Μετακόμιση αυτή την στιγμή στην Τράπεζα Πειραιώς στον Μύτικα.


Αυτή την στιγμή στην Τράπεζα Πειραιώς στον Μύτικα, είναι σε εξέλιξη μετακόμιση από υπαλλήλους της Τράπεζας. Όπως λοιπόν έγκυρα σας ενημερώσαμε πριν ημέρες (δείτε εδώ), η απόφαση για κλείσιμο της Τράπεζας τέλη Φεβρουαρίου είναι οριστική και αμετάκλητη.

12 σχόλια:

  1. Καμια εκπληξη δεν μας προκαλει.
    Ο μαρασμος συνεχιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοι θα χτυπησουν το κεφαλι τους μ αυτο το κλεισιμο.
    Στερνη μου γνωση να σ ειχα πρωτα.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχουν να πουν τωρα οσοι πολιτικοί μας ελεγαν οτι η ιδιωτικη πρωτοβουλια ειναι μονόδρομος για την ανάπτυξη της οικονομίας και την πρόοδο της κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολιτικοί λεβέντη μου , θα σου ματαπούν άλλο ένα ψέμα...Εσυ τί έχεις να πείς στον εαυτο σου ..που ενδεχομένως να τους πίστεψες !!!

      Διαγραφή
    2. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ
      Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
      ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
      και τα πιστεψα και τα τρια αυτα κομματα διαδοχικα.

      Διαγραφή
  4. Κολοκύθια με τη ρίγανη. Όταν κάποιοι κωλοβάραγαν και όλοι δίναμε συγχωροχάρτι, ενώ οι καταθέτες από Κάλαμο, Καστό, Αλυζία τα μάζευαν και έφευγαν για Λευκάδα (κυρίως), Βόνιτσα, Αστακό και Αγρίνιο (λιγότερο), είμασταν ωραίοι. Ζούσαμε με το "λίπος της ευημερίας". Ποιό ΠΑΣΟΚ και ποιά ΝΔ και ποιός ΣΥΡΙΖΑ? Το μαγαζί έμπαινε μέσα κανονικότατα, οπότε πως θα κρατιόταν? Όταν δεν έχει η οικογένεια θα πάρει η μάνα δάνειο για να φας τυρόπιτα στο διάλειμμα? Ψωμί με ζάχαρη θα σου βάλει για να φας να ρ'πώσεις και να μη πέσεις νηστκός απ τ πείνα. Ενώ αν δούλευε κανονικά, είναι ΠΟΛΥ πιθανό να έκλειναν άλλα και όχι του Μύτικα. ΠΙΘΑΝΟΝ. Ο καθένας λέει το χαζομάρα του, λέω κι εγώ τη δική μου. Και άμα θέλετε να ανοίξουμε κουβέντα τέτοια πολύ ευχαρίστως. Αλλά να μην κλαίμε πάνω απ το πτώμα μιας τράπεζας που έφυγε. Να δούμε τι θα γίνει σε λίγα χρόνια, που επειδή δεν γεννάει κανένας, θα μείνουνε τα σχολεία χωρίς παιδιά. Και πάει στο διάολο τα δημοτικά. Θα παραμείνουν. Μονοθέσια? Μονοθέσια. Μην αρχίσουνε τα παιδιά, αλλά παλαιά, να πηγαίνουνε Γυμνάσιο και Λύκειο σε Θιάκια, και Βόνιτσες και Λευκάδες. Ρωτήστε τους Καλαμισάνους να σας πούνε πως είναι. Χρόνια τραβάνε αυτό το Γολγοθά. Ή θα αρχίσουμε πάλι τις καταλήψεις στη διασταύρωση για το ποιός θα πάρει την Α τάξη, τη Β τάξη και τη Γ τάξη και τα ... άσε μη το πω. ας κοιτάξουμε την παρακάτω μέρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη παντού. Και όπως ξαναείπα σε άλλη ανάρτηση, ας προετοιμαστούμε όλοι και για τα χαρτομάντηλα να πληρωνόμαστε με κάρτα το καλοκαίρι. Πρώτο test drive το Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το 2012 η αγροτικη ελεω μνημονιων πηγε στην πειραιως.
    εκει το θεμα εληξε απο την κυβερνηση των σαμαροβενιζελων και σημερα η πειραιως κλεινει παντου περιφερειακα καταστηματα γιατι πολυ απλα μπαινει μεσα.
    πατε στο σαμαρα και στο καραγκουνη στο σαλμα και στο κωνσταντοπουλο που ειναι σημερα βουλευτες να διαμαρτυρηθειτε αλλα σας βλεπω οταν θα περασουν απο εδω να τους παιρνετε απο πισω σαν σκυλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να διαμαρτυρηθουμε στον πασοκοσυριζα κουρουμπλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας παει ο δημαρχος να βρει το κουμπάρο του
    να του τα πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7 ,38 Αυτά τα θέματα δέν λύνονται με κουμπαριές
    λύνονται μόνο με κεντρικές πολιτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η Τράπεζα Πειραιώς στον Μύτικα κλείνει οριστικά. Είναι πλέον και επίσημο με ανακοίνωση που βρίσκεται στην τράπεζα.
    Πολλές δυσκολίες αναμένονται από εδώ και πέρα για αρκετούς που είχαν συναλλαγές με την τράπεζα. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε και τίποτα για το ΑΤΜ, που εκεί θα έπρεπε να γίνει μία προσπάθεια να παραμείνει και αν είναι δυνατόν να έρθει και ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας όπως υπήρχε παλαιότερα. Πως θα εξυπηρετούνται οι επισκέπτες το Καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.