Θέματα ασφάλειας στην παιδική χαρά του οικισμού Παναγούλας στον Μύτικα.


Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν με σχετικές μας αναρτήσεις, στην εγκατάλειψη χρόνων και στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παιδική χαρά στον οικισμό Παναγούλας στον Μύτικα, με τελευταία αναφορά μας εδώ.
Δυστυχώς ενημερωθήκαμε από γονέα, ότι χτες Τρίτη, το παιδάκι του τριών χρονών κτύπησε από σκουριασμένο μεταλλικό κομμάτι που εξείχε στην τσουλήθρα και ευτυχώς που ήταν τυχερό, γιατί θα μπορούσε να πάθει πολύ μεγαλύτερο τραύμα. Θυμωμένος μας ανάφερε ότι η παιδική χαρά εγκυμονεί παντού κινδύνους για ατύχημα, από τα φθαρμένα και μη συντηρημένα όργανα και πρέπει ο Δήμος άμεσα να επισκευάσει την παιδική χαρά.
Εμείς αναδεικνύουμε το θέμα όπως του υποσχεθήκαμε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία και ελπίζουμε ότι με τα 212.000 € που πήρε ο Δήμος μας από το Υπουργείο Εσωτερικών, στα πλαίσια του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» (δείτε εδώ), να συντηρήσει επιτέλους και αυτή την παιδική χαρά.


1 σχόλιο:

  1. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.