Η σημαντική εθελοντική δράση «Let's do it Greece 2018» στον Βάρνακα με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.


Ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία η Εθελοντική Δράση «Let's do it Greece 2018» από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα, σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και την Τοπική Κοινότητα Βάρνακα.
Στα πλαίσια της δράσης πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της πλατείας και του κεντρικού δρόμου του χωριού, άσπρισμα και φύτεμα λουλουδιών από μικρούς και μεγάλους. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και τους μαθητές που έλαβαν μέρος, ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεση για εθελοντική προσφορά! 
Υποστηρίζοντας τέτοιες αξιόλογες εθελοντικές πρωτοβουλίες και προσπάθειες, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση, κάνοντας τον εθελοντισμό στο χωριό μας αφορμή για δράση και προσφορά!




























4 σχόλια:

  1. ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ Η ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τι θες να προβάλλεται
      οι συνεστιάσεις και οι χοροί στα πανηγύρια,
      των πολιτικών

      Διαγραφή
  2. ......ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ. Η ΔΗΘΕΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρτήθηκε φίλε αναγνώστη/στρια. Το είχε φάει η ρουφήχτρα του blogger. Απλά θέλουμε να πούμε πάνω στο σχόλιο σου ότι έχουμε άλλη άποψη και διαφωνούμε.
    Η προβολή τους δεν είναι για να παρουσιαστούν σαν μεγάλο επίτευγμα ή κατόρθωμα, αλλά για να υπάρχει μία παρακίνηση, ένα παράδειγμα και να δημιουργηθεί μία κουλτούρα εθελοντισμού, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, γιατί οι δικές μας γενιές κατά κύριο λόγο, το χάσαμε αυτό το τρένο φίλε μου. Καθένας για τον εαυτό του είμαστε....
    Διαφωνούμε. Μπράβο στον Σύλλογο του Βάρνακα, στην Τ.Κ., στα σχολεία του Βάρνακα και ακόμα καλύτερα στο μέλλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.