Στο βάθρο ο Ακαρνανικός Α.Σ. Μύτικα και ο Α.Ο. Νίκη Παλαίρου, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF - 2nd Mars Combat στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.


Γράφει ο κ. Σπύρος Καϋμενάκης.
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής. 

Α.Ο. ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ Α.Σ. ΜΥΤΙΚΑ
One team One dream!!! 
2nd Mars Combat 

To 2nd Mars Combat έκλεισε, απολογισμός για τους αθλητές της Νίκης και του Ακαρνανικού, ένα χρυσό μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες από την Μπουρδούβαλη Αργυρή στην κατηγορία -55 κορασίδων, ένα αργυρό μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες και ήττα στις λεπτομέρειες στον τελικό από τον Χριστονίκο Αντώνιο, ένα χάλκινο μετά από δύο νίκες από την Σκαρογιάννη Ελένη στην κατηγορία -33 κορασίδων και εξαιρετική εμφάνιση με πολύ δυνατούς αγώνες, πολύ υψηλού επιπέδου, από τους Τσίνα Σωτήριο, Καϋμενάκη Νεφέλη, Βελώνα Πανωραία και Τσέλιου Ιωάννα.
Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ εν όψει της πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 16/6/2018. Για τους αθλητές μου κάθε φορά όλο και καλύτεροι, όλο και πιο ψηλά…όλα είναι θέληση, κίνηση, αλλαγές θέσεων, άμυνα και επίθεση, επίθεση και άμυνα, στήσιμο κι ελευθερία, τακτική και στρατηγική.
Για μένα, το έχω γράψει χίλιες φορές, είναι ευλογία να ασχολείται κανείς με παιδιά, να σμιλεύεις χαρακτήρες να διαμορφώνεις προσωπικότητες.
Το δύσκολο έργο μου να τους πείσω πως κατά μία έννοια όλοι οι αγώνες είναι ίδιοι, πρέπει να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς, πρέπει να κυριαρχήσεις, οτιδήποτε άλλο δεν ταιριάζει στον τρόπο μας στις ιδέες και τις σκέψεις μας.
Συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο μπράβο στην ψυχή των αγώνων, στον διοργανωτή Χρήστο Ευθυμίου, που κατάφερε να «στήσει» αυτό το υψηλού επιπέδου απ' όλες τις απόψεις και συγχρόνως πολύ όμορφο κι ανταγωνιστικό τουρνουά. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στους πολύ υψηλούς στόχους που βάζει, πάντα να διοργανώνει τέτοιες δυνατές αθλητικές συναντήσεις, που αναβαθμίζουν από τη μία το άθλημα και από την άλλη την περιοχή του.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.