Δημόσιες ευχαριστίες από τις ακαδημίες του Α.Ο. Κανδήλας.


Οι ακαδημίες του Α.Ο. Κανδήλας θέλουν να ευχαριστήσουν την μεταφορική εταιρία του Παναγιώτη Μπαλαφα «Μεταφορική Ξηρομέρου», για την χορηγία στην εμφάνιση αγώνα για τα τμήματα τζούνιορ και πρότζούνιορ με την οποία θα αγωνίζονται φέτος.
Με την εμφάνιση αυτή αγωνίστηκαν και στο 4ο Ετήσιο Πασχαλινό τουρνουά "Θ. Χρυσανθόπουλος" που έγινε στην Πάτρα, με την συμμετοχή 12 ομάδων,  στο οποίο η ομάδα μας έλαβε μέρος με δύο τμήματα (τζούνιορ - πρότζούνιορ) καταλαμβάνοντας την 2η θέση στα τζούνιορ, πηγαίνοντας αήττητοι μέχρι τον τελικό και την 6η θέση στα πρότζούνιορ, παίζοντας αρκετά καλά, παρότι είχε αθλητές μικρότερους ηλικιακά.

Με την ομάδα τζούνιορ αγωνίστηκαν οι: Λυγκώνης Σπύρος, Νίαγγας Αλέξης, Σιδεράς Παναγιώτης, Τσάκαλης Θοδωρής, Τσάκαλης Κωνσταντίνος, Γκόλιας Δημήτριος, Λιότσος Μάριος, Γεωργαλής Παναγιώτης, Γεωργαλής Βαγγέλης.
Με την ομάδα πρότζούνιορ αγωνίστηκαν οι: Καραγιάννης Δημήτρης, Γιαννείος Βασίλης, Γκόλιας Μάριος, Παβέλης Γιώργος (του Νίκου), Παβέλης Γιώργος (του Στάθη), Λύτρας Βαγγέλης, Παλμπάς Βασίλης, Παλμπάς Θοδωρής, Κεραμίδας Νίκος, Λυγκώνης Νίκος, Λυγκώνης Διονύσης, Γεωργαλής Μάκης.
Οι μικροί αθλητές έζησαν ωραίες αθλητικές εμπειρίες, παίζοντας πολλά παιχνίδια σε ένα άρτια σε διοργάνωση τουρνουά, παίρνοντας όλοι τα μετάλλια τους καθώς νικητές είναι όσοι αγωνίζονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.