Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική – διαδραστική εκδήλωση στο Λύκειο Μύτικα, με θέμα: «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ».


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Μαΐου, η ενημερωτική – διαδραστική εκδήλωση με θέμα: «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ», του Κ.Υ. Μύτικα, με συνδιοργανωτές το ΕΚΑΒ Πατρών και το Λύκειο του Μύτικα.
Το Κ.Υ. Μύτικα συνεχίζει τις συχνές κατά καιρούς δράσεις του, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της σύνδεσης του με την τοπική κοινωνία, της οποίας αναπόσπαστο και σημαίνον μέλος αποτελεί.
Έτσι λοιπόν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Μύτικα, παρουσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας, της Σχολικής Κοινότητας της Δ.Ε. Αλυζίας, μεμονωμένων πολιτών και εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ Πατρών, έγινε εκπαίδευση πάνω στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), δίνοντας γνώσεις και εφόδια που πραγματικά σώζουν ανθρώπινες ζωές.
Στην εκδήλωση παρέστει και απεύθυνε χαιρετισμό, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, συμπατριώτης μας Μυτικιώτης κ. Πάνος Παπαδόπουλος.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.