Τσικνίσαν στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Στο προαύλιο του σχολείου μας μαζευτήκαμε για να τσικνίσουμε όπως προστάζει το έθιμο. Ο χορός, το γλέντι, η διασκέδαση και το τσίκνισμα ήταν τα συστατικά που κυριάρχησαν. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, οι μεγάλοι χόρεψαν και όλοι είχαν κέφι, χαρά και ζωντάνια.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Σχολείου, ευχαριστούμε θερμά τους συγχωριανούς που ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως επίσης και τους επιχειρηματίες για τις προσφορές τους, τους κυρίους Μουρελά Παρασκευά, κρεοπωλείο Καϋμενάκη, κρεοπωλείο Κεραμίδα Γεωργίου, Λιότο Παρασκευά, Καϋμενάκη Διονύση, Ζαμπέλη Νίκο.
Ιδιαίτερη ευχαριστία στους ψήστες μας, τους κυρίους Αθανασίου Γεώργιο και Καϋμενάκη Διονύση.
Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας!

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα

Ζαρκαδούλας Ανδρέας
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.