Αρνητική γνωμοδότηση για την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοέλαια - βιορευστά, ισχύος 100 kW, στη θέση «Βρωμερή», Δ.Ε. Φυτειών.


Αρνητική γνωμοδότηση έδωσε η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοέλαια - βιορευστά, ισχύος 100 kW», στη θέση «Βρωμερή», Δ.Ε. Φυτειών, Δήμου Ξηρομέρου, ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.
Για την γνωμοδότηση της Τ.Κ. Φυτειών, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, δεν ξέρουμε αν υπήρξε ή όχι και τι ήταν αν τυχόν υπήρξε, θετική ή αρνητική, μιας και δεν βρίσκουμε απολύτως τίποτα. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Δήμο Ξηρομέρου. Άλλα θεωρούν σοβαρά...
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.