινωνικότητα του τοπικού πληθυσμού του χωριού.
Μία χρονιά το είχε κάνει αυτό η ομάδα μας και ολόκληρο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας το έβγαλε παίζοντας εκτός έδρας (έδρα Αστακός). Πραγματικά εκείνη τη χρονιά ήταν σαν να μην είχαμε ομάδα στο χωριό μας.
Ας το δουν εκεί στη ΕΠΣΑ (κ. Παπαχαχρήστος) και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με προσοχή το θέμα. Δικαιούται η περιοχή ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και το γήπεδο του Μύτικα έχει όλες τις προϋποθέσεις, μιας και μιλάμε για ένα γήπεδο από χρόνια νομιμοποιημένο, με σωστές διαστάσεις και με έτοιμη μελέτη τοποθέτησης πλαστικού χλοοτάπητα κατατεθειμένη στη ΓΓΑ.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Μύτικα και των χωριών της Αλυζίας να έρθουν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα και αυτό δεν το λέμε επειδή ο Αλυζιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά επειδή παίζει πραγματικά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο φέτος και η άποψη μας είναι ότι κάποιες φετινές προσθήκες, τον έχουν κάνει καλύτερο από πέρυσι.
Ακολουθούν η βαθμολογία και όλα τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

4 σχόλια:

  1. Τι να δουμε ρε φιλε...αν τοιχον κ παει Α και παρει μια νικη με αυτη την ομαδα θα ειναι θαυμα..το επίπεδο που εχω δει στην β ειναι οπως παιζαμε παλια στα χωραφια ...ομαδες χωρις προπόνηση ομαδες με 11 παίκτες ομαδες που μπαινουν κ παιζουν οπως θελει ο καθενας...Υ.Γ παλι καλα που υπάρχουν κ αυτές να μου πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε τι περιμενεις να δεις Μπαρτσα-Ρεαλ στο Β τοπικο ? Η πληρωνεις τιποτα εισιτηριο στον Μυτικα? Παιδια απ το χωριο ειναι ολα και χωρις προπονηση ακριβως..Λεμε μπας και φτιαξουνε κανενα γηπεδο συγχρονο στα χωρια και μαζευονται τα παιδια μας,οσο για νικη ας γινει το γηπεδο και βλεπουμε ......

      Διαγραφή
  2. Τα παραλες φιλε.
    Με 2-3 παικτες και αυξηση προπονησεων την εχει ανετα την κατηγορια.
    Εχει καλο υλικο ο Αλυζιακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα και η ουσια εχει να κανει με τις αστειοτητες των αποφασεων της ΓΓΑ. Δεν ξερω με ποια λογικη παιρνονται αυτες οι αποφασεις. Και με εισηγησεις ποιων. Δεν μπορεις να ζητας υποχρεωτικα χορτο για την Α. Αποκλειεις οσες ομαδες δεν εχουν. Και δεν ειναι δυνατον να ζητας οι ομαδες αυτες να πηγαινουν στα 30 χιλιομετρα να παιξουν μπαλα. Δεν ειναι αποφασεις αυτες. Πιο λογικο θα ηταν να υποχρεωσουν τις ομαδες να ασφαλιζουν υποχρεωτικα τους παιχτες και παραγοντες που ταξιδευουν για να παιζουν. Να κανουν υποχρεωτικη τη συμμετοχη νεων παιδιων στην ομαδα (αυτο νομιζω υπαρχει). Να κανουν υποχρεωτικη τη συμμετοχη ενος ποσοστου απο την πολη που ειναι η ομαδα. Ουσιαστικα πραγματα. Το χορτο δεν ειναι η ουσια. Ασε που δε φτανει για να καπνισουμε ολοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.