Αναμένεται πολύ σύντομα η αποκατάσταση του 1,5 χιλιομέτρου του κατεστραμμένου δρόμου Βάρνακας - Κανδήλα, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελάδας.


Σας ενημερώνουμε ότι στο έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το τίτλο «Συντήρηση επαρχιακών οδικών τμημάτων, πρώην επαρχιών Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Βάλτου, Προϋπολογισμού 1.950.000 €», που δημοπρατήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2018 και έχει συμβασιοποιηθεί και αυτή τη στιγμή η σύμβαση βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο (πάνω από 500.000 €), έχουν μπει μέσα για αποκατάσταση πολλά προβληματικά κομμάτια του οδικού δικτύου του Δήμου Ξηρομέρου.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, περί μέσα προς τέλη Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα και ένα από τα κομμάτια που περιλαμβάνονται για αποκατάσταση, είναι και ο δρόμος του 1,5 χιλιομέτρου που συνδέει τον Βάρνακα με την Κανδήλα.
Ήταν 2011 όταν είχαμε θίξει το αίσχος της κατάστασης του δρόμου 1,5 χιλιομέτρου Βάρνακα - Κανδήλας (δείτε εδώ).
Τα έργα ύδρευσης του τέως Δήμου Αλυζίας που έγιναν το 2009, μετέτρεψαν τον δρόμο σε βομβαρδισμένο τοπίο, με αποτέλεσμα αυτό το 1,5 χιλιόμετρο να είναι σήμερα μαρτύριο για τους οδηγούς.
Η εργολαβία με τα έργα ύδρευσης τελείωσε, χωρίς ο εργολάβος να αποκαταστήσει το δρόμο (δεν ξέρουμε αν περιλαμβανόταν στις συμβατικές του υποχρεώσεις), και έτσι αυτός αφέθηκε σε χρήση, ουσιαστικά κατεστραμμένος.
Έχουν συμπληρωθεί περίπου 9 χρόνια με το δρόμο σε αυτή την κατάσταση, και απ' ότι φαίνεται ήρθε η ώρα επιτέλους να γίνει αποκατάσταση του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.