Ενημερωτική – διαδραστική εκδήλωση στο Λύκειο Μύτικα, με θέμα: «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ».


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Το Κ.Υ. Μύτικα συνεχίζει τις κατά καιρούς δράσεις του, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της σύνδεσης του με την τοπική κοινωνία, της οποίας αναπόσπαστο και σημαίνον μέλος αποτελεί.
Αυτή την φορά πραγματοποιεί μία δράση που πραγματικά σώζει ζωές. Απευθύνεται στην Σχολική Κοινότητα της περιοχής, αλλά και σε κάθε πολίτη, που κατά την γνώμη μας πρέπει να έχει αυτές τις γνώσεις, γιατί είναι ζήτημα ζωής και πάντα αχρείαστες να είναι.
------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Την Τετάρτη 16.5.2018 και ώρα 10.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική – διαδραστική εκδήλωση με θέμα: «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ».
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Λυκείου Μύτικα Αιτ/νίας, από το Κ.Υ. Μύτικα, με συνδιοργανωτές το ΕΚΑΒ Πατρών και το Λύκειο του Μύτικα.
Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών, Γυμνασίου και Λυκείου της περιοχής, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. και όσοι μαθητές του Λυκείου επιθυμούν με σκοπό να εκπαιδευτούν.
Η εκπαίδευση θα είναι διαδραστική με κούκλα του ΕΚΑΒ και θα γίνει από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στον Δ/ντη του Λυκείου κ. Πολίτη Νικόλαο (τηλ. 2646081252) καθώς και στο Κ.Υ. Μύτικα (τηλ. 2646081250).

1 σχόλιο:

  1. Μας ηρθε και το αυτοκινητο Δωρεα του Αυδη αλλα οδηγο δεν βλεπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.